2011. december 29., csütörtök

2011 - Most múlik pontosan, engedem hadd menjen...

Az év utolsó napjai ezek. Nyugalmas csendes napok - látszólag - mégis sok mindent kell "letennem", elhatároznom, befejeznem és elkezdenem. A napokban - ahogy 1 évvel ezelőtt is - leírtam miért vagyok hálás 2011-ben. Nagyon sok mindenért. Köszönöm az életem, szeretem az életem - és mindazokat, akik részesei. Ebben az évben nagyon sokat tanultam, fejlődtem, és haladtam előre utamon. Nagy vágyaim, álmaim teljesültek. Az egyik, hogy otthonról dolgozzak az internet segítségével - megvalósult, és munkaeszközöm ez a gyönyörű, bordó DELL laptop, amire annyira vágytam - megkaptam.
Természetesen a lista ennél sokkal hosszabb és személyesebb. :-)
2012 céljait is sorra veszem és leírom. Sokkal rendezettebben, tervezettebben és tudatosabban akarom élni az életem - és az igazi egyensúlyt megteremteni az életterületeim között.

Érzem, hogy most kell megtennem bizonyos dolgokat, segíteni másoknak, és sokat tenni azért, hogy az elképzelt álmok, a kitűzött célok megvalósuljanak!
"Sose add fel! Bármi történjék is, ne add fel! Erősítsd meg szíved. Országodban túl sok energiát fordítanak az ész fejlesztésére, ahelyett, hogy a szívüket edzenék. Légy együtt érző, a barátaidon kívül mindenki mással is. Légy együtt érző, dolgozz lelked és egyben a világ békéjéért. Dolgozz a békéért, és hallgass rám: sose add fel. Nem számít, mi folyik körülötted, nem számít, mi történik. Sose add fel!" Tendzin Gjaco, a XIV. Dalai Láma
Köszönöm, hogy velem tartottál 2011-ben! Legyél boldog az új évben! :-)

2011. december 15., csütörtök

Képes beszámoló a decemberi DXN szemináriumról

2011. december 10-én, szombaton (a névnapomon :-) ) volt a DXN decemberi üzletépítő szemináriuma - telt házas rendezvény, a jegyek már hetekkel korábban elfogytak. Nagyon jó volt újra vagy először találkozni a csapattársakkal.













Anikó, a 3. közvetlen Star Agentem - és különleges személy az életemben. Egymást tanítjuk. :-) Minden közvetlen Star Agent igazgatóm megajándékozom egy kis meglepivel (előtte aláíratom az összes szponzorral), amikor átveszi az elismerést. Általában könyv szokott lenni, de Anikónak most Bagdi Bella legújabb, Egy jó szó CD-jét ajándékoztam. Örült neki. :-) Én is kaptam tőle 2 könyvet, az egyiket ajándékba: Nancy Failla: Eljött a nők ideje és a másik pedig Anikó 16 éves lányának, Farkas Lillának a frissen megjelent verses kötete. Micsoda büszkeség és szép eredmény! Itt olvashattok többet róla: http://www.farkaslilla.hu/szivdobbanas/a-kotetrol/

Most nagyon sok Star Agent minősülés volt, ez mindenkinek öröm, mert jó látni, hogy ennyire fejlődik a DXN üzlet. Az én csapatomból is most vették át négyen a Star Agent kitűzőt. Sok Szeretettel gratulálok Nektek!

A lelkes csapat - le sem tagadhatnák mennyire szeretik a ganodermás kávét. :-)
A mi csapatunk mindig vidám - főleg ha ilyen pozitív a környezet, a kisugárzás. Mindig van minek örülni. :-)

Majd egy emlékezetes rész jött, mi is átvettük a Star Ruby kitűzőt - újabb igazgatói szintre léptünk. Még nagyobb öröm, hogy néhány héttel utánam Corinna, az egyik legsikeresebb csapattársam is minősült, és együtt vehettük át. Ez még nagyobb elismerés és megerősítés számomra. :-)
 A következő szemináriumra már megvannak a jegyek és megvannak a célok. Most mondjam el nyíltan, hátha számon kéritek? :-) Igen, gyémántként szeretnék a színpadon állni!
Úgyhogy hajrá! Cél a gyémánt! :-)