2010. november 10., szerda

Ajándékötlet - Nem csak Karácsonyra

Ma nagyon karácsonyi hangulatom lett. Pedig még csak az eső esik (szerencsére nem a hó).

Átgondoltam mit is kap a család, barátok karácsonyra.

Ez jutott eszembe: a legjobb ajándék az egészséges, ganodermás kávé, gyerekeknek a Cocozhi, forró csoki és talán még néhány DXN termék.
DXN Karácsonyfa :-)


Miért jó ajándék egy Lingzhi Coffee 3 in 1 ganodermás kávé?
  • A kávé univerzális ajándék, de ez valami különleges!
  • Könnyű csomagolni, mert dobozban van. Bár szerintem annyira jól néz ki, hogy ha egy masnit rakunk rá, az is megteremti az ünnepi hangulatot!
  • Mindenki ihatja, ehhez nem kell kávéfőző, és a magas vérnyomásos, vagy gyomorsav túltengéses rokon vagy ismerős is fogyaszthatja.
  • Ha valaki rendszeresen fogyasztja, és megtapasztalja jótékony hatásait, akkor egész biztosan, mindig szívesen gondol arra, akitől kapta! :-)
  • Szívemnek oly kedves embereknek, szívemnek oly kedves DXN terméket adok! :-)
Ajándékozd meg Te is szeretteidet ezzel a különleges és egészséges kávéval vagy kakaóval!


Váljék egészségetekre!

S ha már ma ilyen karácsonyi hangulatba lettem, és többször is meghallgattam Mariah Carey: All I want For Christmas Is You című számát (és nem bírtam megállni, hogy ne táncoljak rá), akkor gyorsan össze is raktam egy videót, ami már fenn van a Youtube-on.

Íme, Karácsonyi Álom: (Végre jó) :-)




2 megjegyzés:

  1. Help! Nem tudtam megnézni a videót, azt írja ki, hogy nem elérhető! Kár, pedig nagyon jó ötletnek látszik a dolog. :) A zene mondjuk nekem pont nem stílusom, viszont általában nagyon sokan szeretik. Remélem én is meg tudom majd nézni.
    És, minden tekintetben igaz (továbbra is), hogy a blogod alapján nem lehet nem elcsábulni és minimum fogyasztóvá válni. :))) ;)

    VálaszTörlés
  2. Szia Judit!
    Sajnos így van,. :-( Este felraktam a videót a Youtube-ra jól működött stb. De valamit kihagytam, és mivel még úgy sem látták sokan, kiegészítettem, a régit letöröltem, újra felraktam, de azóta csak ezt írja ki: Uploaded (processing, please wait) Úgyhogy mást nem tehet, csak várok, órák óta. Nagyon bosszant, de reménykedem, hogy mielőbb jó lesz. :-)

    VálaszTörlés