2010. augusztus 31., kedd

Vetés - Aratás - és ami közötte van :-)

Péntek este volt egy kis lehetőségem meghallgatni Specht József webkonferenciájának első részét, nagyon jó volt ezeket a megerősítéseket hallani.

Először arról beszélt (az ukrán előregisztrációval kapcsolatban, de ez az egész DXN üzletépítésre igaz), hogy az elején elő kell készíteni a talajt. Utána el kell vetni a magokat. És mi következik ezután? A válaszok: folyamatos gondozás, öntözés... De ő azt mondta: VÁRUNK! Mert idő kell a magoknak, amíg kikelnek. És ez így van. Nagyon fontos a türelem, a kitartás, és természetesen a folyamatos cselekvés a cél érdekében.

És egyszer ott lesz a megérdemelt aratás. Ezeket képekkel is illusztrálta.

Én magam is nagyon sokszor fogalmazok így, hogy most magokat ültetek. Én valójában a Vonzó Onlie MLM módszerét szeretném alkalmazni. Célom az, hogy megtaláljam azokat, akik olyan megoldást keresnek a problémájukra, amit a DXN termékekkel, és a hozzájuk kapcsolódó üzleti lehetőséggel, képes vagyok részükre biztosítani. Nagyon sokat dolgozok azon, hogy növeljem a honlapom és a blogom látogatottságát. Egyelőre csak az ingyenes lehetőségeket használom ki (ingyenes apróhirdetések, link megosztók), de egyszer eljutok majd a fizetős hirdetésekhez is. De addig is sokat tanulok, és tervezek, hogy jól működjön. Vagy egyre jobban. :-)
Minden reggel izgatottan ülök a gép elé és máris nézem a Google Analytics-et vagy a honlapom beépített látogatási statisztikáját. Megnézem honnan jöttek a látogatók. Néha csalódás ér, mert többre számítottam, néha meg örülök, hogy milyen sokan, hogy a honlap, ha kell helyettem is dolgozik… :-)
Bár az is igaz, hogy a látogatottság sem minden, hiszen az a legfontosabb, hogy a célcsoportom találjon meg!


Most olvasom Jeff Keller Segíts magadon! című könyvét. Ebből szeretnék egy idézetet itt közzé tenni:
"Ne számítsunk azonnali sikerre! A pozitív gondolkodás nem jelenti azt, hogy egyik napról a másikra elérjük céljainkat. Nem úgy megy a dolog, hogy elkezdjük törni a fejünket a pénzkeresésen, és másnap arra ébredünk, hogy az ágyunk mellett halomban állnak a bankjegyek. Szó sincs róla. A sikerhez erőfeszítés, eltökéltség és türelem kell.
Másodszor pedig a pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy nem kell több problémával megküzdenünk. Bizony sok-sok buktató tarkítja utunkat. Ám ha továbbra is hiszünk önmagunkban, cselekszünk és kitartunk, akkor legyőzzük ezeket a nehézségeket."
Nem rég pont ez jutott eszembe. Vajon egy olimpiai bajnok hány éven keresztül kell korán reggel, edz keményen, kitartóan, dolgozik azon, hogy minél jobb eredményt érjen el? Talán az összes versenyét megnyerte amíg eljutott az olimpiáig? Ugyan, dehogy! De minden kudarcából, minden vereségéből tanult valamit. Annál keményebben edzett és küzdött, míg végül egyre több sikert ért el. Felért a csúcsra, elérte a célját, ami évek kitartó munkájának eredménye.

"Senkit sem arra buzdítok, hogy bármiféle terv nélkül, a jó szerencsében bízva rohanjon előre. Természetesen időbeosztás, költségvetés, határidők kellenek, hogy azokhoz igazodva tartsuk az irányt, és minél előbb sikert arathassunk, de nézzünk szembe a realitásokkal, hiszen hiába a leggondosabb terv, nem tudhatjuk, meddig tart, amíg elérjük a célunkat, és nem láthatjuk előre az összes akadályt, amely utunkba áll majd.
Ezen a ponton különbözteti meg a kötelezettségvállalás a győzteseket a vesztesektől. Az elkötelezettek bármi áron kitartanak, és felül is kerekednek. Ha egy kicsit több időbe telik, mint tervezték, annyi baj legyen! Akik nem merik elkötelezni magukat, hajalmosak elhagyni a hajót, mihelyt nem alakul minden a kedvük szerint.
Válasszunk ki egy célt, amelynek megvalósításáért ép bennünk a vágy. Induljunk el, és álljunk készen arra, hogy észrevegyük, majd mindjárt használjunk is ki minden lehetőséget, amely az utunkba akad. Azután már csak kitartósan cselekedjünk, és várjuk a sikert!"
Jeff Keller

Ezt az önfejlesztő bölcsességet Kajárik Béla oldalán olvastam:
“Az életben azért vannak rovarok és gyomnövények, hogy próbára tegyék az ember győzni akarását és érdemességét az élet gazdag jutalmaira.
Szoktasd hozzá magad annak elfogadásához, és tudásához, hogy minden jót támadások érnek! Ez  a természet módszere az érdemesek és az érdemtelenek különválasztására. Az élet  gyomnövényeinek az a rendeltetése, hogy az önbizalmat kétellyé, a bizalmat gyanakvássá, a türelmet türelmetlenséggé, a törekvést halogatássá, aggodalmaskodássá és végül vereséggé változtassák.
Ne fecséreld a drága időt arra, hogy a természettel perelj! Az élet gyomnövényei, rovarjai, kövei és viharai csak nevetnek azokon, akik azzal töltik az idejüket, hogy nekibőszülten vádolják őket az igazságtalanságukért. Igazságtalanok, persze, de gyakran azokhoz az emberekhez, akik semmiért akarnak kapni valamit, vagy anélkül törekednek az élet jutalmai után, hogy fokozott iparkodásukkal  és eltökéltségükkel megfizetnék az akadályok ellen vívott küzdelem árát.
Ne fecsérelj egy percet sem a madarak hajkurászására, akik csipegetni akarnak a magvaidból, sem a rovarokéra, akik megpróbálják felprédálni érlelődő termésedet! Ha valaki szorgos igyekezettel vet, óvja és védelmezi a termést, akkor nincs a világon annyi madár,  rovar vagy egyéb akadály amennyi az elmúlt tavasz valamennyi erőfeszítését meghiúsíthatná.”
Jim Rohn

Az Időzsonglőr verseny, és ami mögötte van

Ha már egyszer korábban írtam az Időzsonglőr versenyről, itt az ideje, hogy leírjam a végkifejletet.
Mivel semmilyen értesítőt nem kaptam, ezért a honlapon megnéztem az eredményeket, és olyan érzésem volt, mint akit hasba vágtak. 
A szavazat számok 2010. augusztus 9-én 12 órakor így álltak:
1. Hölgy 34 szavazat  (a 2. forduló 2. helyezettje)
2. Én 31 szavazattal
3. Hölgy 29 szavazat
4. Hölgy 27 szavazat (a 2. forduló 1. helyezettje)
5. Hölgy 22 szavazat
6. Hölgy 21 szavazat

Az oldalon látható végeredmény:
1. helyezett a 6. Hölgy és 21-ről 30-ra módosították szavazatainak számát
2. helyezett az 5. Hölgy és 22-ről 46-ra módosították a szavazatok számát
3. helyezett a 3. Hölgy lett 29 szavazattal (végre egy valós eredmény)

Írtam az illetékeseknek egy mailt:
...
Az észrevételem az, hogy a szavazatok száma helytelenül lett közölve.

Már a 2. fordulóban kiírt szavazat számok is a kb. 11 órás állapotot mutatják.
....

Szeretném, ha valaki segítene nekem abban, hogy megértsem hogyan jött ki a leírt végeredmény?!

"Az 1. Hölggyel" mi már valóban részesültünk helyezésben, de az Önök szabályzata ezt írta:


"Nevezni 2010. május 17-től augusztus 8.-ig lehet. A pályázókra folyamatosan lehet szavazni az oldalon regisztrációt követően. Az egyes fordulók eredményeit az adott forduló szavazási időszakban érkezett szavazatok száma alapján számoljuk. A forduló lezárultával a beérkezett szavazatok számát nullázzuk. A szavazás a következő fordulóban újra indul. Ha az előző fordulóban már neveztél, az adatlapod automatikusan versenyben marad a következő fordulókban is. "

Az nincs leírva, hogy a díjazottak már nem vehetnek részt a többi fordulóban.
Ha mégis így lenne, és valóban figyelmen kívül hagyták az eredményeinket - akkor is a valós szavazat számok alapján kellett volna a többi versenyzőt megítélni.

Egyébként valóban sok kiemelkedő, igazi időzsonglőr hölgy bemutatóját olvashattuk, és jó néhányan érdemesek lettek volna a díjakra, bár nem sikerült elegendő szavazatot gyűjteniük. Bár az első forduló kemény harcai után már sokkal kevesebb szavazattal is benne lehetett lenni az első háromban.

....
Szeretném, ha valaki leírná nekem, hogyan és miért jött ki így ez a végeredmény, mert most így egyszerűen becsapva érzem magam.

Válasz nem érkezett. 

Úgyhogy mást nem tehetek gratulálok a nyertesnek, aki amúgy valóban különleges nő, és az írása alapján valóban megérdemelten lett első.

A magam részéről ezt gondoltam:
1. Nem veszek többé ÉVA magazint (de Ti azért nyugodtan olvassátok, mert "Magatokra ismertek") helyette inkább Minerva Capitoliumát olvasok
2. Nem iszok több Rauch Nativa Ice Teat (már elfogyott az ajándék 6 üveg), helyette inkább Spica Teát, és Reishi Gano Teát iszok :-)
3. Leiratkozok a lifecoach hírlevélről, és a Facebookon is unlike (pedig tegnap is egy nagyon jó idézetet olvastam az üzenőfalán).

De most már azt gondolom, minek is. El tudom engedni ezt  az egész dolgot. Csak a szépre emlékezem. A Nativa ajándékcsomagra, a kedves emberekre, akik rám szavaztak, és arra, amit ebből az egészből tanultam.

Ma, 2010. szeptember 3-án 14:20-kor a Rauch Marketing osztályától kaptam ezt az e-mailt:

Kedves Judit,

Köszönjük észrevételét a Nativa Időzsonglörök 3. fordulójának végeredményével kapcsolatban.
Utána jártunk és felülvizsgáltuk az utolsó forduló végeredményét és az alábbi megállapításra jutottunk:
Az augusztus 9-én közzétett végeredmény nem valós számokat mutatott az alábbi okok miatt:
a szavazást nem délben, hanem később 14 óra után pár perccel került lezárásra, így tévesen a 12.00 óra után érkezett szavazatokat is számolta a rendszer.
Ezeket kiszűrve az alábbi eredmény a helyes:
(Ők, névvel írták, de én átírom a számozott Hölgyekre)
1. 1. Hölgy                            31 szavazat
1. Faragóné Keserű Judit      31 szavazat
2. 3. Hölgy                           29 szavazat
3. 5. Hölgy                           22 szavazat
3. 6. Hölgy                           22 szavazat
A tévesen közölt adatok miatt érzett csalodottsága miatt elnézését kérjük.
Mivel már egy Nativa ajándékcsomagot postáztunk Önnek, egy 1/4 éves Éva magazin előfizetést küldünk Önnek.
Mégegyszer elnézését kérjük a technikai problémák miatt, és köszönjük megértését és türelmét.
Kellemes hétvégét kívánok Önnek!  

Válaszom:
Kedves XY!

Köszönöm, hogy válaszolt. Örülök neki.

Én 14 órakor is megnéztem az eredményeket, még a lenullázás előtt. Szóval tudom, hogy akkor is mennyi volt az eredmény.

Bár legyen ez a hivatalos, írásos magyarázat.  Elfogadom.

De ahogy a blogomba is írtam: "... mást nem tehetek gratulálok a nyertesnek, aki amúgy valóban különleges nő, és az írása alapján valóban megérdemelten lett első...
El tudom engedni ezt  az egész dolgot. Csak a szépre emlékezem. A Nativa ajándékcsomagra, a kedves emberekre, akik rám szavaztak, és arra, amit ebből az egészből tanultam."

További sikeres munkát kívánok az egész csapatnak!

Faragóné Keserű Judit


Tekintettel arra, hogy már valóban elengedtem ezt a dolgot, csak annyi hozzáfűzésem van még, hogy nem fájdalom díjért írtam, hanem az igazság nevében. Azért nagyra becsülöm, hogy elismerték a hibás végeredményt. A magyarázattal nem értek egyet, de elfogadom.

2010. augusztus 27., péntek

Kihagyhatatlan ajánlatok?

Mióta csatlakoztam a DXN-hez egyre több ajánlatot kapok, sok más MLM-estől. Vajon miért gondolják azt, hogy ha már én is MLM tagja vagyok, akkor nyitott vagyok egy újabbra? 
Igen, aki már MLM-es, annak van egy fajta más gondolkodása. Ezt is tisztességes pénzkereseti lehetőségnek tartja, és talán már van is tapasztalata benne. Az is igaz, hogy kinek ez jön be, kinek az...

Ilyen "fantasztikus" ajánlatokat kaptam:
  • Ha kész vagy rá, hogy egy olyan csapathoz csatlakozz,ahol minden segítséget megkapsz, köztünk a helyed. (Ez szerintem minden MLM- nél alapvető elvárás.)
  • Magad osztod be az idődet, webkonferenciák,és a szponzorod segítik munkádat. Itt nem kell eladnod semmit, nem kell házalnod, hogy bármit megvegyenek, itt téged keresnek meg. (Na és hogyan tudom elérni, hogy megkeressenek?)
  • Gondold meg hisz, ez egy olyan lehetőség amit nem lehet kihagyni.Veszíteni valód nincs.Ha hajlandó vagy dolgozni, szorgalmad meghozza gyümölcsét. Várom jelentkezésed! (Örülök, hogy várod, de én még nem tudok semmit erről.)
  • Itt álmaid valóra válnak! Tegyél érte! (Húú, megvan a főnyeremény! )
  • Miért várnál a holnapra,hiszen akár most regisztrálhatsz. A naponta csatlakozók száma, rohamosan növekszik.Vajon miért? Mert mertek időben lépni,hisz a te szempontodból minden perc számít! A világ bármely részén csatlakoznak, az időrendben csak alád kerülnek, ami a te jutalékod szempontjából nagyon is számít. Dolgozni mindenhol kell,a pénzt nem adják munka nélkül, de nem mindegy, hogyan és mennyiért. (Az ilyen egyvonalas dolgokat egyszerűen nem értem.)
  • Fantasztikus bejelentésem van számodra! Most bárki javíthat az anyagi helyzetén, mert az átlagembereknek, extra jövedelmet jelenthet otthonról. NEM VICC HANEM KOMOLY LEHETŐSÉG NEKED, GYERE KÜZD LE A VÁLSÁGOT, MINÉL TÖBB BARÁTODAT HÍVD MEG! (No comment!)

Engem valahogy az ilyen nagy szavak nem vonzanak! Ráadásul van, aki minden nap küld nekem egy ilyen e-mailt! Valóban át kell térni egy más üzemmódba. Az ajánlatokkal nem bombázni kell az embereket, hanem tájékoztatni őket egy lehetőségről. Ezért dolgozom, hogy a blogom, és a honlapom, minél több ember megtalálja, és akinek megtetszik ez a lehetőség, az tudjon minél több információt gyűjteni, és megfontoltan, a saját maga döntése alapján lépjen velem kapcsolatba. Nem könnyű. :-) De ennek köszönhetően viszont biztos olyan embereket találok, akik komolyan gondolják.

Az is hozzátartozik, hogy nem szeretném őket bántani, ők is azon dolgoznak, hogy a saját életüket és a másokét is, kitartó munkával jobbá tegyék. Az eszközökkel nem mindig értek egyet, de attól még lehet, hogy nekik ez a jó, de nekem biztosan nem való!

Volt akinek válaszoltam:
Én megtaláltam, amit kerestem. A DXN nekem való. Szeretem a termékeket, az egész rendszert. Nem kell bemutatókat tartani, sem embereket hívogatni, ez nagyrészt online MLM.
Köszönöm, de nem kérek több ajánlatot,én a DXN hálózatépítésbe fektetem az energiáim.

A szponzorom megerősítése:
Jól tetted, hogy a DXN-t választottad, mert kevés olyan cég van, amelynek ennyire humánus bónusz-rendszere lenne! Ráadásul ez nem egy forgalmazói, hanem FOGYASZTÓI hálózat, amely hasonló, mondjuk a METRO-hálózatához. A tagok jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak nagyon jó minőségű, kiváló hatású és igen finom termékeket.
Ha valaki csak az egészsége megőrzése, vagy a gyógyulásának támogatására akar ganodermás termékeket vásárolni, annak már akkor is megéri regisztrálni, és jelentős kedvezményt élvezhet.
A teljes körű online támogatás pedig megoldást jelenthet azok számára is, akik eddig azért nem próbálkoztak MLM-el, mert tartottak a visszautasítástól. Engem is csak azok keresnek meg, akiknek az érdeklődését felkeltette a kávés honlapom és így nem kell kifogásokat kezelnem és nem találkozom visszautasításokkal.

Engem is bombáznak naponta jobbnál-jobb ajánlatokkal, nagyon alaposan utánanézek mindnek és eddig még nem találtam még egy olyat se, ami megközelítette volna a DXN lehetősége által nyújtott előnyöket!

További sok sikert kívánok neked!
Cél a gyémánt!
Laci

J: Köszi! :-)

2010. augusztus 23., hétfő

Ganozhi fogkrém

Kipróbáltunk egy újabb DXN terméket, ezúttal a Ganozhi fogkrémet. Már lassan 2 hónapja használjuk, így valós terméktapasztalatot tudok róla írni.

Az első fogmosástól kezdve nagyon szerettem az ízét, a hatását és fogat mosni vele. Nekem nagyon érzékeny fogaim, és fogínyem van, ezért fogkefében is érzékeny fogakhoz valót (extra soft) használok. Sokszor éreztem más fogkrémeknél, hogy csípte az ínyemet. A Ganozhi fogkrémmel nagyon kellemes volt a fogmosás.

Még kismamaként (akkor még érzékenyebbek a fogak) kipróbáltam egy másik gyógynövényes fogkrémet (P betűs), csak annak elég erős az íze, kicsit nehéz megszokni. A Ganozhinak enyhébb íze van, bár egy kicsit emlékeztetett arra a fogkrémre.

Egy szó, mint száz, akinek érzékenyek a fogai, annak érdemes kipróbálnia a Ganozhi fogkrémet. A saját tapasztalat alapján lehet leginkább eldönteni, hogy mennyire jó ez a fogkrém.

Amikor elfogyott nálunk az első tubussal, és visszatértem egy másik fogkrémre, már a második napon újra vérezni kezdett a fogínyem, így vettem újra egy Ganozhit. Nekem bevált.

Ha van kedved kipróbálni, itt megrendelheted.

2010. augusztus 17., kedd

A napi kávénk - egy pillanatnyi öröm

A kávézás életem része.
Része a napi rutinnak, egy pillanatnyi megnyugvás, egy pillanatnyi élvezet.
A hatás nem marad el. :-)
Az én kedvenc kávém a Linghzi Coffee 3 in 1 ganodermás kávé.

Kell egy kis kávészünet, időnként Mindenkinek, és aztán megint mehet, minden tovább... 


A honlapom új címe: egeszsegeskavek.hu

2010. augusztus 16., hétfő

Nyilvános DXN bemutató Kecskeméten

2010. augusztus 9-én, hétfőn 18 órakor részt vettem a Háry Hotelben életem első MLM, és első DXN bemutatóján.
Az előadó Kócsó László volt, akinek elmondása alapján, szintén ez volt az első bemutatója Kecskeméten - annyira online működik a DXN. (A webkonferenciák helyettesítik a bemutatókat). Egyébként ő is Kecskeméten lakik a családjával, és ő hozta be Európába a DXN termékeit.

Kinek szól ez a bemutató?
  • Mindenkinek, akit valamennyire érdekelnek a DXN termékek.
  • Annak, aki már beregisztrált és szeretne a termékfogyasztás mellett üzletépítéssel is foglalkozni. (Azaz nekem is.)
  • Aki szeretne tájékozódni, még több információt megtudni.
  • Aki szeretne terméket vásárolni.
  • Akinek nincs internet hozzáférése, és nincs lehetősége egy webkonferencia meghallgatására. 

Kinek NEM szól ez a bemutató?
  • Aki azt várja, hogy valami olyanról akarják meggyőzni, amit ő nem akar.
  • Aki azt várja, hogy részletes  termékbemutatót hall.
  • Aki egész estés szórakozásra vágyik - a bemutató mindössze 45 perc volt.

Nekem nagyon tetszett a bemutató és sokat is tanultam belőle:
  • A cél nem az, hogy bárkit "beszervezzünk", egyszerűen csak annyi, hogy megismerjék a kávét, 1-3 doboz elfogyasztása után érezzék annak jótékony hatásait, és a jövőben is szívesen fogyasszák. Ha ezeket a jó terméktapasztalatokat megosztják másokkal, akkor lehet, hogy mások is szívesen beregisztrálnak rajta keresztül... Ennyi. Így megy át a termékfogyasztás hálózatépítésbe.
  • Mit jelent a "one dragon" elv: a DXN a növények, alapanyagok termesztésétől, feldolgozásától, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységekig a teljes folyamatot felügyeli. Ennek köszönhetően kedvezőbb árúak a DXN termékei más MLM cégekhez viszonyítva.
  • Mesélt azokról a sikerhez vezető technikákról is amiket az  általa írt Online Aranybánya című könyvében is olvastam. Jó volt ezeket élőben is hallani és tudatosítani.
  • Nagy megerősítést kaptam abban is, hogy jól döntöttem, hogy őket választottam. Amellett, hogy nagyon szeretem a termékeiket, és élvezem azok jótékony hatásait, tetszik az egész marketing terv, a szuper értékesítő oldal, a nyomulás mentes hozzáállás.

Van ahol havonta,  Kecskeméten  általában  2-3 havonta van bemutató. Akinek  van  lehetősége,  annak  érdemes  előtte  online  tájékozódni a termékekről, és az egész rendszerről. 
Kiegészítésnek, termékvásárlásnak pedig nagyszerű lehetőség egy ilyen bemutató. 
Találkozzunk a következőn!
A nyilvános bemutatók időpontjáról és helyszínéről itt olvashatsz.

Kell egy kis áramszünet....

"....Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek
És aztán megint mehet minden tovább..."























Már, több, mint 1 hete nem írtam. "Szabadságon voltam", legalább is, ami az online munkát illeti. Azért minden nap megnéztem az e-mailjeim, néztem az oldalak látogatottságát, és szerencsére a látogatókban így sem volt hiány. Köszönöm az érdeklődést! :-)

Szükségem volt egy kis nyugalomra, mert 
1. Igaz, hogy éjszaka 23-24-ig fenn tudok lenni, és reggel 6-7 között kelek, ez mind szép és jó, ha tudok egyhuzamban 5 órát aludni. De ha 1-2 óránként ébred a kisfiam, vagy ha a hajnali nagy mennydörgős vihar miatt egy órát virrasztunk, akkor borul minden.
2. kellett egy kis lelki megnyugvás.

"Egyedül érzed magad? Lehet, hogy csak úgy tűnik, mintha egyedül lennél?
A női vállalkozók ebben a tekintetben különböznek leginkább a férfi vállalkozóktól, ha tetszik, ha nem: a nőknek sokkal-sokkal több lelki támogatottságra van szükségük. És a nők be is vallják ezt."

Vidi Rita - Hősnők.hu

 Az önbizalmat nemcsak magunkban generáljuk, hanem kell a   megerősítés is.
Pl. ilyen kedves, "ösztönző" videókat kaptam több helyről is, számomra oly kedves emberektől:
Tárgy: csipkecsoda gyógytea vs. dxn

 
Tudom, hogy ez csak vicc, de köszönöm, már láttam eleget... :-) Bár azt hiszem egyre viccesebbnek találom, és megállapíthatom, hogy a DXN simán veri a csipkecsoda gyógyteát!!! :-)

Igenis meg kell küzdeni azért, hogy az emberekben más kép alakuljon ki az MLM-ről.

Ennél jobban én sem tudnám megfogalmazni, ezért ide másolom Kajárik Béla írását:

"Szerintem ez az a „régimódi MLM iskolában” oktatott szemléletmód, amelyik azt tanítja, hogy válogatás nélkül, csak merészen „ronts rá” minden utadba kerülő ismerősre és ismeretlenre, és – a véletlenben reménykedve – próbálkozz nála! Vagyis GERJESSZ IGÉNYT, hátha majd megveszi az illető tőled a termékeket.
Nos, véleményem szerint EZ az, ami a napjainkban EGYRE KEVÉSBÉ KEZD MÁR MŰKÖDNI…
Eszerint próbálják még ma is többen az MLM-ezők közül „vevőket ÜLDÖZŐ üzemmódban” élni az életüket. Vagyis a lakodalmaktól kezdve az érettségi találkozókon át a temetésekig, kivétel nélkül minden alkalmat igyekeznek megragadni arra, hogy másokra próbálják rátukmálni a „csodákra képes” MLM portékáikat.
Szerencsére, napjainkban az üldöző szemléletmódot fokozatosan kezdi felváltani, a korszerű internetes eszközök és módszerek alkalmazásán alapuló, „VONZÓ” szemléletmód. Ez az, amikor az erőfeszítéseinket arra összpontosítjuk, hogy igyekszünk minél könnyebben „felfedezhetővé” tenni magunkat mindazok számára, akik olyan megoldást keresnek a problémájukra, amit mi a termékeinkkel, és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásunkkal, képesek vagyunk részükre biztosítani.
Nincs semmi értelme egy a sziklamászásba fanatikusan szerelmes egyénnél megpróbálni mély tengeri búvárkodásra is alkalmas felszerelés eladására erőfeszítéseket tenni…
Képesnek kell lenni felismerni azt, hogy ki a mi reménybeli vásárlónk!
Ez jelenti ebben a szakmában a jövőt, és ebben az élvezetes vásárlási élményében csak azok lesznek képesek másokat is részesíteni, akik nyitottak az új ismeretek befogadására és hajlandók az új megoldásokat elsajátítani és a gyakorlatukban is eredménnyel alkalmazni.
Az értékesítés kezd átalakulni egyfajta felvilágosító, oktató és tájékoztató tevékenységgé. Ennek következtében az MLM is olyan személyek számára válik majd hamarosan reális jövedelemszerző alternatívává, akik ezt az „iparágat” eddig – korábbi többnyire negatív tapasztalataiknak köszönhetően – igyekeztek messze, nagy ívben elkerülni…
Erről a témáról részletesebben írok az alábbi cikkemben:
Értékesítés a XXI. században vagyis: “Vissza a jövőbe!”
http://kajarikbela.hu/ertekesites-a-xxi-szazadban-vagyis-vissza-a-jovobe
Kajárik Béla "

 Azért a múlt héten is történt sok érdekes dolog velem:
  1. 2010. augusztus 9. hétfő - Nyilvános DXN bemutató Kecskeméten
  2. 2010. augusztus 13. péntek - megérkezett Nógrádi Bence - Hétköznapi harcosok II. című könyve a Rhino klubtagságomért.
  3. 2010. augusztus 15. vasárnap - DXN családi nap - Lajosmizsén a Gerébi kúriában
Úgyhogy megújult erővel vágok bele az új blog bejegyzéseknek.


Welcome back again! Good luck!

2010. augusztus 8., vasárnap

Nativa Időzsonglőr pályázat

A Nativa Időzsonglőr pályázatán az első fordulóban (2010 május 17. 12.00-tól 2010. június 8. 12.00-ig.) harmadik lettem 131 szavazattal. Nagyon keményen küzdöttem érte. Nagyon sok ismerősömnek írtam, és kértem, hogy szavazzon rám. Szerencsére sok kedves, támogató üzenetet kaptam vissza.
Köszönöm szépen Mindenkinek, aki rám szavazott! :-) 





Nyereményem egy Rauch Nativa ajándékcsomag. (Ma: 2010. augusztus 9-én érkezett meg). Örültem neki, köszönöm szépen!
Még volt benne egy Lifecoach hűtőmágnes az alábbi idézettel: 
"Az érzelmek teszik az embert emberivé. Az érzelem mozgásba lendült energia."
Robert T. Kiyosaki
A harmadik fordulóban (2010. július 9. 12.00–tól 2010. augusztus 9. 12.00-ig) is sikerült benne lennem az első háromban 31 szavazattal. Kíváncsian várom a végeredményt! :-)

Ide bemásolom a pályázati anyagot, mert szeretném, hogy később is meglegyen, hátha törlik az oldalt. Ezt 2010. május 20-án írtam. Ugye már akkor is mennyire vágytam, vártam valamire! Most már tudom, hogy a DXN a megoldás! :-)

Milyen feladatok, életterületek között zsonglőrködik?
- Anya vagyok. A legszebb és legnehezebb feladat. 
- Feleség vagyok. "Egy férfit könnyebb megszerezni, mint megtartani". Ezért sokat teszek azért, hogy kapcsolatunk harmonikus és boldog legyen. 
- Háziasszony vagyok. A család összetartása, az otthon melege, gondoskodás szép ruháról, finom ételről, tiszta környezetről... mind feladatom. 
- Nő vagyok. Ezért fontos a testi-lelki megújulás, "karbantartás". -
- Barát(nő) vagyok. Számíthat(sz) rám, segítek, meghallgatok, tanácsot adok... 
Minden területen nem tudok maximálisan teljesíteni, mert egyes élethelyzetekben más és más kerül előtérbe. Jelenleg azon dolgozom, hogy ezen terültek egyensúlyba kerüljenek egymással, és egy online vállalkozás elindulásával megteremtsem az ideális munkahelyet, amely mellett a többi életterületem is hangsúlyos marad. Ezért képzem magam online tréningekkel és tanfolyamokkal. Szakmai nyelvvizsgára is készülök. (Most már írhatnám, hogy megtaláltam az ideális munkahelyet - DXN online hálózatot építek!  :-)  )

Mire a legbüszkébb? Mi a legnagyobb nehézség, amivel sikeresen megbirkózik a mindennapokban?
Tudok alkalmazkodni a megváltozott élethelyzetekhez. Új- és új dolgokat tanulok meg. Kezdő háziasszonyként nehéz volt, hogy annyi házimunka rám szakadt. Kezdő anyukaként nehéz volt, hogy minden csak a babáról szól, és másra nincs időm. De ezekbe is beletanultam, egyre jobban ment, és bizonyos feladatokat egyre gyorsabban tudtam megoldani, így több mindenre jutott időm. A legnehezebb, hogy a napi feladatok mellett, mindig meglegyen a jó hangulat, hogy a házi munka mellett a gyerekekre is jusson elég figyelem, hogy ezek mellett a férjem egy vidám asszony várja haza (finom vacsorával). 

Honnan meríti az energiát, hogyan szokott feltöltődni?
Feltöltődés számomra a tanulás (olyat tanulok, amit szeretek és érdekel), ezoterikus hangoskönyveket, meditációkat hallgatok, meditálok. Házi munka közben is (amíg a gyerekek alszanak vagy valaki más vigyáz rájuk) ilyen pozitív, megerősítő gondolatokat hallgatok. Így gyorsan telik az idő, és mire végzem, azt érzem, nem hogy belefáradtam, hanem lelkiekben megerősödtem. 
Feltöltődöm, ha csak magamra figyelek, és az önismeret útján járok. De feltöltődöm, ha "kiszabadulva" az otthoni légkörből elmegyek például vásárolni. 
Az alkotás öröme is igazán kikapcsol. Szeretek fényképezni, festegetni, rajzolni (a jobb agyféltekés rajzolást munkafüzetből tanulom), gobelinezni - mind-mind amatőr szinten, de nagy lelkesedéssel. 
A legjobb dolog azonban, minél több helyzetben megtalálni a pillanat örömét. Nézni a nevető, játszó gyermekeim, rácsodálkozni a természet, az élet szépségeire, és hálát adni mindenért amim van. :-)

Mi az tipp, trükk, jó tanács, amit szívesen megoszt másokkal, hogy ők is sikeres időzsonglőrök legyenek?
- Kiszervezés - egyes feladatokat, valamilyen házimunkát, kis bevásárlást, vagy gyerekeket olyan jó, néha másokra bízni. Fogadj el segítséget! 
- Tűzz ki célokat! Ismerd meg önmagad! Tudd mi a legfontosabb Neked, és ezek alapján állítsd sorrendbe őket. Tervezd meg időbeosztásod! Ami számodra igazán fontos, arra mindig van idő. 
- Szabadulj meg az időrablóktól! Számítógépes játékok, céltalan internetböngészés, TV bámulás érdemtelen műsorokkal... Ne hagyd magad! Ezek nem érdemlik meg a figyelmed, amikor annyi más hasznosat is csinálhatnál!
- Soha ne add fel! Soha nem késő változni, soha nem késő fejlődni, soha nem késő valamit jobban csinálni! Először kezd az egyik területtel, aztán a másikkal, így haladj előre.:-) 
- A jó hangulat, a belső harmónia és az önbizalom azért is fontos, mert a legtöbb halogatás hátterében ezek hiánya áll (pl.alkalmatlanság érzése, bénultság, depresszió,túlterheltség, motiváció hiánya...). 
- A rendszeres mozgás beiktatásával is sokat javíthatsz közérzeteden. 

Összefoglalva egy mondatban, hogy miért érdemes rá szavazni:
Az élet szép, és egy mosolyra mindig van időm. :-)

2010. augusztus 4., szerda

Új piac nyitás Ukrajnában - Ingyenes előregisztráció

Magyarországon élsz, de vannak ukrán rokonaid, kapcsolataid? Ukrajnában élsz, de tudsz magyarul? Számodra itt a lehetőség részt venni, és egy nagy szeletet hasítani ebből az óriási piacból! Szerinted hányan szeretik a kávét Ukrajnában? Szerinted hány ember szenved ma is Csernobil katasztrófájától? Szerinted hány ukrán szeretne kitörni és anyagi függetlenséget teremteni családjának?

Ha úgy gondolod sokan, akkor találtál egy jó lehetőséget! 
Mit jelent, hogy ingyenes előregisztráció?
Ingyenes, mivel senkinek sem kell most fizetnie a regisztrációért, mivel még nincs ott a termék, nincs Service Center (a fogyasztói csoport regisztrált tagjait kiszolgáló központ), nincs kiszolgálás , hiszen most indultak az engedélyeztetések és az előkészületek a piac megnyitására. 2010. november 1-én kapcsol át élesbe a program és akkor megszűnnek az előregisztrációs toborzó weblapok, és beindulnak hivatalosan az ukrán weboldalak, webáruházak, amelyek a kint élő üzletépítők munkáját támogatják ahogy Magyarországon , illetve a többi már megnyílt piacon (cseh, magyar, lengyel, német, szerb, szlovák, osztrák...) működik. Az én magyar nyelű oldalam:http://onlineuzlet.dxn.hu/
Az ukrán előregisztrációhoz azonban látogasd meg az  onlinebusiness.dxnukraine.com . Ezen a  toborzó-honlapon keresztül ingyenesen tudnak csatlakozni az ukrán jelentkezők, akik a regisztráció után azonnal kapnak egy ingyenes honlapot, amivel ők is népszerűsíthetik a DXN üzletet és  a termékeket! A regisztrációk akkor lesznek érvényesek, ha november 1-ig, vagy azt követően egy rövid türelmi idő alatt be is fizetik majd a regisztráltak a pénzt! Természetesen, aki már az előregisztráció alatt is biztos akar lenni a dolgában, az befizetheti a regisztrációs díjat Magyarországon is, így ezzel teljes értékű taggá válik, de ez nem kötelező 2010. október 31-ig!
Miért DXN?
Mert ez egy nagyon jó lehetőség egy - akár kezdő - hálózatépítő számára is, hogy felépítsen egy automatikusan működő és épülő ONLINE hálózatot.
Akik az anyagi állapotuk javítására törekszenek, és egy stabil, passzív-jövedelem-termelő MLM vállalkozást akarnak, azoknak az egyik legjobb partner lehet Ukrajnában is. Az 5 kontinensen több, mint 36 országban, 5 millió (köztük 20.000 orvos ) regisztrált taggal rendelkező,  immár 17 éves DXN cég, mely az MLM cégek rangsorában a 40. helyen áll jelenleg a világban, de az Ázsiai régióban sok helyen a 2. helyért versenyez az Amway céggel!

Kiket keresek?
- Olyan érdeklődőket keresek, akik komoly üzleti vállalkozásként kezelik ezt a lehetőséget és mindent megtesznek a sikerük elérése érdekében. Olyan embereket keresek, akik szeretnének befektetni az egészségükbe, jövőjükbe.
- Tehát akiket keresünk olyan emberek, akik szeretik a kihívásokat, szeretnek nagyban gondolkodni, látják a lényeget és nem akadnak el a problémáknál s akik olyan rétegeket tudnak mozgósítani, akik sikerre vihetik ezt az üzletet Ukrajnában is !
Ukrajna nem egy gazdag ország, de Magyarország az? Mégis ha utána nézel, látni fogod, hogy a legnagyobb MLM cégek is mind Magyarországra teszik a központjukat, nem véletlenül! Ugyanez vonatkozik Ukrajnára is!
"Ahol nagy a szükség, ott nagy az elszántság" és ott bizony sokan ragadják meg a lehetőségeket! Míg a nyugati emberek anyagilag nem annyira motiváltak, hogy kilépjenek kényelmi zónájukból addig a Kelet-Európai emberek gyakran mindenre képesek és mindent el is érnek! A legtöbb MLM cég európai csúcsvezetőit Magyarország adta! És ezt hallani az ukránokról is! Tenni akaró és sikerre éhező emberek, akik ha belekezdenek valamibe, akkor azt végigcsinálják! Nem ilyen emberekről álmodtál mindig az MLM hálózatodban?
Gondolkozz, légy kreatív és gyors, hogy ez a 3 hónap Neked dolgozzon és alád kerüljön Ukrajna leendő gyémántjainak legnagyobb része!

Mit tehetsz, ha érdekel ez a lehetőség? 
Ha érdekel a dolog, akkor  regisztrálj be ingyenesen az ukrán nyelű előregisztrációs oldalamon! Utána (kb. 15 perc múlva) automatikusan megkapod a saját ingyenes weboldaladat és máris kezdheted a tanulást és a csapatod építését.

Ha további a részleteket szeretnél megtudni:
Ukrán nyelvű nyilvános webkonferenciák 1 óra időtartamban, minden szerdán (2010. augusztus 4-től) 19:00 órakor (ukrajnai idő szerint 20 órakor). A webkonferenciák az első időszakban magyar nyelven, ukrán tolmácsolással történnek.
Az augusztus 4-i webkonferenciát Kócsó László tartja.
A webkonferencia szoba címe:
Username: saját neved
Room Password: dxn

Minden pénteken 20 órakor , ukrán idő szerint 21:00 -kor webkonferenciát tartunk.
Link: http://www.hotconference.com/conference,97694352,private 
Jelszó: dxn

Találkozzunk a webkonferencián! 

Még néhány fontos információ:
A regisztráció egyszeri díja egész Európában egységes: 5000.-Ft ~ 18 Euró és ebből a szponzor NEM kap jutalékot. Ukrajnában is ennyi lesz a regisztrációs díj.
A DXN-tagságnak egyetlen feltétele van: évente 1 db bármilyen termék megvásárlása.
Ha valaki fogyasztói csapatot épít és szeretne jövedelmet - jutalékot kapni a csapata fogyasztása után, akkor havonta 100 pont értékben kell termékeket vásárolnia. Ez az egyetlen elvárás a DXN nagyon humánus bónuszrendszerében. Mivel minden termék ára és pontértéke más és más, ezért ez a 100 pont kb. 15.000-22.000.-Ft saját vásárlást jelent, ami kb. fele-harmada más MLM cégek elvárásának.
Nálunk minden nyilvános: letölthető a forgalmazói szabályzat, a marketing-terv, a pontos és legfrissebb árlista a magyar oldalamról.

További részletes tájékoztatásért és termékinformációkért iratkozz fel a hírlevelemre magyar nyelven: http://onlineuzlet.dxn.hu/ 

vagy ukrán nyelven: http://onlinebusiness.dxnukraine.com/

Nyilvános bemutató Munkácson, Ukrajnában!
Időpont: 2010. 08. 21. szombat 18:00 (ukrajnai idő szerint)
Helyszín: Munkács, Puskina u. 14.
Szervezők és előadók: Nagy László SSD +36 (30) 493 8624
                                 Specht József SSD +36 (30) 773 4892
Várunk minden érdeklődőt!
Ha a helyszínen regisztrálni szeretnél jegyezd fel a nevünket: Faragó István és Faragóné Keserű Judit és a kódunkat: 310007879

Ha eldöntötted, hogy részt veszel az előregisztrációban: akkor töltsd ki itt a jelentkezési lapot: 
http://onlinebusiness.dxnukraine.com/tagsagi_szerzodes
Utána kapsz egy ugyanilyen ukrán nyelvű honlapot (kb. 15 perc alatt automatikusan elkészül). Gondolkozz el, hogy mi legyen a neve. (tehát az onlinebusiness helyett Neked valami más lesz).

Utána a blogot, az én történetemet, és a kapcsolatot tudod alakítani. Érdemes pár szót írni az ingyenes előregisztrációról és a webkonferenciák időpontjáról.

Utána annyi dolgod van, hogy a weboldalad címét minél több embernek megmutatni, és természetesen minél több információt gyűjteni.

Az első Service Center (ahonnan a termékeket át lehet venni és ahonnan futárszolgálattal szétküldik az ország többi részére) Ungváron fog nyílni 2010. október 31-e után. Utána a többi városban is folyamatosan fog nyílni a csatlakozók mennyiségétől függően.
Addig is Magyarországról ötször mennek a vezetők személyesen előadást tartani, hogy mindenki jól informáltan tudjon dönteni a végső regisztrációról.


Bízva a további sikeres együttműködésben, sok sikert kívánok Neked hozzá! :-)