2010. július 31., szombat

Az élet szép, és egy mosolyra mindig van időm. :-)

Mivel zárhatnám a hónap utolsó napját, mint egy nagy mosollyal? :-)

"Az anya a család szíve és mosolya a szívverés. "

“Két ember között a legrövidebb út egy mosoly.”

A mosolyod olyan görbület, amely mindent egyenesbe hoz!”
  P.Diller

"Semmibe se kerül, de sokat ad.
Gazdagabbá teszi azokat, akik kapják, és mégsem juttatja koldusbotra azokat, akik adják.
Egy pillanatig él csak, de az emléke örökké megmarad.
Senki sem olyan gazdag, hogy meglehetne nélküle, és senki sem olyan szegény, hogy ne lenne gazdagabb tőle.
Boldoggá teszi az otthont, táplálja a jóakaratot az üzleti életben, és a barátság biztos jele.
Nyugalom a megfáradtnak, napfény a csüggedőnek, világosság a szomorkodónak, és a természet legjobb orvossága a bajok ellen.
Mégsem lehet megvenni, elkérni, kölcsönadni vagy ellopni, mert nem áru, csak önként lehet adni.
….
Mert senkinek sincs annyira szüksége a mosolyra, mint annak, aki maga már nem tud mosolyogni!
Dale Carnegie: Sikerkalauz

“Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindekivel kezet. Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel. Döntsd el határozottan mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé – és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van. Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd… A gondolat minden, őrizd meg e helyes lelki magatartást: a bátorság, az őszinteség, a jó kedély szellemét. A gondolkozás szinte alkotás. Minden jó dolognak a vágy a szülője, és midnen őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk, amilyenekké szívünk mélyén lenni szeretnénk.” 
Elbert Hubbard

2010. július 29., csütörtök

Online hálózatépítés

Emberek ezrei keresik az igazi pénzkereseti lehetőséget az interneten.  

Miért? 
- Óriási  lehetőségek
- Hatalmas piac
- Könnyű elérhetőség
- Szabad időbeosztás
- Otthoni munka (vagy bárhol a        világban lehet az "irodád".)
- Kisebb költségek
- Könnyebb információ áramlás



Az Internet már életünk részévé vált, és egyre több területünkön válik nélkülözhetetlenné.

Ahhoz, hogy valóban pénzt tudj keresni az interneten mindössze három dologra van szükséged

  1. Egy piacképes termékre vagy szolgáltatásra.
  2. Egy értékesítő weboldalra.
  3. Stabil vásárlói körre.

Ha a fenti három feltétel közül bármelyik is hiányzik, nem működik az internetes pénzkereset.

Van egy nagyon jó hírem, a DXN mind a három feltételt tudja Neked biztosítani.

  1. A felnőtt lakosság nagy többsége kávéfogyasztó, sőt inkább kávéfüggő. Nekünk van egy alternatívánk, egy jótékony hatású kávé, melyre óriási igény van.
  2. Kiváló szakemberek közreműködésével elkészült egy valóban értékesítő weboldal rendszer, amit most te is megtapasztalhatsz itt. Regisztrálás után ,akár már másnap Tied lehet egy hasonló honlap saját webshoppal! A mögötte lévő intranet rendszer rengeteg plusz információval nyújt segítséget, hogy sikeres legyél az üzletépítés területén is. Ráadásul a honlap igénylés most ingyenes!!!
  3. Az emberek az élvezeti cikkükről fognak utoljára lemondani. A vásárlói hamarosan nem kávéfüggők lesznek, hanem DXN ganodermás kávéfüggők.(Már én is az vagyok, de nem bánom és a szervezetem sem! Sőt...!) Tudsz ennél stabilabb üzletet?
Tisztában vagyunk vele, hogy az online hálózatépítésnek még rengeteg mesterfogása van. A Te sikered, ami érdekünk is, tehát biztos lehetsz benne, mindenre megtanítunk - ráadásul térítésmenetesen - amire szükséged van a sikerhez.

Ahhoz, hogy jó döntést hozz, elegendő információval kell rendelkezned. Az információt itt megkapod, de a döntést Neked kell meghoznod!

Ha már is döntöttél: Ide kattintva megteheted (leadminisztrálhatod) a sikerhez vezető utad első lépését. 

 

Csatlakozás után a többi lépésedet is támogatom és  kölcsönösen segítjük egymást a sikerek elérésében! Nekem is az a jó minden szempontból, ha Te minél sikeresebb vagy!

2010. július 25., vasárnap

Lingzhi Coffee 3 in 1 ganodermás kávé

A reggelünk minden nap egy bögre Lingzhi Coffee 3 in 1 ganodermás kávéval indul. Most már el sem tudnánk képzelni egy napot nélküle! Nagyon sok erőt és energiát kapok tőle, így akár egész nap pihenés nélkül bírom 23-24 óráig is, éjszaka néha 1-2 ébredés a gyerekek miatt, aztán 6-7 óra között újra indul a nap. Bár mostanában egyre kevesebbszer ébrednek fel éjszaka, mert ők is kapnak ganoderma tartalmú gyerekeknek való italt. Tehát nappal energikusak vagyunk, míg éjszaka nagyon jó mélyen, nyugodtan alszunk. Nyugtalanító álmaim sincsenek. Valahogy helyre állt az egyensúly. :-)

Az első kávés bejegyzésem óta megint sikerült fogyni 1 kilogrammot. Valóban kevesebbet is eszek, jobb az anyagcserém is. A céljaimért tett cselekedeteim is olyan sok plusz örömet és energiát adnak, hogy eszembe sem jut a csokoládé után nyúlni. Valahogy így, teljesebb az életem.

Jó lenne, ha a kávéd Rád is ilyen hatással lenne?
Próbáld ki és rendeld meg! Útmutató segédlet a rendeléshez - kattints!


Minden zacskó kávé 1 kapszulányi ganoderma kivonatot tartalmaz.

Javasolt elkészítés: 1 zacskó kávéhoz öntsünk 2 dl max. 80°C-os vizet. (Az adagok felezhetők, harmadolhatók).

Tekintsd meg termékválasztékunk:

DXN Black Coffee – Erős fekete kávé

Brazil arabica kávé + ganoderma
Ízesítés nélkül – markáns erős, karakteres íz
Egy zacskóból 2-3 adag kávé is készíthető
Ízesítse kedve szerint: mézzel, cukorral, tejjel, tejporral vagy csak idd feketén.

DXN Cream Coffee kávé – Lágy, krémes (kókusztejporral), cukormentes

Kíváló minőségű brazil arabica kávé növényi eredetű tejporral és ganodermával 
Ha cukor nélkül, de mégis lágyabban szereted a kávét, akkor ez egy jó választás Neked. 
Ízesítheted bármilyen édesítővel. 
Egy zacskóból 1-2 adag kávé is készíthető.



Lingzhi Coffee 3 in 1 ganodermás kávé 

– ebben minden benne van Brazil arabica kávé, ganoderma, nádcukor, kókusztejpor 
Sokunk kedvence, kellemes íz, hosszantartó hatás. 
Egy zacskóból 1-2 adag kávé is készíthető. Csak víz kell bele (max. 80°C -os) és már kész is. (Aki szereti a tejet, vagy még édesebben szereti, az kedve szerint ízesítheti). 


Zhi Mocha Cappucino – az igazi cappucino íz

Az arabica kávéhoz, a ganoderma, a nádcukor, és a kókusztejpor mellé még kakaóport is kevernek. Így egy igazán különleges, kényeztető, egész napra frissességet adó kávékülönlegességhez jutunk.



Rendeld meg a webáruházban.
Ha szeretnéd előtte megkóstolni, keress meg az elérhetőségeim egyikén.

Kávés hangulat egy különleges videóval egy különleges kávéról: ebben a bejegyzésben találod. (A végén még a régi honlapom címével, de ma már csak az egeszsegeskavek.hu-t használom)

Hogyan válassz MLM céget?

Nógrádi Bence: Mikor leszel milliomos II.  (61. oldal) pontjai alapján megvizsgálom, hogy a DXN megfelel-e a feltételeknek. A könyvben még részletesebb olvashatod az irányadó elveket. Nógrádi Bence független MLM szakértő, így a pontjai alapján Te is megvizsgálhatod, hogy mennyire jó az az MLM cég, amit már kiválasztottál vagy ezután szeretnél kiválasztani. (Minden a könyvből vett részletet dőlt betűvel írok.)



1. Korrekt marketing terv
A hálózatépítésben "marketingtervnek", "üzleti tervnek" vagy jutalékrendszernek nevezzük azt módszert, amelynek révén a cég a forgalom és a csoportok felépítése alapján jutalékot oszt a munkatársaknak.

A figyelemre méltó üzleti terv öt jellemzője:
1. Csak a tényleges forgalom után jár jutalék, az új belépők után nem.
Belépési/regisztrációs költség: 5000 Ft - egyszeri díj, mely által jogosulttá válsz a törzsvásárlói kedvezményre.  - Ezután senkinek nem jár jutalék. A DXN célja, nem csak az, hogy beregisztráljanak az emberek a rendszerbe, hanem, hogy minél több ember ismerje meg és fogyassza termékeit.

2. Forgalmad növekedésével arányosan emelkedik a havi jutalékod.
Ez pontosan így van. Saját és csoport forgalmad után kapod a jutalékot, annak egy meghatározott százalékát. Tehát ha nő a forgalmad, nő a jutalék is. Minél magasabb szinten vagy, annál nagyobb százalékát kapod a forgalmadnak. A marketing tervben ezek a százalékok pontosan le vannak írva. 
 
3. Nincs korlátozva, hogy mennyi pénzt kereshetsz.
Még szép, hogy így van! :-)

4. Jogdíj jellegű jövedelem (amely az utódokra átörökíthető).
Már a regisztrációnál megadhatod az örökös adatait (ha nem töltöd ki, jog szerint öröklődik.) Igen, a DXN-nel valóban jogdíjszerű, igazi passzív jövedelmet érhetsz el.

5. Könnyen megérhető, átlátható.
Nekem először a szponzorom magyarázta el Skype-on keresztül. Én is meglepődtem, hogy ennyire egyszerű,könnyen megérthető. A jobb oldali menüben leírtam a marketing terv bemutatását, olvasd el, és döntsd el, hogy Neked is elég érthető-e. 
A DXN marketing terve letölthető innen! Még példákkal is elmagyarázzák a működést, hogy minél könnyebben megértsd.

A DXN marketing terve lassabb, de stabil üzleti modell! Talán itt  a legkönnyebben elérhetőek a különböző üzleti szintek, nincsen nullázódás, szintvisszaesés, embervesztés! 

2. Nincs vásárlási kötelezettség
...Ez nem tévesztendő össze azzal, amikor a cég azért vár el tőled rendszeres teljesítményt, hogy a csoportod forgalma után jövedelemhez juss. 
Csupán egy terméket kell évente megvásárolnod ahhoz, hogy bent maradhass a rendszerben és nagykereskedelmi áron vásárolhass! 
Az ingyenes honlap és a jutalékjogosultság feltétele a havi 100 pontos termékvásárlás.  

Nálunk hogy jön össze havi minimum 100 pont?
A gyerekek (ketten vannak) minden reggel isznak egy Cocozhi forró csokit. (Ha rajtuk múlna a délutáni ébredést is ezzel folytatnák... :-)  ) Ez egy hónapra kivetítve 3 doboz Cocozhi, ami azt jelenti összegben, hogy 172 Ft/nap/gyerek, és 45 pont.
Mi felnőttek minden nap iszunk egy bögre Lingzhi Coffee 3 in 1 ganodermás kávét. (Lehetne felezni is, de mi ezen az egyen, nem osztozunk, mert annyira jól esik, pont ennyi, pont így elkészítve... :-)  ) Ami összegben annyit jelent, hogy 140 Ft/nap/ felnőtt, az havi 34,5 pont. Ha még veszünk 1-1 dobozzal a kávéból, forró csokiból a vendégeknek, vagy ha mi, szülők is iszunk néha egy kakaót vagy ez a különleges kávé tényleg igazán jó ajándéknak, akkor máris megvan az előírt havi mennyiség.
Tehát 4 doboz Cocozhi 4x15 pont (60) + 4 doboz Lingzhi Coffee 3 in 1 ganodermás kávé 4x11,5 pont (46).  Ugye milyen könnyen megvan a 100 pont?!

3. Stabil, tőkeerős cég 
A DXN 16 éve van a piacon és ezalatt az idő alatt folyamatos növekedést mutatott. Fent van a tőzsdén, így gazdasági mutatói ellenőrizhetőek! Malajzia és az ázsiai térség egyik vezető MLM cége! Egy föld, egy piac elve szerint több, mint 40 országban van jelen és több, mint 100 országba van kiszállítás! Stabil anyagi háttere van, amit az MLM részen kívül komoly nagy építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatjuk, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!

4. Alacsony költségű indulócsomag és képzés
Egyszeri regisztrációs díj: 5000 Ft. Ingyenes, letölthető anyagok, ingyenes helyi bemutatók. Az online eszközök segítségével mindig friss, ingyenes oktató és ismertető anyagokat biztosít a tagok számára. Jelképes (2-3000 Ft) összegű egész napos képzések 3 havonta.

5. Elérhető vezetők 
A DXN magyarországi vezetése, a világon egyedüli professzionális online webes támogatást ad üzletépítőinek, mellyel munkájukat jelentősen megkönnyíti, támogatja!  
Hétfőnként általános webkonferencia, csütörtökönként munkatársi webkonferencia, itt is lehet kérdezni, válaszokat kapni. A felsőbb vezetők, a központi iroda, egyes területek munkatársainak e-mail címét és telefonszámát tudom - szükség esetén használható.

6. Jutalékfizetésekben nem lehet hiba!
 A jutalékfizetés ideje, módja, és összege mindkét fél számára fontos, hogy pontosan történjen. Az intranetben pontosan végig tudom követni a jutalékom összegét is, és egyéb ezzel kapcsolatos információkat is találok. A DXN, a jutalékokat mindig megbízhatóan kifizeti.

7. Használható, könnyen érthető információs anyagok és képzések 
Az intranet segítségével tudok letölteni szöveges dokumentumokat, power point előadásokat, hanganyagokat és videokat is. A képzés webkonferenciákkal és online prezentációkkal  is történik (így mindig friss az anyag, az újdonságok is benne vannak). Nagyon sok hasznos információt találok a szponzorok által készített blogokon, honlapokon, hírlevelekben. (Ugye mennyire online működik?) Azért  van lehetőség időnként helyi bemutatókon tanulni és potenciális fogyasztókat, munkatársakat meghívni, illetve egy napos képzéseket is tart a DXN magyarországi képviselete negyedévente jelképes részvételi díjért. Start képzések, és különböző szintek képzésére még gyakrabban van lehetőség.

Rendben. Köszönjük. Jót választottunk. :-) Akkor most már minden rajtunk múlik!És rajtad! Gyere csatlakozz hozzánk, használd ki a lehetőséget, hogy jobbá tedd életed! :-)

    2010. július 23., péntek

    Hétköznapi harcosok

    Most olvasom Nógrádi Bence (Ben Nogradi) Hétköznapi harcosok I. című könyvét. Még csak az első két interjút olvastam el, de igazán "fejbe vágtak."
    Már elolvastam a Mikor leszel milliomos I-II-t is, és azokról is fogok írni, de most akkor is sok minden megváltozott az MLM iránti gondolkodásomban.

    A sikerük döbbenetes!

     

    A gondolkodás módjuk, az emberségük, a véleményük egyszerűen döbbenetesen jó!

    Rájöttem arra, hogy nem elég az, hogy ajánlgatom, hogy ez egy jó dolog. (Na, mert gondolod, hogy egyébként egy kicsit is foglalkoznék vele?!) Napról napra több bennem a lelkesedés. Igen, ki merek állni azzal, hogy rajtad múlik minden! Mit vagy képes tenni azért, hogy megváltoztasd az életed?! Hajlandó vagy tenni azért, hogy jobbá tedd? Tudsz elég kitartó lenni?

    Nem is gondoltam, hogy az egyik kedvenc idézetem az MLM-re is mennyire igaz:

    Nem az dönti el, mire viszed, hogy mikor kezded, hanem az, hogy mikor hagyod abba.
    Richard Bach

    Akkor még egy pár kitartásra ösztönző idézet:

    Az elhatározás önmagában kevés, jónak lenni kemény munka, és sokszor a könnyebb utat választjuk, így aztán nem is teszünk meg érte mindent, amit kell.
    Louisa May Alcott

    Az élet sokféleképpen próbára tudja tenni az ember kitartását: vagy azzal, hogy nem történik semmi, vagy azzal, hogy minden egyszerre történik.
    Paulo Coelho

    Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.
    Niccollo Machiavelli

    Jól jegyezd meg, ha sikerre akkor vinni, amibe belekezdtél, csak kitartó munkával, sok tanulással, kellő alázattal és odafigyeléssel, nagy lelki erővel, pozitív lelki beállítottsággal tudod végigcsinálni!

    És akkor néhány kedvenc idézet az előbb említett Hétköznapi harcosok könyvből:

    "Az igazi gond az, hogy az emberek mindig azt várják, hogy majd valaki más megoldja helyettük a problémát - egy új kormány, az Európai unió, a lottónyeremény, a szülők vagy éppen a gyerekük. Tessék végre felébredni! SENKI nem fogja helyettünk megoldani a problémáinkat. az ember sorsát a döntései határozzák meg. És ez az, amiben a hálózat építők különböznek másoktól: ők nem várnak tovább, hanem a kezükbe veszik az életük irányítását. Ezért tartják őket pénzközpontúnak? Ostoba emberek azok, akik lenézik a pénzért keményen dolgozókat, de közben állandóan segélyekért sírnak, meg panaszkodnak, hogy megint emelik a benzin vagy a gyógyszer árát."
    Vágyi Jenő James

    Még ide írhatnék sok-sok idézetet, annyi minden megfogott! Egy-egy témánál még elő fogom venni, de az utolsó mondatok egyikét nem hagyhatom ki:

    "Azt szeretem a legjobban a network marketingben, hogy segítek az embereknek legyőzni az akadályokat. És tudom, hogy képes vagyok jelentősen megváltoztatni az életüket - amelyre egyébként soha nem lenne lehetőségük. Éppen ezért vezetőnek lenni egy MLM-üzletben óriási felelősség. Rajtad (is) múlik, hogy valaki elindul az anyagi függetlenség útján, vagy eltűnik a süllyesztőben. nem egy példát tudok mondani, amikor valaki dühösen odajön hozzám, akit évekkel korábban sikertelenül próbáltam meggyőzni, hogy csatlakozzanak az üzlethez. ma már többszörös milliomos lenne... Én szóltam, miért nem hallgattál rám?"
    Vágyi Jenő James

    Úgyhogy most figyeljetek, el mondom még egyszer, ha úgy érzed szeretnél végre kitörni a mókuskerékből, megváltoztatni az élet, és egy jobb életszínvonalat elérni, akkor MOST itt a lehetőség: csatlakozz hozzánk!

    De azt szeretném még hozzá tenni, hogy a csatlakozás önmagában nem garantálja, hogy milliomos leszel! Ez is olyan, mint egy másik üzleti vállalkozás, itt is meg kell dolgozni a sikerekért! Tudom, hogy hogyan, és szívesen segítek,tanítalak, de utána Neked kell folytatnod, mert a saját vállalkozásod sikere rajtad múlik!

    A tisztán látás végett, Vágyi Jenő James, nem a DXN-nel foglalkozik. Azért írtam le ezeket a gondolatokat, mert úgy érzem sok hamis, és negatív kép alakult ki az MLM-ről, és ez segít megmutatni a valóságot.

    A könyv amúgy hihetetlenül jó! Olvassátok el!
    Itt rendelhetitek meg!


    Aki 2010. július-augusztusban csatlakozik hozzánk (és üzletépítéssel szeretne foglalkozni), annak az alábbi 3 könyv közül adunk egyet ingyen: MLM (Mikor leszel milliomos?) I. vagy MLM II. vagy Hétköznapi harcosok I.
    Ezek alapkönyvek, és ezek indítanak el a siker útján! Ez tényleg segít abban, hogy jól csináld!

    2010. július 13., kedd

    Forró csoki "szerelem"

    Kipróbáltuk a DXN Cocozhi - forró csokiját. Szerelem volt első kortyra. Már a harmadik dobozzal kezdtük meg. (Kb. 2 hét alatt). Azt hiszem így nem lesz nehéz elérni az ingyenes holnap és a jutalékjogosultság havi szintjét. :-)

    Ez valóban olyan, mintha forró csokit innál. Annyira lágy és selymes. Valahogy ilyen lehet az a csokoládé folyó is, amit a Karcsi és a Csokoládégyár című könyvben (vagy filmben) a vízesés köpül.

    A gyerekek minden reggel ezzel kezdik a napot, és nagyon szeretik a "kakajót".

    Tudom, hogy sok családban szoktak a gyerekek reggel vagy este 1 pohár kakaót inni. Én korábban nem vezettem be ezt nálunk, mert a bolti tej, elég nehezen emészthető, és könnyen tejallergiához vezethet. Szerencsére a (korának megfelelő) tápszert a kisfiamnál most már ki tudom váltani ezzel a forró csokival. A Cocozhi amellett, hogy finom és tápláló a Ganoderma-kivonatnak köszönhetően segíti az immunrendszerét is.

    Emellett természetesen nagyon fontos a sok zöldség, gyümölcs, főzelék. (Már ha megeszi). Mert sokan adnánk gyerekeinknek egészséges, finom táplálékot, de attól még nem biztos, hogy ő is úgy gondolja. Azért érdemes kísérletezgetni!

    Ha nagyon kívánok egy kis csokoládét, akkor néha én is megiszok egy bögrével. Hiába, azért a "boldogság-hormon", nekünk Anyukáknak is el kel néha! :-)


    2010. július 12., hétfő

    A nők és az MLM

    Egy nőnek nagyon sok szerepben kell helyt állnia:
    Anya, feleség, háziasszony (szakács, takarítónő, mosónő, ezermester...), és ezek mellett még jó lenne karriert építeni, sok pénzt keresni, tovább tanulni...
    És akkor még hol vannak a személyes igények, egy kis nyugalom, egy jó könyv elolvasása, egy kis meditáció...
    Meg persze maradj jó nő, szép, csinos, sportos!
    Ugye a bevásárlást sem felejtetted el?
    És a barátokra jut időd?
    A férfi hajnaltól pirkadatig dolgozik, de egy nő munkájának sosincs vége.
    Elvárások. Mindenkinek megvan az elképzelése, hogy mit hogy kellene csinálnod.
    • Ugye Te főzöl a gyerek(ek)nek és a Férjed mindig meleg vacsorával várod?
    • A nőnek otthon a helye!
    • Te még mindig otthon vagy mikor mész vissza dolgozni?
    • Ilyen korán visszamentél dolgozni?
    • Neked van bejárónőd???
    • Jól felszedted ezt a pár kilót a szülés után! Pedig már lassan 2 éve, és még nem ment le?
    Sorolhatnám, de mindenkinek úgysem tudsz megfelelni. Gondold át, Te hogy szeretnél élni! Mi az, ami igazán fontos számodra?!

    Én szeretem az Anya és a Feleség szerepét, de nem elégíti ki az életemet csak ez. Igenis szeretnék dolgozni! Egy jó otthoni, internetes munka, ami mellett én csinálhatom meg az időbeosztásom. Szeretnék még többet tudni és tanulni!

    Életem minden területen nem tudok maximálisan teljesíteni, mert egyes élethelyzetekben más és más kerül előtérbe. Jelenleg azon dolgozom, hogy ezen terültek egyensúlyba kerüljenek egymással, és egy online vállalkozás elindulásával megteremtsem az ideális munkahelyet, amely mellett a többi életterületem is hangsúlyos marad. Ez a célom. Ezt a DXN-nel szeretném megvalósítani.

    Vajon miért olyan ideális munka az online MLM a nők és a kismamák számára?

    • Annyi pénzt szerezhetsz vele, mint heti 40-60 órával. Mindezt elérheted otthoni munkával, rugalmas munkaidővel.
    • Az MLM különleges minőségi változást hoz a nők életébe! Te vagy a saját főnököd, a saját elvárásaidnak kell megfelelned, és Te aratod le munkád gyümölcsét.
    • Függetlenség, kényelmes időbeosztás és extra pénz. Marad idő a gyerekre, velük tudsz lenni otthon, ha betegek, és biztosítani tudod a felnevelésükhöz szükséges anyagi háttér egy részét. (Mert, mint tudjuk határ a csillagos ég!)
    • Neked is fontos az önbecsülés? A nők az MLM segítségével megváltoztatják életüket, pénzügyi csatát nyernek, önbizalmat szereznek, tiszteletet és elismerést harcolnak ki maguknak, egyensúlyba hozzák életüket.
    • Új emberi kapcsolatok létesülnek és még ott van a saját csoportod segítsége és támogatása. Végre nem csak az otthoni bezárt élet, nyiss a világra, légy újra kommunikatív! Segíts, tanulj, fejlődj!
    • Másokba fektetett segítség. Ezzel a módszerrel tudsz úgy segíteni másokon, hogy közben Te is pénzt keresel!
    • Téged és engem fizetnek meg, hogy megosszuk másokkal az információt!
    • Nem mindegy milyen MLM rendszert választasz! Olyat érdemes, melynek termékeit Te is napi szinten használod, és olyan elégedett vagy vele, hogy ezt másoknak is szívesen ajánlod.
    • Egyszerűsíti a napi bevásárlásokat, ez is működik online.
    • Urald a saját életed! Van elég pénzed és időd, hogy mindazzal foglalkozz, ami fontos Neked.
    • Ez az egyik módja, hogy megszabadulj a stressztől és a pénzügyi nehézségektől!
    • Kezdőként is belevághatsz! Folyamatosan fejlődhetsz szakmailag és a személyiséged is! Az MLM lehet egy végleges megoldás, de ugródeszka is egy későbbi saját vállalkozás beindításában.
    Sok embernek kell egy egyszerű és olcsó módszer, hogy kitörjön a mókuskerékből!

    Egy egyszerű döntés: Nekivágok!

    Hogy kezdj hozzá?
    Minden a képzéssel kezdődik. Tanuld meg miről szól ez az üzlet. Teljen néhány óra szakirodalom olvasással, hanganyag hallgatással, videók nézésével, néha képzésekre, tréningekre is elmehetsz.


    Az egész életedet meg bírod változtatni: lassan, biztosan, határozottan!

    A bejegyzéshez felhasználtam Nancy Failla Eljött a nők ideje című könyvét.

    2010. július 5., hétfő

    Változtasd meg gondolataid és megváltozik életed!

    Gondolataink. Egész életünket meghatározzák. Legutóbb akkor ébredtem rá erre igazán amikor megnéztem a Titok című filmet. Míg korábban szerettem aggodalmaskodni, a lehetséges rossz dolgokon, régi sérelmeken járatni az agyam, rájöttem, hogy egyszerűen nem ezt kell csinálni. Hanem arra gondolni, amit szeretnék. Sokkal jobb érzés a jó dolgokra gondolni, tervezgetni, pozitívan gondolkozni. Hogy hova vezetett gondolkodásunk megváltozása, azt itt olvashatod. Ahhoz, hogy jó irányba változzon életed, először gondolataid kell megváltoztatni. Ez az első lépés. Hogy mennyire fontos gondolatainkat a jó irányba terelni, íme itt van néhány idézet és videó.
    "Nincsenek véletlenek, minden a gondolataidban gyökerezik - abban, hogy mit akarsz és mit tudsz meglátni egy fordulat mögött.
    Te magad vagy az az erő, amely életre hívja a történéseket – a jót, a rosszat egyaránt. Rajtad áll, melyikre tartod magad érdemesnek: helyes gondolkodással a szerencsét idézed meg, vagy gondolkodás nélkül cselekszel, és bajokat zúdítasz az életedre. Rajtad múlik, bearanyozod-e napjaidat vagy feketére fested magad körül a világot.”
    Hioszi Tatiosz

    “Már most is bennünk van az az erő, ami ahhoz kell, hogy megtegyük azokat a dolgokat, amelyekről el sem tudtuk képzelni, hogy lehetségesek. Ez az erő rögtön elérhetővé válik, amint a gondolkodásunkat/hitünket megváltoztatjuk.”
    Maxwell Maltz

    “Félelemmel teli gondolataink ugyanolyan intenzitással teremtő erejűek és vonzanak nehézségeket életünkbe, mint ahogy a konstruktív és pozitív gondolatok pozitív dolgokat vonzanak. Teljesen mindegy, milyen egy gondolat természete, mindig saját természetének megfelelően teremt. Amikor mindez az ember tudatába vésődik, akkor fogja fel a lenyűgöző erőt, mely rendelkezésére áll.”
    Claude Bristol


    “Az vagyunk, amit gondolunk. Mindaz, ami vagyunk, a gondolatainkból táplálkozik. Gondolatainkból építjük fel a világunkat.”
    Buddha

    “Az élet játéka, a bumerángok játéka. A gondolataink, tetteink és szavaink visszatérnek hozzánk előbb vagy utóbb, megdöbbentő pontossággal.”
    Florence Shinn

    “A negatív gondolkodás határt szab a teljesítménynek. Ha viszont ezt megfordítjuk, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik.”
    Amby Burfoot


    “… előbb vagy utóbb rájön az ember, hogy ő maga saját lelkének főkertésze, életének irányítója. Felfedezi a gondolkodás törvényszerűségeit magában, és egyre pontosabban megérti, hogyan alakítják gondolatai jellemét, körülményeit és sorsát.”
    James Allan
    “Az, hogy milyen a boldog ember élete, gondolatai milyenségén múlik: így hát ügyelj erre! Ne fogadj be sötét, negatív gondolatokat.”
    Marcus Aurelius

    „Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!

    Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg a tetteidet!
    Ügyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
    Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
    Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!”

    Charles Reade


    Mindannyian saját sorsunk kovácsai vagyunk. Gondolataink körülményeket vonzanak és teremtenek. Ahogyan mi változunk, úgy változnak a körülményeink is… Amíg nem tanuljuk meg a leckéket az eladósodásról, a munkáról, a partnereinkről, addig vagy

    a) ugyanannál a leckénél ragadunk le, vagy

    b) ugyanazokat a leckéket kapjuk különböző csomagolásokban.

    Ilyen az élet! Kis kavicsokkal dobál meg minket – figyelmeztetésképpen. Ha ezeket a kis kavicsokat nem vesszük észre, akkor egy téglával dob meg. Ha a téglát sem vesszük észre, akkor szétzúz egy kősziklával. Ha őszinték vagyunk magunkhoz, akkor láthatjuk, hogy hol nem vettük észre a figyelmeztető jeleket. És akkor még van képünk azt mondani: “Miért pont én…?”

    “Egész életünkben arra lettünk kondicionálva, hogy bizonyos gondolataink legyenek a dolgokról. A gondolatok tesznek bennünket boldogtalanná – de a gondolatainkat megváltoztathatjuk! Az életszínvonaladon úgy javíthatsz, ha a gondolataidon javítasz, és gondolataid hatással vannak érzéseidre.”

    Andrew Matthews: Hallgass a szívedre című könyvéből


    “Az alaptörvény kimondja, hogy a hasonló, hasonlót vonz. A negatív gondolkodás biztosan negatív eredményt hoz. Ennek megfelelően ha valaki rendszeresen optimistán és pozitívan gondolkozik, akkor ezen gondolatai kreatív erőket hoznak mozgásba – és a siker, ahelyett, hogy elkerülné, elkezd felé áramlani.
    Norman Vincent Peale

    “Gondolj arra, hogy a boldogság nem attól függ, hogy ki, vagy mid van; kizárólag attól függ, hogy te mit gondolsz magadról.” Dale Carnegie





    “Milliók és milliók hiszik azt magukról, hogy szegénységre és kudarcra vannak “kárhoztatva” valamilyen megfoghatatlan erő hatásának következtében, amelyre – meggyőződésük szerint – nincsenek befolyással. Ők maguk “szerencsétlenségük” létrehozói, méghozzá azokon a negatív gondolati impulzusokon keresztül, amelyeket a tudatalattijuk “felvesz”, és a nekik megfelelő ekvivalensekké változtat.” Napoleon Hill
    Mindent, ami az életedben történik, te vonzottad az életedbe. És mindent az a kép vonzott magadhoz, amit a fejedben őrzöl. Amire gondolsz. Hiszen, bármi járjon is a fejedben, azt magadhoz vonzod.

    Azzá válunk, amire a legtöbbet gondolunk, és azt vonzzuk magunkhoz, amire a legtöbbet gondolunk. Ha a fejedben látod, akkor a kezedben kapod meg. És ezt az alapelvet három egyszerű szóban lehet összegezni: A gondolatok dolgokká lesznek. Részletek a Titok c. könyvből

    Vágyakozó gondolataidat változtasd erőteljes akaraterővé.
    Sri Chinmoy

    Mivel mi határozzuk meg, hogy mire gondolunk, ezért a boldogságunk szükségszerűen saját kezünkben van. Senki sem tölt gondolatokat a fejünkbe.

    Ahhoz, hogy boldogok legyünk, a boldog gondolatokra kell koncentrálnunk. Mégis milyen gyakran tesszük az ellenkezőjét! És milyen gyakran előfordul, hogy fel sem figyelünk arra, ha megdicsérnek minket, viszont még hetek múlva is egy barátságtalan megjegyzésen rágódunk! Ha megengeded, hogy egy rossz élmény vagy egy kellemetlen megjegyzés kösse le gondolataidat, akkor ennek viselni fogod a következményeit. Emlékezz rá: te kontrollálod a gondolataidat.

    A legtöbb ember csak pár percig emlékszik a dicséretekre és évekig a sértésekre. Gyűjtik a szemetet, olyan hulladékot hordanak magukkal, amivel húsz évvel ezelőtt dobálták meg őket.

    A boldogságért olykor keményen meg kell dolgozni. Olyan ez, mint otthon rendben tartása – meg kell őrizni az értékeket, és a szemetet ki kell dobni. Az egyik ember a szép kilátást veszi észre, a másik a koszos ablakot. Te választod meg, hogy mit látsz és mit gondolsz.

    Andrew Matthews: Élj vidáman! című könyvéből


    Saját DXN honlapunk

    Már elküldtem néhány ismerősnek a honlap címünket, és pozitív visszajelzéseket kaptam, hogy milyen profi! Igen az! De ez nem az én művem! A DXN-től kaptuk ezt a könnyen szerkeszthető honlapot, ahol Az én történetem (Mi történetünk), a Blog és a Kapcsolat a saját elképzeléseink szerint alakítható. Ez a honlap sokkal többet tud, mind gondolnánk. Igazán jó érzés, hogy van egy saját webshopunk, hírlevél küldő szolgálatunk, amit a rendszer lekezel, és ezzel nekünk jóformán semmi további feladatunk nincsen.

    A csatlakozó tagok azonnal hozzáférést kapnak az online képzési- és információs rendszerhez (intranet), így minden információhoz könnyen hozzájutunk, ami a munkánkhoz szükséges.
    A honlapot az intraneten keresztül tudjuk szerkeszteni, ami egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan működik és könnyű használni.


    Ezt a honlapot INGYEN kaptuk, a pontos feltételeket itt olvashatod:

    DXN tájékoztatóból:
    2010. június 17-től megváltozik az általunk biztosított weboldalak díjazása.
    Az elmúlt közel másfél év tapasztalatai alapján döntöttünk a változás mellett, azzal a céllal, hogy minél kedvezőbb feltételekkel biztosítsuk az üzletépítők számára a weboldalakat. Figyelembe kellett venni azonban a folyamatosan növekvő fejlesztési és üzemeltetési költségeket is. A fentiek alapján alakítottunk egy olyan konstrukciót, mely mindenki számára elérhető anyagi befektetés nélkül, amennyiben a minimális aktivitást kifejti az üzletben.
    Sokak részéről volt igény az ingyenes weboldalra (többet között nekünk is!), így megteremtettük ennek a feltételeit.

    Weboldal igénylési feltételek, a DXN tag lakóhelyének megfelelő országra vonatkozóan (lakóhelyének megfelelő országon például egy magyarországi címet megadott tag esetében ez alatt a magyar nyelvű weboldal értendő):

    2010. június hónapban vagy ezt követően csatlakozott munkatársak számára.


    A weboldal igénylése díjmentes.

    A weboldal díjmentessége abban az esetben tartható fenn folyamatosan, amennyiben a belépést követő hónaptól a tag havonta minimum 100 PV értékben vásárol termékeket és a hálózatában a belépését követő negyedik hónaptól legalább 300 PV értékben történik vásárlás, amiből saját maga legalább 100 PV értéket teljesít.

    Például, ha valaki júniusban csatlakozik, akkor júliusban feltétel először a 100 PV saját vásárlás és szeptemberben először a 300 PV havi csoport forgalom, amiből minimum 100 PV a saját vásárlás elvárás. Természetesen a 300 PV saját forgalom is elfogadott.

    Amennyiben valaki ezt a minimális teljesítmény elvárást nem teljesíti, a díjmentes weboldal lehetősége megszűnik számára és évi 40.000 Ft + Áfa díjért tudja megrendelni (kizárólag éves díjfizetéssel).



    Idegen nyelvű weboldalak kizárólag éves díjfizetéssel igényelhetők.Választható idegen nyelvek: angol, német, cseh, szlovák, román, szerb.

    Teljes díjmentesség vonatkozik teljesítményelvárás nélkül a Diamond (gyémánt) szintet elért munkatársakra, mind a hazai, mind a külföldi weboldalak esetében. Tehát egy gyémánt szintet elért üzletépítőnek bármennyi nyelven (nyelvenként egy) lehet díjmentes weboldala.