2010. július 5., hétfő

Saját DXN honlapunk

Már elküldtem néhány ismerősnek a honlap címünket, és pozitív visszajelzéseket kaptam, hogy milyen profi! Igen az! De ez nem az én művem! A DXN-től kaptuk ezt a könnyen szerkeszthető honlapot, ahol Az én történetem (Mi történetünk), a Blog és a Kapcsolat a saját elképzeléseink szerint alakítható. Ez a honlap sokkal többet tud, mind gondolnánk. Igazán jó érzés, hogy van egy saját webshopunk, hírlevél küldő szolgálatunk, amit a rendszer lekezel, és ezzel nekünk jóformán semmi további feladatunk nincsen.

A csatlakozó tagok azonnal hozzáférést kapnak az online képzési- és információs rendszerhez (intranet), így minden információhoz könnyen hozzájutunk, ami a munkánkhoz szükséges.
A honlapot az intraneten keresztül tudjuk szerkeszteni, ami egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan működik és könnyű használni.


Ezt a honlapot INGYEN kaptuk, a pontos feltételeket itt olvashatod:

DXN tájékoztatóból:
2010. június 17-től megváltozik az általunk biztosított weboldalak díjazása.
Az elmúlt közel másfél év tapasztalatai alapján döntöttünk a változás mellett, azzal a céllal, hogy minél kedvezőbb feltételekkel biztosítsuk az üzletépítők számára a weboldalakat. Figyelembe kellett venni azonban a folyamatosan növekvő fejlesztési és üzemeltetési költségeket is. A fentiek alapján alakítottunk egy olyan konstrukciót, mely mindenki számára elérhető anyagi befektetés nélkül, amennyiben a minimális aktivitást kifejti az üzletben.
Sokak részéről volt igény az ingyenes weboldalra (többet között nekünk is!), így megteremtettük ennek a feltételeit.

Weboldal igénylési feltételek, a DXN tag lakóhelyének megfelelő országra vonatkozóan (lakóhelyének megfelelő országon például egy magyarországi címet megadott tag esetében ez alatt a magyar nyelvű weboldal értendő):

2010. június hónapban vagy ezt követően csatlakozott munkatársak számára.


A weboldal igénylése díjmentes.

A weboldal díjmentessége abban az esetben tartható fenn folyamatosan, amennyiben a belépést követő hónaptól a tag havonta minimum 100 PV értékben vásárol termékeket és a hálózatában a belépését követő negyedik hónaptól legalább 300 PV értékben történik vásárlás, amiből saját maga legalább 100 PV értéket teljesít.

Például, ha valaki júniusban csatlakozik, akkor júliusban feltétel először a 100 PV saját vásárlás és szeptemberben először a 300 PV havi csoport forgalom, amiből minimum 100 PV a saját vásárlás elvárás. Természetesen a 300 PV saját forgalom is elfogadott.

Amennyiben valaki ezt a minimális teljesítmény elvárást nem teljesíti, a díjmentes weboldal lehetősége megszűnik számára és évi 40.000 Ft + Áfa díjért tudja megrendelni (kizárólag éves díjfizetéssel).



Idegen nyelvű weboldalak kizárólag éves díjfizetéssel igényelhetők.Választható idegen nyelvek: angol, német, cseh, szlovák, román, szerb.

Teljes díjmentesség vonatkozik teljesítményelvárás nélkül a Diamond (gyémánt) szintet elért munkatársakra, mind a hazai, mind a külföldi weboldalak esetében. Tehát egy gyémánt szintet elért üzletépítőnek bármennyi nyelven (nyelvenként egy) lehet díjmentes weboldala.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése