A DXN marketing terve

A DXN marketing terve letölthető innen!

Mielőtt csatlakoznál bármilyen MLM céghez, nagyon fontos, hogy ismerd a cég marketing tervét. Tudnod kell előre, hogy havi mennyi ráfordítással jár, és mennyi jutalékot fogsz kapni! (Mellesleg én egy táblázatban vezetem a kiadásokat és a bevételeket, hogy pontos képet kapjak!)

Vizsgáljuk meg mindezt a DXN esetében:

Belépési/regisztrációs költség: 5000 Ft - egyszeri díj, mely által jogosulttá válsz a törzsvásárlói kedvezményre. Regisztrációkor minden törzsvásárló kap egy DXN kezdőcsomagot. Ennek díja nem szolgáltatói vagy franchise díj, kizárólag ezen anyagok gyártási és forgalmazási költségét tartalmazzák. Ebben a mappában is megtalálható a részletes marketing terv példákkal alátámasztva.

Csupán egy terméket kell évente megvásárolnod ahhoz, hogy bent maradhass a rendszerben és nagykereskedelmi áron vásárolhass! Ha bármikor úgy gondolod, hogy mégis élnél az üzletépítési lehetőséggel, akkor minden módosítás nélkül bekapcsolódhatsz az üzleti részébe is a cégnek, s addigi vásárlásaid is beszámítanak üzleti minősülésedbe!

Havi díj üzletépítés esetén: konkrét havi díj nincs, azonban az ingyenes honlap és a jutalékjogosultság feltétele a havi 100 pontos termékvásárlás.  Ami kb. 16000 - 22000 Ft összértékű terméknek felel meg. Ezt a családi költségvetésnek - megfelelő átcsoportosítással - nem jelent (sokkal több) plusz kiadást: a napi kávét, a gyerekek kakaóját, néhány tisztálkodási szert, és a táplálék kiegészítőket a saját hálózatodon keresztül vásárolod meg. Ha jól építed hálózatod, akkor a jutalékok hamar fedezni fogják ezen havi kiadásokat, és utána még ezen felül is egyre növekvő passzív jövedelemhez jutsz.  Általánosságban elmondható hogy a 4500 pontot elért és igazgatóvá vált tagok már jóval többet keresnek mint amennyi a 100 pontos havi saját fogyasztásuk, így a termékeik már ingyen vannak sőt pénzkiegészítésük is marad. Esetleges munkahelyet kiváltó jövedelem a gyémánt szintnél keletkezik, azelőtt senkinek se tanácsoljuk, hogy feladja munkahelyét állását, s persze utána se muszáj, pláne ha szereti azt is! Tehát ez egy olyan befektetés, ami nagyon is megterül. Nem csak anyagilag, hanem az egészséges élethez is hozzájárul!

Bevételek:
Kiskereskedelmi profit: 15-25%
A forgalmazók közvetlen profitja, amikor DXN termékeket adnak el nem DXN-tagoknak. A kiskereskedelmi profit a törzsvásárlói ár és a kiskereskedelmi ár különbözete.
Ha van DXN honlapod, akkor már van egy saját webshopod is. A mi webshopunkat itt találod!

Most nézzük a jutalékokat,bónuszokat:
Ha jutalékot szeretnél kapni a saját vásárlásaid után, egy adott hónapban 100 pontértékben kell vásárolnod. Minden terméknek van pontértéke, ami a „Letöltések" menüpontban található „Termékmegrendelő nyomtatványon" megtekinthető.

1. Csoport bónusz 
(feltételei havi 100 pont (PV) értékű saját vásárlás)
6% - 21%
A pontértékeknek csak a Star Agent (igazgatói szint) eléréséig (4500 pont) van jelentőségük.

Hogyan tudod elérni a 4500 pontot?
Például 45 hónapon keresztül vásárolsz 100 pont értékben. :-) Ezt nem javaslom Neked. (A felsőbb szinteket ezzel a módszerrel már nem tudod elérni.) Ennél sokkal egyszerűbb, ha a  hozzád csatlakozó csoporttagok is vásárolnak. Például az első hónapban 3 társ csatlakozik hozzád és vásárol 100 PV/fő értékben, az máris 400 PV. Ha ő hozzájuk is csatlakozik 3-3 fő a következő hónapban, akkor az ő vásárlásuk, a Te csoportbónuszodban is ugyanannyit ér. Tehát 100 PV (saját) + 300 PV a hozzád csatlakozóktól + 900 PV az ő hozzájuk csatlakozók forgalma alapján.  Ez máris 1300 PV. Ugye így már sokkal gyorsabb? :-)  Rövid idő alatt elérheted, ha jól csinálod néhány hónap. Egy további nagy előny a DXN-nél, hogy a pontrendszer felhalmozódó és nem nullázódik hó végén! A havonta összeadódó pontok miatt előbb-utóbb mindenki el fogja elérni ezt a 4500 pontot.

A pontértékeknek miért csak 4500 pontig van jelentősége?
Mert utána már csak az számít, hogy a hozzád csatlakozók milyen eredményeket érnek el! Ezért is támogatja a felsőbb vonal a hozzá csatlakozókat abban, hogy ők is minél előbb elérjék a Star Agent (4500 pontos) szintet. A bónuszrendszer ösztönzi a szponzort arra, hogy támogassa az alsó vonalakat abban, hogy minél sikeresebbek legyenek és elérhessék a Star Agent, majd a Star Diamond (gyémánt!!!) stb. szinteket.


2. Star (Igazgatói) Csoport bónusz 25% - 37%
Feltételei havi 100 pont (PV) értékű saját vásárlás és 300 pont (PGPV) értékű csoporton belüli vásárlás.
Itt már az számít hány közvetlen Star Agent van a csapatodban!
Ha 3, akkor elérted a rubint szintet (Star Ruby)!
Ha 6, akkor elérted a (hőn áhított) gyémánt szintet (Star Diamond)!
 
3. Fejlesztési bónusz 15 %
 Feltétele: Star Agentnek kell lenned.

4. Nemzetközi nyereségrészesedés 2 %
 
Ennek eléréséhez már minősült Star Diamondnak kell lenned. 

5. Vezetői bónusz 15%
 
Feltétele: Star Diamondnak kell lenned.

3-as, 4-es és 5-ös pontban leírt bónuszok tisztán jogdíjszerű, valódi passzív jövedelmet hoznak!!!

6. Utazási Szeminárium Ösztönző 2%

+1. Egyszeri Készpénz Ösztönző 41.400 Ft
Ha csapatodban van három közvetlen Star Agent, akkor jogosulttá válsz e jutalom átvételére.

+2. Egyszeri Utazási Ösztönző 279.000 Ft
Ha csapatodban már öten megkapták a fent  egyszeri készpénzösztönzőt, akkor jogosulttá válsz e jutalom átvételére.

Ha szeretnéd, hogy részletesebben elmagyarázzam Neked, keress meg valamelyik elérhetőségeinken.