2011. december 15., csütörtök

Képes beszámoló a decemberi DXN szemináriumról

2011. december 10-én, szombaton (a névnapomon :-) ) volt a DXN decemberi üzletépítő szemináriuma - telt házas rendezvény, a jegyek már hetekkel korábban elfogytak. Nagyon jó volt újra vagy először találkozni a csapattársakkal.

Anikó, a 3. közvetlen Star Agentem - és különleges személy az életemben. Egymást tanítjuk. :-) Minden közvetlen Star Agent igazgatóm megajándékozom egy kis meglepivel (előtte aláíratom az összes szponzorral), amikor átveszi az elismerést. Általában könyv szokott lenni, de Anikónak most Bagdi Bella legújabb, Egy jó szó CD-jét ajándékoztam. Örült neki. :-) Én is kaptam tőle 2 könyvet, az egyiket ajándékba: Nancy Failla: Eljött a nők ideje és a másik pedig Anikó 16 éves lányának, Farkas Lillának a frissen megjelent verses kötete. Micsoda büszkeség és szép eredmény! Itt olvashattok többet róla: http://www.farkaslilla.hu/szivdobbanas/a-kotetrol/

Most nagyon sok Star Agent minősülés volt, ez mindenkinek öröm, mert jó látni, hogy ennyire fejlődik a DXN üzlet. Az én csapatomból is most vették át négyen a Star Agent kitűzőt. Sok Szeretettel gratulálok Nektek!

A lelkes csapat - le sem tagadhatnák mennyire szeretik a ganodermás kávét. :-)
A mi csapatunk mindig vidám - főleg ha ilyen pozitív a környezet, a kisugárzás. Mindig van minek örülni. :-)

Majd egy emlékezetes rész jött, mi is átvettük a Star Ruby kitűzőt - újabb igazgatói szintre léptünk. Még nagyobb öröm, hogy néhány héttel utánam Corinna, az egyik legsikeresebb csapattársam is minősült, és együtt vehettük át. Ez még nagyobb elismerés és megerősítés számomra. :-)
 A következő szemináriumra már megvannak a jegyek és megvannak a célok. Most mondjam el nyíltan, hátha számon kéritek? :-) Igen, gyémántként szeretnék a színpadon állni!
Úgyhogy hajrá! Cél a gyémánt! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése