2010. október 31., vasárnap

MLM hálózatszervezés profi módon...

...avagy Ütőképes Network marketing. Ismered Robert Butwin ezen könyvét? Ha még nem, íme egy kis ízelítő. Ezúttal a könyvtárból kölcsönöztem ki ezt a könyvet. És nagyon tetszik! Úgy tűnik, aki az MLM-ben dolgozik, és folyamatosan fejlődik, az valóban kiváló személyiséggé tudja fejleszti magát.

„A hálózatszervezés - tanulás és tanítás. Mint tanító tudom: akkor végeztem jól a dolgomat, ha valaki, akivel együtt dolgoztam, maga is hatékony tanítóvá válik. Ezt tette Robert Butwin is - e könyv ennek bizonyítéka. Nagyszerű írás.” E sorok olvashatók a könyv borítóján Don Failla, az MLM Siker ABC szerzője tollából. 

A jól megalapozott hálózatszervezéshez ütőképes hálózatszervezőre van szükség. 

Milyen az ütőképes hálózatszervező?

Az ütőképes hálózatszervező fontos emberekre alapoz - ők a mentorai, tanárai, oktatói és tanácsadói.

Az ütőképes hálózatszervező tisztában van a helyzetével - ismeri önmagát, a munkáját és a szakmáját.

Az ütőképes hálózatszervező "tudja, mit akar", nagyra tör - világos, jól megfogalmazott (és írásba foglalt célkitűzései vannak, amelyek hosszú távú életcéljainak is megfelelnek, és tervszerűen éri el azokat.

Az ütőképes hálózatszervező tud nemet mondani bármire, ami nem segíti munkáját, és nem szolgál másokat.

Az ütőképes hálózatszervező tudja, hol történnek a lényeges események, mi több: ő diktálja azokat.

Az ütőképes hálózatszervező a legjobb környezetben dolgozik. Ebben az értelemben környezet a cég és maga a hálózatszervezési forma.

Az ütőképes hálózatszervező mindig törődik az üzlettel - állandóan képzi magát, előre tekint, és az eredményekre összpontosít.

Az ütőképes hálózatszervező igazi csapatjátékos, együttműködik a hozzá hasonlóan elhivatott kollégákkal. munkatársi viszonyban van a vele egy hálózatban tevékenykedőkkel - az alatta és fölötte állókkal egyaránt - illetve az egész szakmával.

Az ütőképes hálózatszervező vezetésre törekszik - tudja, hogy a vezetésben rejlik az erő, és tisztában van ezen erő előnyeivel. Azzal is tisztában van, hogy másoknak erőt adni a legnagyobb erő.

Az ütőképes hálózatszervező elsőrangú munkát végez, ismeri a siker titkát, a legjobb módszereket alkalmazza, tudja, hogy kit hogyan nyerjen meg a csapatának. mindenekelőtt ismeri a befolyásolás művészetét.

Az ütőképes hálózatszervező nem veti meg a pénzt. Keményen megdolgozik érte. Megérdemli a juttatásokat, és tudja mit kezdjen velük. Biztos alapot teremt az életéhez. Elveszi a részét és élvezi azt.
Az ütőképes hálózatszervező SZABAD!
A szabadság megteremtésére irányul minden erőfeszítésünk, ez az a cél, amelyet magunk elé kell tűznünk. A hálózatszervezés a szabadság szakmája. Aki ezt megértette, mindent megértett.


Az ütőképesség létformát jelent. Aki ütőképes, az szabad is, mert mindig tudja, hogy van választási lehetősége. semmit sem tesz kényszerből. szabad akaratából cselekszik. Nemcsak érzi, tudja is, hogy a lehető leghelyesebben döntött.


Ezek nagyszerű iránymutató elvek! Ez a könyv hamarosan saját tulajdonomba is meglesz, mert úgy érzem érdemes többször elővenni. Most pedig megyek, és olvasom tovább! :-)

Uhh, és itt milyen jó áron hozzá lehet jutni. 

(Már megvettem a könyvet 2010. november 6-án!)  :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése