2011. július 8., péntek

Balatoni nyaralás családdal, csapattal :-)

Múlt hét szombaton Balatonszemesre utaztunk. Hegyessy Mari meghívta a keddi Skype konferenciák összeszokott csapatát balatoni nyaralójukba. Bár az időjárás nem volt túl kegyes, elég hideg volt, és sokszor eleredt az eső, de aztán mindig kisütött a nap. :-) Nagyon jó volt együtt lenni családostul, és még jobban megismerni egymást más oldalról is. Corinnát is láttuk négy gyermekes Anyukaként, ami nem mindig könnyű feladat. :-)

Ebben a szép apartmanházban laktunk:


Vidám beszélgetés az öreg villában:


Az esti séta képei:


22:30 után miután a gyerekek elaludtak, összegyűlt a csapat, és beszélgettünk, majd Sváb Csilla csapattársunk, aki egy marketing tréner is, különböző feladatokkal egy csapatépítő tréninget tartott nekünk. Nagyon jó volt együtt játszani, és új dolgokat megtudni egymásról.

Vasárnap még sokat beszélgettünk egymással, majd a többiek hazamentek.
Mi még maradtunk 2 napot. Vasárnap Keszthelyen jártunk, megnéztük a Festetics Kastélyt, a Vadász Múzeumot... Hétfőn 1 órás hajóúttal elmentünk Tihanyba, és végre jó idő lett. Néha már túl meleg. A bátrabbak már fürödtek a Balatonban. Kedd délelőtt még a helyi uszodában úszkáltunk egyet, hogy ez se maradjon ki a nyaralásból.

Nagyon jó volt kikapcsolódni, és egy kicsit együtt lenni. Szombat este beregisztrált hozzám egy új munkatárs. Nyaralás közben az eszközök is dolgoznak helyettünk. :-)

Köszönjük szépen ezeket az élményeket!

A III. DXN családi napon nagyon várom, hogy újra - és a többiekkel is találkozzunk. Nagyon jó együtt lenni! :-)