2012. február 7., kedd

Képes beszámoló a februári DXN Star Ruby és Star Diamond képzésről

Már a hét elején jöttek a hírek a hatalmas hóról, és én egyre izgatottabban néztem az időjárás előrejelzést, ugyanis 2012. február 4-én, szombaton Inárcsra mentünk DXN Star Ruby és Star Diamond képzésre.
Amióta a gyerekek megszülettek (több, mint 5 éve) sehol nem voltam így egyedül. Szerencsére Inárcs nagyon közel van Kecskeméthez, és a nagy részét autópályán tettük meg, így utólag mondhatom, hogy sokkal jobban izgultam előre, mint amilyenek a valós hóviszonyok voltak. Egyszerre érkeztünk meg Specht Józsiékkal, akik Corinnát is elhozták Népligettől, akivel egy szobában aludtunk. :-)

A képzés 10:30-kor kezdődött ebben a teremben. 

Az első részben Kócsó László a vezetői példamutatásról és kommunikációról beszélt, és egyéb műhelytitkokat is elárult a mindennapokból, ahogyan ő csinálja, ami a napi munkában történik és működik.

Sokat jegyzeteltem, sokat tanultam, nagyon sok mindent megértettem, és sok új információval gazdagodtam. A csapatunknak sok mindent át fogunk adni, mindabból, amit itt tanultunk és megértettünk. Az is sokat számított nekem, hogy meghallgattak minket, konkrét építő jellegű javaslatainkat elmondhattuk, nekem is volt bőven. :-)
Az evések közben is jókat beszélgettünk:


Bánhidi József: Fókuszok és lehetséges elcsúszások a hálózatépítésben előadása nagyon sok mindenre rádöbbentett. Végre helyre tudtam rakni a dolgokat, és igazán megértettem a hálózatépítői gondolkodásmódot és a legfontosabb, fejlődést biztosító elemeket.
S hogy mi a hálózatépítés valódi értelme, mint ahogy az egész életünknek is:


Este pedig egy kis wellness: úszkálás, szauna és hóban fürdés.(Én is kipróbáltam - de a havas képen ne keressetek, nem publikus! ;-)  )

A reggelinél olvastunk egy nagyon jó idézetet az asztalon, ami nagyszerűen jellemezte a jelenlévők sokszínűségét: (ezt a tréning  végén Leopold Judit is felolvasta):
"Rengeteg kártyalap..., de ugyanannak a paklinak a részei. Ahhoz, hogy megértsük az üzenetüket, mindegyikre szükségünk van, mindegyik egyformán fontos. Ilyen a lélek is. Az emberek mind összefüggnek egymással, akárcsak a kártyapakli lapjai."
Paulo Coelho
És mit mondott erre a közvetlen szponzorom, Orsy Laci? (A kép alatt olvashatod).

"Nincs olyan pakli, amiben ennyi ász van!" :-)