2010. október 31., vasárnap

MLM hálózatszervezés profi módon...

...avagy Ütőképes Network marketing. Ismered Robert Butwin ezen könyvét? Ha még nem, íme egy kis ízelítő. Ezúttal a könyvtárból kölcsönöztem ki ezt a könyvet. És nagyon tetszik! Úgy tűnik, aki az MLM-ben dolgozik, és folyamatosan fejlődik, az valóban kiváló személyiséggé tudja fejleszti magát.

„A hálózatszervezés - tanulás és tanítás. Mint tanító tudom: akkor végeztem jól a dolgomat, ha valaki, akivel együtt dolgoztam, maga is hatékony tanítóvá válik. Ezt tette Robert Butwin is - e könyv ennek bizonyítéka. Nagyszerű írás.” E sorok olvashatók a könyv borítóján Don Failla, az MLM Siker ABC szerzője tollából. 

A jól megalapozott hálózatszervezéshez ütőképes hálózatszervezőre van szükség. 

Milyen az ütőképes hálózatszervező?

Az ütőképes hálózatszervező fontos emberekre alapoz - ők a mentorai, tanárai, oktatói és tanácsadói.

Az ütőképes hálózatszervező tisztában van a helyzetével - ismeri önmagát, a munkáját és a szakmáját.

Az ütőképes hálózatszervező "tudja, mit akar", nagyra tör - világos, jól megfogalmazott (és írásba foglalt célkitűzései vannak, amelyek hosszú távú életcéljainak is megfelelnek, és tervszerűen éri el azokat.

Az ütőképes hálózatszervező tud nemet mondani bármire, ami nem segíti munkáját, és nem szolgál másokat.

Az ütőképes hálózatszervező tudja, hol történnek a lényeges események, mi több: ő diktálja azokat.

Az ütőképes hálózatszervező a legjobb környezetben dolgozik. Ebben az értelemben környezet a cég és maga a hálózatszervezési forma.

Az ütőképes hálózatszervező mindig törődik az üzlettel - állandóan képzi magát, előre tekint, és az eredményekre összpontosít.

Az ütőképes hálózatszervező igazi csapatjátékos, együttműködik a hozzá hasonlóan elhivatott kollégákkal. munkatársi viszonyban van a vele egy hálózatban tevékenykedőkkel - az alatta és fölötte állókkal egyaránt - illetve az egész szakmával.

Az ütőképes hálózatszervező vezetésre törekszik - tudja, hogy a vezetésben rejlik az erő, és tisztában van ezen erő előnyeivel. Azzal is tisztában van, hogy másoknak erőt adni a legnagyobb erő.

Az ütőképes hálózatszervező elsőrangú munkát végez, ismeri a siker titkát, a legjobb módszereket alkalmazza, tudja, hogy kit hogyan nyerjen meg a csapatának. mindenekelőtt ismeri a befolyásolás művészetét.

Az ütőképes hálózatszervező nem veti meg a pénzt. Keményen megdolgozik érte. Megérdemli a juttatásokat, és tudja mit kezdjen velük. Biztos alapot teremt az életéhez. Elveszi a részét és élvezi azt.
Az ütőképes hálózatszervező SZABAD!
A szabadság megteremtésére irányul minden erőfeszítésünk, ez az a cél, amelyet magunk elé kell tűznünk. A hálózatszervezés a szabadság szakmája. Aki ezt megértette, mindent megértett.


Az ütőképesség létformát jelent. Aki ütőképes, az szabad is, mert mindig tudja, hogy van választási lehetősége. semmit sem tesz kényszerből. szabad akaratából cselekszik. Nemcsak érzi, tudja is, hogy a lehető leghelyesebben döntött.


Ezek nagyszerű iránymutató elvek! Ez a könyv hamarosan saját tulajdonomba is meglesz, mert úgy érzem érdemes többször elővenni. Most pedig megyek, és olvasom tovább! :-)

Uhh, és itt milyen jó áron hozzá lehet jutni. 

(Már megvettem a könyvet 2010. november 6-án!)  :-)

2010. október 15., péntek

Keribredso pályázat

Ismered Szőllősi Györgyi Shakti Szex és Titok című könyvét? Én még 2010. júniusában olvastam el.

Nagyon tetszett, alig bírtam letenni. Könnyű olvasmány, csajos, üdítő, mégis elgondolkodtató.
A történet lényege, hogy Keri, azaz Kerekes Linda egy listát ír össze, a számára ideális társ tulajdonságairól. Aztán "bevonza" az életébe, és nem kevés türelem és különleges módszerek segítségével meg is szerzi! Egymásba szeretnek, és élnek, mint hal a vízben. (Itt lett vége a könyvnek, várom a folytatást!)

Szőllősi Györgyi Shakti :Szex és Titok

Észre sem venném, hogy nem szakmabeli (értsd: pl. újságíró) írta. Tetszett, hogy hazai környezetben játszódik, hogy tudok sok mindenben azonosulni a főszereplővel. Az írónő nagyon szimpatikus! Tetszik a személyisége (a történet 95%-a valós), és ahogy kitartott, hogy megszerezze Őt! Pozitív gondolkodás! Vonzás törvénye! Olvassátok el! 

2010. augusztusában meghirdetett egy pályázatot. Következő , Segítség, milliomos vagyok című könyvének megadja első két fejezetét, és nekünk az a feladatunk, hogy megírjuk mire költenénk napi 750.000 Ft-ot.  (Te el tudnád költeni hasznosan minden nap az utolsó fillérig?) Már akkor augusztusban eldöntöttem, hogy részt veszek a pályázaton. Igazság szerint sokat gondolkodtam rajta, de azt gondoltam végül, hogy nem fér bele az időmbe. Aztán kaptam egy 4 oldalas kínai horoszkópos kiértékelést rólam, és abban ez állt: "Judit, most látom: kivételes képességű író lakozik a lelked legmélyén, bár a viszonyokat tekintve nem biztos, hogy felszínre tud jönni. " Szóval nem biztos, hogy felszínre tudott jönni, de nem szerettem volna elszalasztani ezt a lehetőséget, és valóban szórakoztató volt megírni. :-)...

Határidő: 2010. szeptember 30.
Reggel kaptam egy kínai horoszkópos elemzést, és az ennyi erőt adott (el hittem magamról, hogy képes vagyok a pályázatra, egy jó anyagot megírni), hogy sikerült aznap 23:30-kor elküldeni a 2 oldalas pálya művet.

Az írónőtől nagyon kedves visszajelzéseket kaptam, és hogy eredményhirdetés 2010. október 5-én, addig lehet izgulni. :-)

Végül 1 hetet csúszott, mert nem tudott dönteni. Így kikérte egy írónő barátnője, és egy női lap főszerkesztőjének a véleményét is. Így megszületett a döntés, és második lettem.

Ezt kaptam tőle e-mailben:

"Kedves Judit!
Elnézésedet kérem a késlekedésért, de iszonyatos dilemmában gondolkodtam 1 hétig, mert az öt nap nem volt elég. Megmutattam pár embernek (háromnak) az elkészült műveket, és így szeretném elmondani neked, hogy a pályázatod ugyan nem lett a nyertes mű, viszont második helyezett lett, így szeretném a weboldalamon leközölni! Egy kis ajándék is jár hozzá, amit a jövő héten megrendezésre kerülő kis banketten szeretnék átadni. A pontos időpontot, helyszínt megírom egy következő e-mailben. Még egyszer gratulálok! Kérlek, ha publikus, írd meg a telefonszámodat. Felhívlak és megbeszéljük a részleteket! Még egyszer nagyon köszönöm, szívemből, lelkemből szóltál.
Szép napot: Györgyi"
A honlapjára ezt írta:
A második helyezett: Faragóné Keserű Judit
Nyereménye a 
Kiadóm két másik sikerkönyve, a Hogyan gondolkodnak a férfiak? és a Férfiak a Marsról, a Nők a Vénuszról jöttek című könyvek és leközlés mellett egy értékes ajándékcsomag. Nagyon sokat hezitáltunk a Te pályaműveden, és ha tehetnénk, két első helyezettet hirdetnénk! 



Köszönöm szépen, nagyon örülök neki! :-D

A pályázat leírását itt találjátok: http://www.keribredso.hu/cikkek/palyazat_
Az eredményt pedig itt: http://www.keribredso.hu/
Lehet, hogy a linkek elérhetősége idővel változni fog.

DXN Lion's Mane - Oroszlánsörény gomba

Íme egy újabb nagyszerű DXN termék. Ezt most egy kicsit hivatalosan mutatom be, de hamarosan saját tapasztalatokat is írok róla.

A Hericium erinaceus (kínai süngomba, oroszlánsörény gomba) évszázadok óta ismert ízletes és tápláló élelmiszer, valamint megbecsült gyógygomba, melynek termesztése hazánkban is lehetséges.

A gomba kínai neve majomfejgomba, a kínai kultúrában fejedelmi ételnek számít. A japán neve: Yamabushi-take a gomba rejtőzködő életmódjára utal, hisz a (főleg buddhista) hegyi remetéket nevezik japánul yamabushinak.
A gomba első nyugati említése 1794-ben történt és C.H. Persson nevéhez fűződik.

A gomba főbb hatóanyagai:
  • poliszacharidok, pl. különböző ß-glukánok
  • adenozin
  • oleinsav
  • fehérjék és aminosavak, az esszenciális aminosavak közül a fenil-alanin, hisztidin, leucin, izoleucin, lizin, treonin és valin megtalálható benne
  • nyomelemek és ásványi anyagok, pl. foszfor (P), vas (Fe), kalcium (Ca)
  • B1- és B2-vitamin

A hagyományos kínai gyógyászatban máig használt gyógygomba hatásait számos modern kutatás támasztja alá. Kínai, japán, koreai és amerikai kutatók munkái alapján a süngomba az alábbi gyógyhatásokkal bír (Forrás: Lee, Jong Seok et al.: Study of Macrophage Activation and Structural Characteristics of Purified Polysaccharides from the Fruiting Body of Hericium erinaceus. In: Journal of Microbiology and Biotechnology, 2009. vol. 19. no. 9. pp. 951-959.):
  • mikroba ellenes
  • tumor ellenes, fékezi a tumorok növekedését (a természetes ölősejtek, T-sejtek és B-sejtek, valamint a makrofág-függő immunválaszok stimulálásával)
  • immunmoduláns (aspecifikus immunstimuláns)
  • antioxidáns hatású
  • citotoxikus
  • vérzsír csökkentő
  • vércukorszint csökkentő
  • időskori elbutulás (demencia) ellenes hatás, a hericinon C és H, valamint erinacin A és I tartalma miatt
  • a hagyományos kínai gyógyáaszatban elsősorban gyomor- és bélbántalmak kezelésében használják

A DXN Lion's Mane Oroszlánysörény tabletta 60% Hericium erinaceus micéliumot és 40% laktózt tartalmaz. Laktóz érzékenyek a termék fogyasztását kerüljék!

Adagolás:
naponta 2 x 2 tabletta evésközben: bőséges folyadék bevitel ajánlott.

Forrás: 
Kávészünet I. évfolyam 2. szám 2010. szeptember, 33. oldal
A DXN Europe időszakosan megjelenő magazinja

2010. október 3., vasárnap

Jane Yau ganoterapeuta előadása Magyarországon

2009. októberében Jane Yau ganoterapeuta Magyarországon járt, és több előadást tartott a DXN termékekről, és hatásairól, melyeket esettanulmányokkal támasztott alá.

Az előadás videofelvételét magyar tolmácsolással (kb. 8x12 percben) itt most megtekintheted: