2011. augusztus 25., csütörtök

A mindennapok tengerében

Itt vagyok ám, de tényleg tombol a nyár. Ezért ismét egy összefoglaló bejegyzést szeretnék írni az elmúlt időszak eseményeiről.

Augusztus elején  ismét volt egy igazi balatoni, családi, siófoki nyaralásunk: bringohintóval, vízibiciklivel, fagyizásokkal, nagy sétákkal, körhintázással, fürdéssel, balatoni naplementével...

A hét nagy eseménye, hogy egy újabb csapattársam lett Star Agent! Sváb Csilla, akinek sok szeretettel gratulálok! Nagyon örültünk neki mindannyian. :-)
Csilláék készítettek velem egy interjút még a III. DXN Családi napon, amit itt találtok. Sokak szerint jól sikerült. Kócsó Lacinak is megmutattam, és ezt írta rá: "Köszönöm, megnéztem. Nagyon jó lett, sok fontos dolog benne van és szerintem a legfontosabb, hogy természetes." Talán nem véletlen, hiszen egy korábbi videójában is pont erről beszél, és egyre többen jövünk arra, hogy nem nagy szavakat, profi reklámszövegeket kell használni, hiszen már annyi ilyen van. Szerintem is egyszerű, emberi, őszinte nyelven kell írni, az igazságot megfogalmazni, és így tudunk hitelesek lenni.

Néhány hete egy baráti partira hívtuk el hozzánk Kócsó Laciékat, és egy baráti házaspárt. Hasonló korú gyerekeink vannak, és nagyon jókat játszottak együtt. Készültem egy kis vacsorával is.  Laciéktól megkaptam Tonk Emil - Üzleti Patika 2 című könyvét. Nagyon örültem neki, sokat olvasom, tanulok belőle.

Az elmúlt időszakban több levelet is váltottam Fatemi Ghani, nemzetközi DXN MLM trénerrel. A kapcsolatot úgy vettük fel, hogy kommenteltem az egyik videóját itt, és ő válaszolt rá e-mailben, és sok mindenről kérdezett, érdeklődött. Szeretnék még sokat tanulni tőle úgy, hogy a blogját átolvasom, a videóit megnézem, bár már egy Skype konzultáció is szóba került. We will see.

Közben vannak új csapattársaim is, vannak jelentkezőim, érdeklődőim is, és velük épp úgy kommunikálok, mint a régiekkel, hisz nagyon fontos minden szinten a megfelelő kommunikáció. A csapattársaim is nagyon sok jó visszajelzést kapnak, jönnek a sikerek. Egyre nagyobb izgalommal tölt el, hogy mi vár még rám. Nagy lehetőségek előtt állunk, amit egyelőre még nem szeretnék elmondani itt, de nagy esély van arra, hogy egy nagy nemzetközi csapatom legyen. Rengeteg ötletem van a jövőre nézve, és szeptembertől, miután a gyerekeim oviba fognak járni, főállású online vállalkozó leszek, és nagyon sokat fogom képezni magam, hogy jó szakértő legyek minden területen, és a csapattársaimat is folyamatosan egyre több mindenre megtanítsam, segítsem.

Addig is még szép nyarat mindenkinek, és egyre több (DXN) sikereket! Hajrá! :-)