2010. november 19., péntek

Mit jelent a SZABADSÁG?

-Azt jelenti, hogy azt csinálod, amit szeretsz?

-Vagy azt, hogy nem kell meg tenned amit nem akarsz?

-Vagy, hogy reggel felkelsz, este lefekszel, és közben azt csinálod, amihez kedved van?

-Vagy azt jelenti, hogy végre itt a megérdemelt pihenés, amiért egész évben keményen megdolgoztál? Végre együtt lehet a család, jut egy kis idő magadra, a befejezetlen dolgokra...

Vajon csak ennyi szabadság jár?
  • Pontosan azzal foglalkozol, amiről egész életedben álmodtál?
  • A munkád mellett tudsz-e annyi időt a családoddal, szeretteiddel tölteni, amennyit szeretnél?
  • Annyi pénzt keresel a munkáddal, hogy a szükséges kiadások után még meg is tudsz takarítani, hogy elérd a céljaidat?
  • Lelkesen és bizakodóan vágsz neki minden napnak?
  • A képességeidnek megfelelő munkát végzel?
  • A korodhoz képest egészséges vagy?
  • Szellemileg függetlennek tartod magad?
  • Anyagilag függetlennek tartod magad?

Igen vagy nem?
Nem.
NEM???
Akkor mire vársz?

"Az ajtók azért voltak zárva, mert soha nem értettem meg, hogy én vagyok az egyetlen személy, aki kinyithatja őket."
Paulo Coelho 
Talán félsz az életedben bekövetkező jelentős változásoktól?
Mindenki fél. Nem könnyű kilépni a megszokott komfortzónánkból. A kérdés csak az, hogy Te szeretnél-e változtatni az életeden?
"Azért vagy ott ahol vagy, mert ott akarsz lenni. Ha majd igazán máshol akarsz lenni, változtatsz."
Mark Victor Hansen
Tetszik vagy sem, rajtad múlik, hogyan éled az életed. Nem elég csak álmodozni, cselekedni is kell. Ha jó célt választasz, az oda vezető út is boldoggá tesz.

Aki keveset vár az élettől, az többnyire nem is kap sokat.

Tehát a választ magadban keresd. Mit szeretnél csinálni, mivel szeretnél foglalkozni, milyen lenne egy ideális nap számodra...?

Légy hű önmagadhoz! Ne akarj az lenni, ami nem vagy! Hallgass a szívedre, és légy önmagad! Hagyd érvényesülni valódi énedet!

Ők így érzik szabadnak magunkat:

 

Neked mi jelenti a szabadságot? Mikor éreznéd magad szabadnak?

"Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között. A miénk a döntés, nem pedig bárki másé."
Richard Bach
"Az igazi szabadság ugyanis nem az elkötelezettség teljes hiányát jelenti, hanem azt, hogy képes vagy önállóan dönteni, és elkötelezni magad amellett, ami neked a legjobb." 
Paulo Coelho
 

2010. november 18., csütörtök

Új DXN termék a DXN Europe kínálatában - DXN Myco Veggie

Még csak pár napja kapható Magyarországon ez az új DXN termék. Bevallom, még én sem próbáltam, ezért egy általános tájékoztatót teszek közzé lentebb. A következő év "tisztulását" ezzel fogom véghez vinni. :-) Az ünnepek után jól fog jönni egy kis méregtelenítés.
Szerintem azért kell egy kis elhatározás ahhoz, hogy valaki belevágjon és kipróbálja.
  • Az étrendjét is kímélőbbre érdemes venni (semmi értelme egy ilyen terméket használni, ha rengeteg cukros, és zsíros ételt fogyasztunk mellette).
  • A cukros, szénsavas italoktól, alkoholtól tartózkodni érdemes, és törekedni kell a sok folyadék bevitelről tiszta víz vagy (cukormentes) tea formájában.
  • Azt gondolom ez egy kiegészítése lehet, annak az egészséges életmódnak, fogyókúrának amit elterveztünk. Ez segíthet abban, hogy elérjük a célunkat.
  • Annak mindenesetre örülök, hogy 2dl vízbe, és nem 2 literbe kell rakni, mert gondolom elsősorban nem az íze miatt isszuk, hanem a kiváló hatásai miatt.

 A DXN MycoVeggie a legjobb, kizárólag természetes forrásból származó alkotóelemekből összeállított étrend-kiegészítő (zöldségek, különböző gombák, spirulina, zöld tea, eperfalevél, ginkgo levél, gyógynövények és válogatott fűszerek). 
MycoVeggie nem tartalmaz adalékanyagokat, mint a tartósítószerek, aromák, színezékek és stabilizátorok.

A spirulina, mint a DXN MycoVeggie egyik fő összetevője, a legjobb növényi fehérje forrás 65%-kal, ami minden más természetes ételnél magasabb. A fehérjét aminosavak alkotják, az alapvető aminosavakat pedig a szervezet nem tudja előállítani, a táplálékkal bevinni. A spirulinában benne van az összes alapvető aminosav. Elképesztő mennyiségű béta karotint, B-12 vitamint és B komplexet, vasat, alapvető nyomelemeket tartalmaz.

A MycoVeggie alacsony zsírtartalmú, cukor- és koleszterinmentes, gazdag oldható és oldhatatlan rostban egyaránt, valamint C vitaminban, kalciumban és vasban. Elősegíti a test méregtelenítését az emésztőcsatorna gyengéd megtisztításával és a salakanyag bélrendszerből történő kiürítésének elősegítésével. Fogyókúra idején étkezések helyett is fogyasztható. A DXN Mycoveggie a legjobb rostforrás, amely egészséges emésztőrendszert biztosít.

Adagolás:
Javasoljuk, hogy naponta 1-3 alkalommal fogyaszd a MycoVeggie-t, étkezések előtt 30-45 perccel.  Egy pohár hideg, vagy langyos vízben egy evőkanálnyi port keverj el és idd meg! Mivel erősen méregtelenítő hatású, ezért napközben legalább 2 liter folyadék bevitele erősen javasolt!


Itt olvasható egy elég részletes leírás angolul: (ha szükséges használj Google fordítót : http://translate.google.hu/# )
http://www.dxnmalaysia.com/product/mycoveggie_faq.php
Egy részét már lefordítottam: http://stefcoffee.blogspot.com/2011/03/tavaszi-meregtelenites-beltisztitas.html
Forrás: 
Kávészünet I. évfolyam 2. szám 2010. szeptember, 1. oldal
A DXN Europe időszakosan megjelenő magazinja

2010. november 10., szerda

Ajándékötlet - Nem csak Karácsonyra

Ma nagyon karácsonyi hangulatom lett. Pedig még csak az eső esik (szerencsére nem a hó).

Átgondoltam mit is kap a család, barátok karácsonyra.

Ez jutott eszembe: a legjobb ajándék az egészséges, ganodermás kávé, gyerekeknek a Cocozhi, forró csoki és talán még néhány DXN termék.
DXN Karácsonyfa :-)


Miért jó ajándék egy Lingzhi Coffee 3 in 1 ganodermás kávé?
  • A kávé univerzális ajándék, de ez valami különleges!
  • Könnyű csomagolni, mert dobozban van. Bár szerintem annyira jól néz ki, hogy ha egy masnit rakunk rá, az is megteremti az ünnepi hangulatot!
  • Mindenki ihatja, ehhez nem kell kávéfőző, és a magas vérnyomásos, vagy gyomorsav túltengéses rokon vagy ismerős is fogyaszthatja.
  • Ha valaki rendszeresen fogyasztja, és megtapasztalja jótékony hatásait, akkor egész biztosan, mindig szívesen gondol arra, akitől kapta! :-)
  • Szívemnek oly kedves embereknek, szívemnek oly kedves DXN terméket adok! :-)
Ajándékozd meg Te is szeretteidet ezzel a különleges és egészséges kávéval vagy kakaóval!


Váljék egészségetekre!

S ha már ma ilyen karácsonyi hangulatba lettem, és többször is meghallgattam Mariah Carey: All I want For Christmas Is You című számát (és nem bírtam megállni, hogy ne táncoljak rá), akkor gyorsan össze is raktam egy videót, ami már fenn van a Youtube-on.

Íme, Karácsonyi Álom: (Végre jó) :-)