2010. október 15., péntek

Keribredso pályázat

Ismered Szőllősi Györgyi Shakti Szex és Titok című könyvét? Én még 2010. júniusában olvastam el.

Nagyon tetszett, alig bírtam letenni. Könnyű olvasmány, csajos, üdítő, mégis elgondolkodtató.
A történet lényege, hogy Keri, azaz Kerekes Linda egy listát ír össze, a számára ideális társ tulajdonságairól. Aztán "bevonza" az életébe, és nem kevés türelem és különleges módszerek segítségével meg is szerzi! Egymásba szeretnek, és élnek, mint hal a vízben. (Itt lett vége a könyvnek, várom a folytatást!)

Szőllősi Györgyi Shakti :Szex és Titok

Észre sem venném, hogy nem szakmabeli (értsd: pl. újságíró) írta. Tetszett, hogy hazai környezetben játszódik, hogy tudok sok mindenben azonosulni a főszereplővel. Az írónő nagyon szimpatikus! Tetszik a személyisége (a történet 95%-a valós), és ahogy kitartott, hogy megszerezze Őt! Pozitív gondolkodás! Vonzás törvénye! Olvassátok el! 

2010. augusztusában meghirdetett egy pályázatot. Következő , Segítség, milliomos vagyok című könyvének megadja első két fejezetét, és nekünk az a feladatunk, hogy megírjuk mire költenénk napi 750.000 Ft-ot.  (Te el tudnád költeni hasznosan minden nap az utolsó fillérig?) Már akkor augusztusban eldöntöttem, hogy részt veszek a pályázaton. Igazság szerint sokat gondolkodtam rajta, de azt gondoltam végül, hogy nem fér bele az időmbe. Aztán kaptam egy 4 oldalas kínai horoszkópos kiértékelést rólam, és abban ez állt: "Judit, most látom: kivételes képességű író lakozik a lelked legmélyén, bár a viszonyokat tekintve nem biztos, hogy felszínre tud jönni. " Szóval nem biztos, hogy felszínre tudott jönni, de nem szerettem volna elszalasztani ezt a lehetőséget, és valóban szórakoztató volt megírni. :-)...

Határidő: 2010. szeptember 30.
Reggel kaptam egy kínai horoszkópos elemzést, és az ennyi erőt adott (el hittem magamról, hogy képes vagyok a pályázatra, egy jó anyagot megírni), hogy sikerült aznap 23:30-kor elküldeni a 2 oldalas pálya művet.

Az írónőtől nagyon kedves visszajelzéseket kaptam, és hogy eredményhirdetés 2010. október 5-én, addig lehet izgulni. :-)

Végül 1 hetet csúszott, mert nem tudott dönteni. Így kikérte egy írónő barátnője, és egy női lap főszerkesztőjének a véleményét is. Így megszületett a döntés, és második lettem.

Ezt kaptam tőle e-mailben:

"Kedves Judit!
Elnézésedet kérem a késlekedésért, de iszonyatos dilemmában gondolkodtam 1 hétig, mert az öt nap nem volt elég. Megmutattam pár embernek (háromnak) az elkészült műveket, és így szeretném elmondani neked, hogy a pályázatod ugyan nem lett a nyertes mű, viszont második helyezett lett, így szeretném a weboldalamon leközölni! Egy kis ajándék is jár hozzá, amit a jövő héten megrendezésre kerülő kis banketten szeretnék átadni. A pontos időpontot, helyszínt megírom egy következő e-mailben. Még egyszer gratulálok! Kérlek, ha publikus, írd meg a telefonszámodat. Felhívlak és megbeszéljük a részleteket! Még egyszer nagyon köszönöm, szívemből, lelkemből szóltál.
Szép napot: Györgyi"
A honlapjára ezt írta:
A második helyezett: Faragóné Keserű Judit
Nyereménye a 
Kiadóm két másik sikerkönyve, a Hogyan gondolkodnak a férfiak? és a Férfiak a Marsról, a Nők a Vénuszról jöttek című könyvek és leközlés mellett egy értékes ajándékcsomag. Nagyon sokat hezitáltunk a Te pályaműveden, és ha tehetnénk, két első helyezettet hirdetnénk! 



Köszönöm szépen, nagyon örülök neki! :-D

A pályázat leírását itt találjátok: http://www.keribredso.hu/cikkek/palyazat_
Az eredményt pedig itt: http://www.keribredso.hu/
Lehet, hogy a linkek elérhetősége idővel változni fog.

1 megjegyzés:

  1. Ez igazán klassz, gratulálok! Még nagyon sok ilyen szívmelengető sikerélményt kívánok!

    VálaszTörlés