2014. október 3., péntek

DXN, lehetőség egy jobb életre

Már több, mint 4 éve része a DXN az életünknek. Nagyon sok változást, csodás fejlődést köszönhetünk neki. Először otthoni, online munkának indult... lépésről-lépésére haladtam. Ó, mennyire új és ismeretlen volt még minden, de tényleg nagyon sokat lehet tanulni, fejlődni... és megfelelő támogatással, segítséggel haladni az úton. 

Idén augusztusban elértük a következő gyémánt szintet, és ma már 3 közvetlen gyémántunk van (összesen 11 DXN gyémánt van a csapatunkban.)


Nézd meg ezt a nem rég készült videót, és ha figyeld meg mi minden változott, vagy mi vált valóra azóta.


Ez a 2 perces videó most, 2014. szeptemberében készült Tihanyban.



Ezek pedig az említett, három évvel korábbi videók: 1. rész

 2. rész

Emlékszem, amikor elkezdtem senki nem számított erre. Még én sem. :-) Igaz már a legelején tudtam, hogy DXN gyémánt leszek, ez soha nem volt kérdés. Azt gondoltam, hogy rendben lesz, hogyha havi 200-300 ezer Ft-ot keresek, ha ez lesz a főállásom, és majd jól elleszek én így...

Ezzel szemben, ahogy haladtam előre az úton rájöttem, hogy egy jól működő MLM rendszer ennél sokkal többet adhat: 


  • pénzügyi függetlenséget, 
  • a családommal tölthető minőségi időt 
  • és a jogot, hogy azokat a dolgokat tegyem, amik fontosak nekem. 

Azt gondoljátok talán, hogy különleges képességekkel, vagy nagy képzettséggel kell rendelkezni ahhoz, hogy ezt az üzletet meg lehessen csinálni? Ez nem így van, nem ezek számítanak. 

Látjátok, itt vagyok én, egy 2 gyermekes Anyuka, aki valamikor nagyon erős miérttel elindult, néhány blogbejegyzéssel, honlapokkal, 0 MLM-es tapasztalattal, de kitartóan és keményen dolgoztam, folyamatosan tanultam, és képeztem magam, és másokat is segítettem a fejlődésben. 
Még én is sokszor ledöbbenek azon, hogy hova sikerült máris eljutni, és elképesztő meglátni azt, hogy mi mindent el lehet még érni. Amikor sokan először találkoztnak a DXN-nel lehet még nem is gondolják, hogy mekkora lehetőség jött szembe velük. De minél magasabbra jutunk, annál több mindent látunk meg. Rájövünk, hogy sokkal többre vagyunk képesek, még nagyobb célokat tűzönk ki, és elérhetünk egy olyan életet, amire mindig vágytunk. 

Amikor Velünk megtörténik, a saját bőrünkön érezzük a fejlődést, a sikert… az a legjobb, és legnagyobb érzés. Én ma már egy több, mint 5000 fős nemzetközi csapat vezetője vagyok, 63 országból vannak csapattársaink, és már sokkal nagyobb álmaim váltak valóra, mit amiket valaha is elképzeltem. Kibontakozott előttem egy valódi MLM életstílus. Fantasztikus érzés, és megerősítés, hogy mennyire jó úton haladunk.

Néhány esemény a sok fantasztikus élmény közül:
DXN Vezetői Tábor Bulgáriában:
http://egeszsegeskavek.hu/blog-2014-07-29-Elmenyek_Bulgariaban
DXN spanyol piacnyitó ünnepség Madridban:
http://egeszsegeskavek.hu/blog-2014-08-05-Spanyol_piacnyito_unnepseg_Madridban
DXN hétvége Tihanyban sok csapattársunkkal együtt: http://egeszsegeskavek.hu/blog-2014-09-10-DXN_hetvege_Tihanyban

A saját sikereken túl egy dolog tud még nagyobb, örömtelibb érzést adni, hogyha a csapattársaink érnek el sikereket.
Nézzétek meg a legutóbbi gyémántjaink DXN szemináriumon elmondott beszédét:

Ezzel kapcsolatos gondolataikat, a hallgatóság véleményét itt találjátok: http://kaveplusz.hu/blog-2014-10-08-Utunk_a_gyemantig

Nap, mint nap kapjuk a visszajelzéseket barátoktól, ismerősöktől, hogy látják, hogy "bejött nekünk" ez az üzlet, Most, hogy már sikerült elérnünk egy szintre, és látják az eredményeket, a bizonyítékokat, ők is még jobban felfigyeltek erre. Egyik kedves barátunk azt mondtam hogyha tudná, hogy 4 év múlva ő is el tudná érni, amit nekünk sikerült, akkor biztos, hogy nagyon sokan ezt csinálnák,

Az igazat megvallva - nem látnak mindent, nem látják, hogy ez az üzlet sokkal több annál, mint a szintek, gyémántok, magas havi bónusz, és utazások. Igen, ez a látványos, és természetesen örömteli része, amit mi is nagyon tudunk dolgozni. De még sokkal több van benne, ami azonnal mindenkinek adott lesz, hogyha úgy dönt hogy a DXN segítségével változtat az életén:
nap, mint nap tehet az egészségéért, és segíthet ebben a családjának, környezetének
egy nagyon jó csapatban dolgozhat, pozitív, segítő emberek vehetik körül, és új, igaz barátságok épülhetnek
és nagyon sok területen fog folyamatosan fejlődni, és rájön, hogy sokkal több mindenre képes...

És természetesen sok, kitartó munka és folyamatos tanulás, ami még kell ehhez, néha bizony csalódásokon és kudarcokon vezet az út.

Megéri?

Őszintén tudom azt mondani, hogy igen, nagyon megéri!!!

Ha szeretnél Te is elindulni velünk ezen az úton - akkor itt tudod megtenni az első lépést:
http://www.egeszsegeskavek.hu/blog-2013-03-04-Koszonom_a_bizalmad__Nyomd_meg_a_gombot__es_kezdjuk