2010. szeptember 9., csütörtök

A sikeres és gazdag emberek titkai

Dolgozz keményen az állásodban, és meg fogsz belőle élni. Dolgozz még ennél is keményebben saját magadon, és egy vagyonra fogsz szert tenni.
Tegyél meg többet annál, mint amennyiért most megfizetnek téged, hogy későbbre legyen egy befektetésed.
Jim Rohn
Folyamatosan tanulok, keresek anyagokat, információkat, oktató anyagokat az interneten. Kajárik Bélán keresztül jutottam el Gerbovics Péterhez.

Mindketten a Vonzó Online Marketing szerepét hirdetik.


Az Online MLM-ezők arra összpontosítják az energiájukat, hogy megkönnyítsék mindazok számára a velük való összetalálkozást, aki olyan problémával rendelkeznek, amire ők már tudják a megoldást.
A "régimódi MLM iskola"  alapelveit alkalmazó amatőrök, még most is igyekeznek boldog-boldogtalant próba-szerencse alapon a véletlenben bízva leszólítani, és abban reménykednek, hogy hátha megtetszik majd nekik a termékük vagy az üzleti vállalkozás ajánlatuk.
A 21. században már öngyilkosságnak számít ilyen alapelvekre építeni egy vállalkozást!
Kajárik Béla 


„Az Online MLM igazi művészete az, amikor az MLM vállalkozásod úgy építed, hogy nem írod össze a rokonaid, ismerőseid, barátaid nevét és nem őrájuk összpontosítasz.

Hanem az interneten teszel szert – egyelőre számodra még ismeretlen – új kapcsolati tőkére, és majd ebből fognak az emberek ügyfeleiddé vagy munkatársaiddá válni. Ez az elv a „senki sem lehet próféta a saját hazájában” mondásra épül.”
Gerbovics Péter


Most néztem meg 2 videóját, amit be is illesztek ide. Nagyszerűen összefoglalja azokat a gondolatokat, amik szükségesek a személyiségfejlesztéshez, és nagyszerűen mutatja az utat, amin magam is elindultam.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése