2011. június 2., csütörtök

Hogyan tehetsz szert tartós hálózati jövedelemre?

Jó kérdés! :-) De megvan a válasz. A kezembe akadt (nem véletlenül) Edward Ludbrook  10 alapelv: hogyan tehetsz szert tartós hálózati jövedelemre? Ebből mutatok meg néhány fontos gondolatot.

1. alapelv: Teremts fókuszált motivációt!
  • A network marketingben Te vagy saját magad főnöke, ezért meg kell tanulnod önmagadat motiválni. A network marketingben a motivációt vágynak nevezzük. Tudni fogjuk mikor érted el a vágy megfelelő szintjét, ha megfigyeljük, hogyan beszélsz erről a lehetőségről.
  • A pénz önmagában senkit nem motivál. Az motivál igazán, amit meg tudsz tenni a pénzzel.
  • Szükségleteid és álmaid elemzésével határozd meg, mi tehet Téged boldoggá.
  • Most, hogy vannak céljaid, el kell kötelezned magad, hogy el is éred azokat. Végleges, személyes mentális döntés kérdése az, hogy keresztülviszed, amit meg szeretnél csinálni. Tégy egy ígéretet magadnak, hogy MEGCSINÁLOD.
Az én motivációm nagyon erős!

2. alapelv: Folyamatosan fejleszd a jellemedet! 
Egy emberekre alapozott karrierben, mint a network marketing, minden siker a jellemed erősségéből fakad. Ez fogja meghatározni a motivációd erejét, a tetteidet, a képességedet arra, hogy embereket vezess. Ez fogja meghatározni, mennyire élvezed a munkádat, és mennyire élvezed a jutalmat, amit majd érte kapsz.
A szilárd jellem adja meg az erőt ahhoz is, hogy elviseld a kudarcokat, hogy folyamatosan tanulj, és hogy magasabb szinten teljesíts. Csak egy erős jellem tesz képessé arra, hogy olyan hatással légy az emberekre, hogy akarjanak fejlődni, és vágyjanak a sikerre. Az erős karakter minden sikeres vezető elengedhetetlen jellemzője.
 
3. alapelv: Menedzseld hatékonyan a karrieredet! 
A network marketing szakmai karriert jelent. Neked szintén tervezned  kell, megszervezned önmagadat, és létrehozni egy támogató szervezetet, miközben tanulod ezt a mesterséget.

A két éves tervben írd le:
  • Valamennyi okot, amelyek miatt ezt a karriert választottad;
  • Hogyan és mikorra reméled, hogy kompetens és magabiztos leszel;
  • Hogyan reméled fejleszteni a csapatodat;
  • Alapvető pénzügyi mutatószámok, mint pl. elvárt jövedelem, kiadások (könyvek, hanganyagok, tréningek).

4. alapelv: Folyamatosan értékesítsd a termékeidet! 
A fogyasztók által generált forgalom sem elhanyagolható.

A network marketing ereje azon alapul, hogy a termékforgalmazó személyre szabott kereskedelmi információt biztosít minden egyes fogyasztónak.

5. alapelv: Folyamatosan léptess be új munkatársakat!
Ha azt akarod, hogy csatlakozzanak hozzád, tudomásul kell venni, hogy mindenki a maga saját, személyes oka miatt csatlakozik. Nem a Te dolgod meggyőzni vagy hízelgéssel rávenni őket, inkább mutasd be a karrier lehetőségét oly módon, hogy pontosan azt ajánlja, amit ő akar.
 
6. alapelv: Foglalkozz a munkatársaiddal, amíg önállóvá nem válnak 
Ha egyszer csatlakoztattál egy új munkatársat, akkor most Te felelsz ennek az embernek a képzéséért, egészen addig, amíg be nem bizonyítják Neked és önmaguknak, hogy önállóan is képesek dolgozni. A network marketing viszonylag kevés új ember beléptetésén és arra való megtanításán alapul, hogy ők is ugyanazt csinálják, és ezzel elérhető a duplázódás. Ily módon kevesekből ezrek lehetnek. A legtöbb munkatárs azért vall kudarcot, mert nem foglalkozik megfelelően az embereivel.7. alapelv: Ismerd el az egyéni sikert!
Célod, hogy az embereid bizton érezzék: minden jó tevékenységüket elismered. Minél többet adsz, annál többet fogsz Te magad is visszakapni.
Az elismerés erejét felnagyítja szomorú társadalmunk, ahol olyan kevés az elismerés, és oly sok a kritika. Ha elismersz valakit, azzal megerősíted az értékét, és ennek kiszámíthatatlanul nagy hatással lesz az illető önbizalmára, önbecsülésére és a hosszú távú teljesítményére.

Erről ismerek egy nagyon jó filmet:

8. alapelv: Kommunikálj a sztárjaiddal 
Sokkal több ember bukik el a nem megfelelő kommunikáció miatt, mint bármely egyéb okból. Ez azért van így, mert az önalkalmazott embereknek önmagukat kell motiválniuk, és csak a hatékony kommunikáció képes fenntartani azt a környezetet, amelyre az embereknek az önmotivációhoz szükségük van. A Te felelősséged az, hogy hatékonyan kommunikálj kulcsembereiddel.

9. alapelv: Lelkesen építsd fel a rendezvényeket!
A rendezvényeknek network marketing funkciójuk van. A Te felelősséged, hogy minden rendezvényt lelkesen látogass és támogass, mivel döntő fontosságúak saját személyes fejlődésed, valamint csapatod fejlődése szempontjából. Várakozással kell tekintened a network marketing rendezvényei elé, mivel azok nagyon hasznosak, és emellett többnyire még izgalmasak is. A rendezvényeket úgy alakítják, hogy segítenek Neked: szórakozni, inspiráltnak lenni, élvezni az elismerést, találkozni új emberekkel, megismerkedni új gondolatokkal, érezni, hogy egy nagy szervezet része vagy, építeni a csapatszellemet. Növelni az önbizalmadat és az énképedet.


10. alapelv Alakíts ki jó csapatszellemet!
A csoportodban dolgozó egyének sokkal sikeresebbek, ha csapatként dolgoznak együtt. A teamek csoporttudatot, a valahová tartozás érzését és szinkronizált energiát teremtenek. A csapattagok azt érzik, hogy részei valami jónak, ami helyes irányba halad.

Ezt mi mind érezzük, hogy nagyon jó helyen vagyunk, jó csapat vagyunk. Sok aktív szponzor segíti munkánkat. Heti rendszerességgel van csak a mi csapatunknak Skype- és webkonferenciája, illetve van egy külön zárt oldalunk nagyon sok hasznos információval. Mindig számíthatunk egymásra. :-)

.
További részletek a könyvben, ami megvásárolható itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése