2010. július 13., kedd

Forró csoki "szerelem"

Kipróbáltuk a DXN Cocozhi - forró csokiját. Szerelem volt első kortyra. Már a harmadik dobozzal kezdtük meg. (Kb. 2 hét alatt). Azt hiszem így nem lesz nehéz elérni az ingyenes holnap és a jutalékjogosultság havi szintjét. :-)

Ez valóban olyan, mintha forró csokit innál. Annyira lágy és selymes. Valahogy ilyen lehet az a csokoládé folyó is, amit a Karcsi és a Csokoládégyár című könyvben (vagy filmben) a vízesés köpül.

A gyerekek minden reggel ezzel kezdik a napot, és nagyon szeretik a "kakajót".

Tudom, hogy sok családban szoktak a gyerekek reggel vagy este 1 pohár kakaót inni. Én korábban nem vezettem be ezt nálunk, mert a bolti tej, elég nehezen emészthető, és könnyen tejallergiához vezethet. Szerencsére a (korának megfelelő) tápszert a kisfiamnál most már ki tudom váltani ezzel a forró csokival. A Cocozhi amellett, hogy finom és tápláló a Ganoderma-kivonatnak köszönhetően segíti az immunrendszerét is.

Emellett természetesen nagyon fontos a sok zöldség, gyümölcs, főzelék. (Már ha megeszi). Mert sokan adnánk gyerekeinknek egészséges, finom táplálékot, de attól még nem biztos, hogy ő is úgy gondolja. Azért érdemes kísérletezgetni!

Ha nagyon kívánok egy kis csokoládét, akkor néha én is megiszok egy bögrével. Hiába, azért a "boldogság-hormon", nekünk Anyukáknak is el kel néha! :-)


2 megjegyzés: