2010. július 23., péntek

Hétköznapi harcosok

Most olvasom Nógrádi Bence (Ben Nogradi) Hétköznapi harcosok I. című könyvét. Még csak az első két interjút olvastam el, de igazán "fejbe vágtak."
Már elolvastam a Mikor leszel milliomos I-II-t is, és azokról is fogok írni, de most akkor is sok minden megváltozott az MLM iránti gondolkodásomban.

A sikerük döbbenetes!

 

A gondolkodás módjuk, az emberségük, a véleményük egyszerűen döbbenetesen jó!

Rájöttem arra, hogy nem elég az, hogy ajánlgatom, hogy ez egy jó dolog. (Na, mert gondolod, hogy egyébként egy kicsit is foglalkoznék vele?!) Napról napra több bennem a lelkesedés. Igen, ki merek állni azzal, hogy rajtad múlik minden! Mit vagy képes tenni azért, hogy megváltoztasd az életed?! Hajlandó vagy tenni azért, hogy jobbá tedd? Tudsz elég kitartó lenni?

Nem is gondoltam, hogy az egyik kedvenc idézetem az MLM-re is mennyire igaz:

Nem az dönti el, mire viszed, hogy mikor kezded, hanem az, hogy mikor hagyod abba.
Richard Bach

Akkor még egy pár kitartásra ösztönző idézet:

Az elhatározás önmagában kevés, jónak lenni kemény munka, és sokszor a könnyebb utat választjuk, így aztán nem is teszünk meg érte mindent, amit kell.
Louisa May Alcott

Az élet sokféleképpen próbára tudja tenni az ember kitartását: vagy azzal, hogy nem történik semmi, vagy azzal, hogy minden egyszerre történik.
Paulo Coelho

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.
Niccollo Machiavelli

Jól jegyezd meg, ha sikerre akkor vinni, amibe belekezdtél, csak kitartó munkával, sok tanulással, kellő alázattal és odafigyeléssel, nagy lelki erővel, pozitív lelki beállítottsággal tudod végigcsinálni!

És akkor néhány kedvenc idézet az előbb említett Hétköznapi harcosok könyvből:

"Az igazi gond az, hogy az emberek mindig azt várják, hogy majd valaki más megoldja helyettük a problémát - egy új kormány, az Európai unió, a lottónyeremény, a szülők vagy éppen a gyerekük. Tessék végre felébredni! SENKI nem fogja helyettünk megoldani a problémáinkat. az ember sorsát a döntései határozzák meg. És ez az, amiben a hálózat építők különböznek másoktól: ők nem várnak tovább, hanem a kezükbe veszik az életük irányítását. Ezért tartják őket pénzközpontúnak? Ostoba emberek azok, akik lenézik a pénzért keményen dolgozókat, de közben állandóan segélyekért sírnak, meg panaszkodnak, hogy megint emelik a benzin vagy a gyógyszer árát."
Vágyi Jenő James

Még ide írhatnék sok-sok idézetet, annyi minden megfogott! Egy-egy témánál még elő fogom venni, de az utolsó mondatok egyikét nem hagyhatom ki:

"Azt szeretem a legjobban a network marketingben, hogy segítek az embereknek legyőzni az akadályokat. És tudom, hogy képes vagyok jelentősen megváltoztatni az életüket - amelyre egyébként soha nem lenne lehetőségük. Éppen ezért vezetőnek lenni egy MLM-üzletben óriási felelősség. Rajtad (is) múlik, hogy valaki elindul az anyagi függetlenség útján, vagy eltűnik a süllyesztőben. nem egy példát tudok mondani, amikor valaki dühösen odajön hozzám, akit évekkel korábban sikertelenül próbáltam meggyőzni, hogy csatlakozzanak az üzlethez. ma már többszörös milliomos lenne... Én szóltam, miért nem hallgattál rám?"
Vágyi Jenő James

Úgyhogy most figyeljetek, el mondom még egyszer, ha úgy érzed szeretnél végre kitörni a mókuskerékből, megváltoztatni az élet, és egy jobb életszínvonalat elérni, akkor MOST itt a lehetőség: csatlakozz hozzánk!

De azt szeretném még hozzá tenni, hogy a csatlakozás önmagában nem garantálja, hogy milliomos leszel! Ez is olyan, mint egy másik üzleti vállalkozás, itt is meg kell dolgozni a sikerekért! Tudom, hogy hogyan, és szívesen segítek,tanítalak, de utána Neked kell folytatnod, mert a saját vállalkozásod sikere rajtad múlik!

A tisztán látás végett, Vágyi Jenő James, nem a DXN-nel foglalkozik. Azért írtam le ezeket a gondolatokat, mert úgy érzem sok hamis, és negatív kép alakult ki az MLM-ről, és ez segít megmutatni a valóságot.

A könyv amúgy hihetetlenül jó! Olvassátok el!
Itt rendelhetitek meg!


Aki 2010. július-augusztusban csatlakozik hozzánk (és üzletépítéssel szeretne foglalkozni), annak az alábbi 3 könyv közül adunk egyet ingyen: MLM (Mikor leszel milliomos?) I. vagy MLM II. vagy Hétköznapi harcosok I.
Ezek alapkönyvek, és ezek indítanak el a siker útján! Ez tényleg segít abban, hogy jól csináld!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése