2010. szeptember 30., csütörtök

Egy bejegyzés, ami felér öttel is! :-)

Eltökélt szándékom volt, hogy minden hónapban legalább 9 bejegyzést írok ide. Ezzel szemben van némi lemaradásom, sajnos van egy pár befejezetlen bejegyzésem is.

Azért az elmúlt időszakokban sem tétlenkedtem ám!

Sok bejegyzés született a honlapom blogjába: http://onlineuzlet.dxn.hu/blog. Érdemes átnézni a szeptember 24-28 . közötti bejegyzéseket!

Közben a linkpark.hu-n szerkesztő lettem. Első oldalam: http://immunerosites.linkpark.hu/ Amellett, hogy örülök a banneres hirdetési lehetőségnek, és a munkámmal fizetek érte, valós célom az, hogy minél több ember legyen egészséges, hogy erősítse az immunrendszerét különböző módszerekkel. Nagyon sok hasznos cikk gyűlt össze, lehet tájékozódni, és tájékoztatni is, ugyanis várom a témába vágó ajánlásokat, írjatok bátran! :-) Egyébként most kerestem rá, a Google-ben az immunerősítés szóra, és első helyen adta fel az oldalt! Nagyon örülök neki! :-)

Serényen készülök a III. VHK napra, ma vettem át 200 db névjegykártyát, és 200 db szórólapot (DXN prospektust), többször írogatok a VHK fórumban, és tetszik, ahogy pezseg az élet! Az egyik legnagyobb sikerélményem ezzel kapcsolatban az volt, hogy maga Surányi Ferenc rendelt tőlem 1 db Lingzhi Coffee 3 in 1 ganodermás kávét, és 1 db Black Coffeet. A fórumban kedvesen meg is írta a termékkel kapcsolatos pozitív tapasztalatait. :-)

Emellett természetesen tanulok folyamatosan, sok újság, könyv vár még rám kiolvasásra, és sok hanganyag meghallgatásra. A DXN termékekkel kapcsolatban egyre több pozitív tapasztalatom van (nekem és visszajelzések alapján is), amiket hamarosan megosztok Veletek. Egyre több megrendelést kapok ganodermás kávékra is, ami nagy öröm számomra. A legjobban annak örülök, ha ezzel segíthetek valakin. Azzal, hogy a hagyományos kávéjukat lecserélik ganodermás kávéra, kedvező változás történik közérzetükkel, egészségükkel.

Tegnap este a Gazdagmami tanfolyamon megismert "gazdagmamikkal" is este 10-kor Skype-on konferencia beszélgetést tartottunk, vagyis inkább "tömeg-chat" lett belőle, de sok hasznos információt megosztottunk egymással.

Előtte még este 9-kor beléptem Mátrai Szilárd: Twitter - Neked is kell? webkonferenciájára, ami az Online Marketing Szeminárium keretében a 4. ingyenes előadás volt. Ezzel egy időben beregisztráltam a Twitterre, és megszületett első bejegyzésem is: "Ma van a Kávé Világnapja! Talán már túl késő van egy jó kávéhoz, de azért még olvashatsz róla: http://onlineuzlet.dxn.hu/". Itt találsz meg: http://twitter.com/stefcoffee
 
És természetesen emellett nevelem két szép gyermekem, a házimunkát is végzem, és éljük a családi életünket.: -) Nagyon szeretem csinálni ezt a fajta online hálózatépítést, szeretem a DXN termékeket, és örülök a sikerélményeknek. Még sok jó ötletem van, hogyan lehetne még jobban csinálni, és természetesen még sokat kell tanulnom, de jó visszanézni, hogy néhány hónap alatt is hova jutottam, mennyit tanultam, mennyit fejlődtem! :-)

Azért, amit még többet szeretnék csinálni, az az, hogy másoknak is megtanítom mindezt. Várlak csapatomba, ha szeretnél egy jól működő online MLM hálózat tagja lenni, ha szeretnéd, hogy az általam megszerzett tudást megosszam Veled, és hogy együtt dolgozzunk a sikereidért! Csatlakozz hozzám! Csináljuk együtt!

2010. szeptember 20., hétfő

Varázslatos Vonzerő az MLM-ben

Magda Attilával először az Okoshonlap tréningen találkoztam, amin 2010. májusában vettem részt. 

Pont az MLM Titkok weboldalát mutatta be nekünk. Akkor még nem is gondoltam, hogy hamarosan én is ezzel fogok foglalkozni. Miután kapcsolatba léptem a DXN-nel, az ő hírleveleire is feliratkoztam.

Majd jött egy tippelős játék, amiben meg kellett tippelni, hogy hány éves a Sales Storyban szereplő Kovács Klaudia. Mivel helyesen tippeltem, ingyenes letölthettem egyet a letölthető MP3-ak közül. Akkor az Atombiztos Sales gépezetet választottam. A hanganyag segített más oldalról is megismernem az értékesítést.

A hírleveleit is rendszeresen olvasom. Az őszi ajánlat keretében, olyan kedvező áron lehetett megvásárolni, a Varázslatos vonzerő az MLM-ben című tréning csomagot, hogy én sem bírtam ellenállni! :-) Ez szó szerint kihagyhatatlan ajánlat volt!

Amikor a futárszolgálat végre házhoz hozta, én izgatottan nyitottam ki a tréning csomagot! Nagyon örültem neki. Alig vártam, hogy miután a gyerekek elaludtak, végre nekiálljak olvasni. 
A tréning anyag számomra, telitalálat. Bár már a nevében is következhettem arra ("varázslatos vonzerő"), hogy  segíteni fog nekem abban, hogy még jobban tudatosítsam, és még profibban csináljam a "Vonzó Online MLM"-et!

Most ez lehet, hogy érdekesen hangzik, de engem nagyon megvilágosított abban, hogy mit csináltam rosszul az elején. Vagyis rámutatott a hibáimra, de egyúttal azt is megmutatta, hogyan kell jól csinálni!

Nagyon jól felépített az egész anyag, teljesen érthetően, logikusan fogalmaz, gyakorlati példákkal, és kiváló idézetekkel színesíti az anyagot.

"A tetteiddel, a tudásoddal Te is szolgálj rá arra, hogy érdemes legyél a leendő és a meglévő fogyasztóid, valamint a leendő és a meglévő munkatársaid figyelmére." 
Magda Attila

"Csak olyan hálózatba lépj be, aminek a terméke is komolyan érdekel!"
Ganodermás kávé függő vagyok! :-) Ezt könnyen teljesíteni tudom. :-)

"Nyomulással sok embert rá lehet venni egy vásárlásra, de Neked az a dolgod, hogy visszatérő vevőket szerezz magadnak, akik elfogyasztják vagy elhasználják a termékedet, és újra vásárolnak. A jó értékesítő és a jó MLM-ező nem elad, hanem ügyfeleket szerez."
Igen, ezen is dolgozom nap, mint nap. :-)

Tegnap, házimunka végzés közben sikerült meghallgatnom az első CD-ét.:-)
És akkor bevallom most az egyik nagy hibámat, őszintén. Nálam pontosan ez történt.
"Csak akkor leszel sikeres, ha a nagy kilengésű érzelmeket ki tudod zárni, és a kudarcokat és a sikereket is egyformán a hálózatépítés részeként tudod kezelni. Magadnál és másoknál is. Ez tesz képessé arra, hogy mindig felállj. Ennek köszönheted, ha minden egyes kudarcélmény és pofon után is azt tudod mondani, hogy ez természetes dolog, kijavítom a hibát, és megyek előre...
A túlzott lelkesedés visszaüthet. Érzelmi ingád, ha egyszer túlságosan kileng a pozitív irányba, akkor egy rövid idő múlva, de az első kudarcnál biztosan, ugyanakkora mértékben kitér az ellenkező irányba is. Vagyis lehangolt és szomorú leszel. A túlságosan erős érzelmek, legyenek azok akár negatívak, akár pozitívak, kioltják a logikus gondolkodás képességét, és nagymértékben csökkentik a munka hatékonyságát."

Bizony ezt kell megtanulnom kezelni, és szerencsére már egész jól sikerül! :-)

Hú, megyek, és olvasok még egy kicsit belőle. Ismételni sosem árt, és tényleg mindig találok valami új gondolatot benne!

MLM, az üzleti magazin, nem csak hálózatépítőnek

Ma végre lehetőségem volt megvenni az új MLM üzleti magazint. Kb. 1 hete láttam a Facebook-on, és pár blogban, és elhatároztam, hogy én is meg fogom venni. Kíváncsiságból is, "szakmai ártalomból", és mert elég jó kritikákat kapott.

Emlékszem, hogy kb. 2 hónapja (az interjú maga, már lassan 1 éve készült) hallgattam azt az interjút, amit Nógrádi Bencével készített a Haszon Magazin. Ott Nógrádi Bence azt mondta, hogy csodálkozik rajta, hogy eddig még senkinek nem jutott eszébe üzletkötők, MLM-ezők részére készíteni egy magazint, mert elég nagy lenne az újság célpiaca. S lám valaki mégis megvalósította (Nógrádi Bencének ehhez nincs köze), és itt az első szám.

MLM, az üzleti magazin, nem csak hálózatépítőknek

Először elcsodálkoztam, hogy milyen kis vékony, de aztán jobban megnéztem és 66 oldal, nagyon sok értékes cikkel, és nincs teli tömve reklámokkal! Még nem értem a végére, de néhány figyelemre méltó cikket már gyorsan elolvastam.

Az MLM magazin küldetése
"Szükségét éreztük egy írott sajtónak, amelyben megjelenhet minden értékes gondolat, amely a szakmához kapcsolódik és mindezt méltó módon képviseli. Oktat, szórakoztat, prémium minőségű, ugyanakkor megfizethető. Az új generáció módszereihez igazodik, lendületes, divatos, olvasmányos, jó érzéssel tölt el és motivál. Itt az ideje, hogy kijelentsük, hogy a profi hálózatépítés egy elit sikerszakma és ehhez méltó megítélést érdemel. Bárkinek szeretnél ezzel kapcsolatban bizonyítani, csak add a kezébe az MLM magazint!"

Nos, csak annyit tudok hozzátenni, hogy én is így gondolom!
Igényes, jó cikkekkel, szórakoztató, meggyőző, tanulságos , és lehet belőle tanulni! 

Egy kis részlet a Sorsdöntő 2010 cikkből:
"Napjainkban ahhoz, hogy működőképes és eredményes MLM vállalkozást tudjunk létrehozni és a szakma elitjét tudjuk képviselni, nagyon fontos, -sőt, fontosabb, mint bármikor, - a profi üzleti magatartás és a minőségben való gondolkodás."
Maximálisan egyetértek. Amúgy nagyon jó a cikk, ide másolhatnám akár az egészet! :-)

Egyébként akit kicsit is érdekel az MLM, vagy csak szeretne még többet megtudni róla, annak őszintén ajánlom! 

Nálunk már a gyerekek is ezt olvassák! :-)

2010. szeptember 13., hétfő

DXN Zhi Mocha - Az én capuccinom (kapucsínóm)

Te mikor szoktál cappuccinot inni?

Én akkor, ha valami különleges élvezetre vágyom.

Emlékszem régen, ha beültünk egy barátnős beszélgetésre, én mindig egy cappuccinot rendeltem. Szerettem az ízét, a habot rajta, a lágyságát. Mindig kerestem egy olyan cappuccinot, amit otthon, magamnak is el tudok készíteni, de soha nem találtam meg, azt a hasonló kellemes ízkombinációt. Amíg rá nem találtam a DXN Zhi Mocha kapucsínójára. 

Ennek számomra igazi cappuccino íze van! S ha már "lúd, legyen kövér", jöhet rá a tejszínhab, jöhet mellé egy kis omlós édes keksz (nálam Győri Édes teljes kiőrlésű). Ez egy igazi kényeztetés. Akár egy csendes pillanatban egyedül, akár egy otthoni nyugodt beszélgetéshez.



Először a tejszínhabot kóstolom meg, ahogy összekeveredik egy kis cappuccinoval. 

Minden érzékre ható ízhatás! :-) Aztán ha már könnyen megy, akkor belemártogatom a kekszet a cappuccinoba. Nézem, ahogy a kapucsínó rétegenként halad felfelé a kekszben, aztán gyorsan szétolvad a számban. Az utolsó cseppjéig élvezem.


 
Húú, azt hiszem megyek, és iszok  egyet most is. A gyerekek még alszanak. :-)










Hozzávalók:
1 zacskó DXN Zhi Mocha
2 dl víz vagy tej vagy tejszín (ki hogy szereti)
tejszínhab (vagy tejhab)
omlós keksz

Hmmm.... :-)

2010. szeptember 9., csütörtök

A sikeres és gazdag emberek titkai

Dolgozz keményen az állásodban, és meg fogsz belőle élni. Dolgozz még ennél is keményebben saját magadon, és egy vagyonra fogsz szert tenni.
Tegyél meg többet annál, mint amennyiért most megfizetnek téged, hogy későbbre legyen egy befektetésed.
Jim Rohn
Folyamatosan tanulok, keresek anyagokat, információkat, oktató anyagokat az interneten. Kajárik Bélán keresztül jutottam el Gerbovics Péterhez.

Mindketten a Vonzó Online Marketing szerepét hirdetik.


Az Online MLM-ezők arra összpontosítják az energiájukat, hogy megkönnyítsék mindazok számára a velük való összetalálkozást, aki olyan problémával rendelkeznek, amire ők már tudják a megoldást.
A "régimódi MLM iskola"  alapelveit alkalmazó amatőrök, még most is igyekeznek boldog-boldogtalant próba-szerencse alapon a véletlenben bízva leszólítani, és abban reménykednek, hogy hátha megtetszik majd nekik a termékük vagy az üzleti vállalkozás ajánlatuk.
A 21. században már öngyilkosságnak számít ilyen alapelvekre építeni egy vállalkozást!
Kajárik Béla 


„Az Online MLM igazi művészete az, amikor az MLM vállalkozásod úgy építed, hogy nem írod össze a rokonaid, ismerőseid, barátaid nevét és nem őrájuk összpontosítasz.

Hanem az interneten teszel szert – egyelőre számodra még ismeretlen – új kapcsolati tőkére, és majd ebből fognak az emberek ügyfeleiddé vagy munkatársaiddá válni. Ez az elv a „senki sem lehet próféta a saját hazájában” mondásra épül.”
Gerbovics Péter


Most néztem meg 2 videóját, amit be is illesztek ide. Nagyszerűen összefoglalja azokat a gondolatokat, amik szükségesek a személyiségfejlesztéshez, és nagyszerűen mutatja az utat, amin magam is elindultam.