2010. november 18., csütörtök

Új DXN termék a DXN Europe kínálatában - DXN Myco Veggie

Még csak pár napja kapható Magyarországon ez az új DXN termék. Bevallom, még én sem próbáltam, ezért egy általános tájékoztatót teszek közzé lentebb. A következő év "tisztulását" ezzel fogom véghez vinni. :-) Az ünnepek után jól fog jönni egy kis méregtelenítés.
Szerintem azért kell egy kis elhatározás ahhoz, hogy valaki belevágjon és kipróbálja.
  • Az étrendjét is kímélőbbre érdemes venni (semmi értelme egy ilyen terméket használni, ha rengeteg cukros, és zsíros ételt fogyasztunk mellette).
  • A cukros, szénsavas italoktól, alkoholtól tartózkodni érdemes, és törekedni kell a sok folyadék bevitelről tiszta víz vagy (cukormentes) tea formájában.
  • Azt gondolom ez egy kiegészítése lehet, annak az egészséges életmódnak, fogyókúrának amit elterveztünk. Ez segíthet abban, hogy elérjük a célunkat.
  • Annak mindenesetre örülök, hogy 2dl vízbe, és nem 2 literbe kell rakni, mert gondolom elsősorban nem az íze miatt isszuk, hanem a kiváló hatásai miatt.

 A DXN MycoVeggie a legjobb, kizárólag természetes forrásból származó alkotóelemekből összeállított étrend-kiegészítő (zöldségek, különböző gombák, spirulina, zöld tea, eperfalevél, ginkgo levél, gyógynövények és válogatott fűszerek). 
MycoVeggie nem tartalmaz adalékanyagokat, mint a tartósítószerek, aromák, színezékek és stabilizátorok.

A spirulina, mint a DXN MycoVeggie egyik fő összetevője, a legjobb növényi fehérje forrás 65%-kal, ami minden más természetes ételnél magasabb. A fehérjét aminosavak alkotják, az alapvető aminosavakat pedig a szervezet nem tudja előállítani, a táplálékkal bevinni. A spirulinában benne van az összes alapvető aminosav. Elképesztő mennyiségű béta karotint, B-12 vitamint és B komplexet, vasat, alapvető nyomelemeket tartalmaz.

A MycoVeggie alacsony zsírtartalmú, cukor- és koleszterinmentes, gazdag oldható és oldhatatlan rostban egyaránt, valamint C vitaminban, kalciumban és vasban. Elősegíti a test méregtelenítését az emésztőcsatorna gyengéd megtisztításával és a salakanyag bélrendszerből történő kiürítésének elősegítésével. Fogyókúra idején étkezések helyett is fogyasztható. A DXN Mycoveggie a legjobb rostforrás, amely egészséges emésztőrendszert biztosít.

Adagolás:
Javasoljuk, hogy naponta 1-3 alkalommal fogyaszd a MycoVeggie-t, étkezések előtt 30-45 perccel.  Egy pohár hideg, vagy langyos vízben egy evőkanálnyi port keverj el és idd meg! Mivel erősen méregtelenítő hatású, ezért napközben legalább 2 liter folyadék bevitele erősen javasolt!


Itt olvasható egy elég részletes leírás angolul: (ha szükséges használj Google fordítót : http://translate.google.hu/# )
http://www.dxnmalaysia.com/product/mycoveggie_faq.php
Egy részét már lefordítottam: http://stefcoffee.blogspot.com/2011/03/tavaszi-meregtelenites-beltisztitas.html
Forrás: 
Kávészünet I. évfolyam 2. szám 2010. szeptember, 1. oldal
A DXN Europe időszakosan megjelenő magazinja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése