2010. július 25., vasárnap

Hogyan válassz MLM céget?

Nógrádi Bence: Mikor leszel milliomos II.  (61. oldal) pontjai alapján megvizsgálom, hogy a DXN megfelel-e a feltételeknek. A könyvben még részletesebb olvashatod az irányadó elveket. Nógrádi Bence független MLM szakértő, így a pontjai alapján Te is megvizsgálhatod, hogy mennyire jó az az MLM cég, amit már kiválasztottál vagy ezután szeretnél kiválasztani. (Minden a könyvből vett részletet dőlt betűvel írok.)1. Korrekt marketing terv
A hálózatépítésben "marketingtervnek", "üzleti tervnek" vagy jutalékrendszernek nevezzük azt módszert, amelynek révén a cég a forgalom és a csoportok felépítése alapján jutalékot oszt a munkatársaknak.

A figyelemre méltó üzleti terv öt jellemzője:
1. Csak a tényleges forgalom után jár jutalék, az új belépők után nem.
Belépési/regisztrációs költség: 5000 Ft - egyszeri díj, mely által jogosulttá válsz a törzsvásárlói kedvezményre.  - Ezután senkinek nem jár jutalék. A DXN célja, nem csak az, hogy beregisztráljanak az emberek a rendszerbe, hanem, hogy minél több ember ismerje meg és fogyassza termékeit.

2. Forgalmad növekedésével arányosan emelkedik a havi jutalékod.
Ez pontosan így van. Saját és csoport forgalmad után kapod a jutalékot, annak egy meghatározott százalékát. Tehát ha nő a forgalmad, nő a jutalék is. Minél magasabb szinten vagy, annál nagyobb százalékát kapod a forgalmadnak. A marketing tervben ezek a százalékok pontosan le vannak írva. 
 
3. Nincs korlátozva, hogy mennyi pénzt kereshetsz.
Még szép, hogy így van! :-)

4. Jogdíj jellegű jövedelem (amely az utódokra átörökíthető).
Már a regisztrációnál megadhatod az örökös adatait (ha nem töltöd ki, jog szerint öröklődik.) Igen, a DXN-nel valóban jogdíjszerű, igazi passzív jövedelmet érhetsz el.

5. Könnyen megérhető, átlátható.
Nekem először a szponzorom magyarázta el Skype-on keresztül. Én is meglepődtem, hogy ennyire egyszerű,könnyen megérthető. A jobb oldali menüben leírtam a marketing terv bemutatását, olvasd el, és döntsd el, hogy Neked is elég érthető-e. 
A DXN marketing terve letölthető innen! Még példákkal is elmagyarázzák a működést, hogy minél könnyebben megértsd.

A DXN marketing terve lassabb, de stabil üzleti modell! Talán itt  a legkönnyebben elérhetőek a különböző üzleti szintek, nincsen nullázódás, szintvisszaesés, embervesztés! 

2. Nincs vásárlási kötelezettség
...Ez nem tévesztendő össze azzal, amikor a cég azért vár el tőled rendszeres teljesítményt, hogy a csoportod forgalma után jövedelemhez juss. 
Csupán egy terméket kell évente megvásárolnod ahhoz, hogy bent maradhass a rendszerben és nagykereskedelmi áron vásárolhass! 
Az ingyenes honlap és a jutalékjogosultság feltétele a havi 100 pontos termékvásárlás.  

Nálunk hogy jön össze havi minimum 100 pont?
A gyerekek (ketten vannak) minden reggel isznak egy Cocozhi forró csokit. (Ha rajtuk múlna a délutáni ébredést is ezzel folytatnák... :-)  ) Ez egy hónapra kivetítve 3 doboz Cocozhi, ami azt jelenti összegben, hogy 172 Ft/nap/gyerek, és 45 pont.
Mi felnőttek minden nap iszunk egy bögre Lingzhi Coffee 3 in 1 ganodermás kávét. (Lehetne felezni is, de mi ezen az egyen, nem osztozunk, mert annyira jól esik, pont ennyi, pont így elkészítve... :-)  ) Ami összegben annyit jelent, hogy 140 Ft/nap/ felnőtt, az havi 34,5 pont. Ha még veszünk 1-1 dobozzal a kávéból, forró csokiból a vendégeknek, vagy ha mi, szülők is iszunk néha egy kakaót vagy ez a különleges kávé tényleg igazán jó ajándéknak, akkor máris megvan az előírt havi mennyiség.
Tehát 4 doboz Cocozhi 4x15 pont (60) + 4 doboz Lingzhi Coffee 3 in 1 ganodermás kávé 4x11,5 pont (46).  Ugye milyen könnyen megvan a 100 pont?!

3. Stabil, tőkeerős cég 
A DXN 16 éve van a piacon és ezalatt az idő alatt folyamatos növekedést mutatott. Fent van a tőzsdén, így gazdasági mutatói ellenőrizhetőek! Malajzia és az ázsiai térség egyik vezető MLM cége! Egy föld, egy piac elve szerint több, mint 40 országban van jelen és több, mint 100 országba van kiszállítás! Stabil anyagi háttere van, amit az MLM részen kívül komoly nagy építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatjuk, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!

4. Alacsony költségű indulócsomag és képzés
Egyszeri regisztrációs díj: 5000 Ft. Ingyenes, letölthető anyagok, ingyenes helyi bemutatók. Az online eszközök segítségével mindig friss, ingyenes oktató és ismertető anyagokat biztosít a tagok számára. Jelképes (2-3000 Ft) összegű egész napos képzések 3 havonta.

5. Elérhető vezetők 
A DXN magyarországi vezetése, a világon egyedüli professzionális online webes támogatást ad üzletépítőinek, mellyel munkájukat jelentősen megkönnyíti, támogatja!  
Hétfőnként általános webkonferencia, csütörtökönként munkatársi webkonferencia, itt is lehet kérdezni, válaszokat kapni. A felsőbb vezetők, a központi iroda, egyes területek munkatársainak e-mail címét és telefonszámát tudom - szükség esetén használható.

6. Jutalékfizetésekben nem lehet hiba!
 A jutalékfizetés ideje, módja, és összege mindkét fél számára fontos, hogy pontosan történjen. Az intranetben pontosan végig tudom követni a jutalékom összegét is, és egyéb ezzel kapcsolatos információkat is találok. A DXN, a jutalékokat mindig megbízhatóan kifizeti.

7. Használható, könnyen érthető információs anyagok és képzések 
Az intranet segítségével tudok letölteni szöveges dokumentumokat, power point előadásokat, hanganyagokat és videokat is. A képzés webkonferenciákkal és online prezentációkkal  is történik (így mindig friss az anyag, az újdonságok is benne vannak). Nagyon sok hasznos információt találok a szponzorok által készített blogokon, honlapokon, hírlevelekben. (Ugye mennyire online működik?) Azért  van lehetőség időnként helyi bemutatókon tanulni és potenciális fogyasztókat, munkatársakat meghívni, illetve egy napos képzéseket is tart a DXN magyarországi képviselete negyedévente jelképes részvételi díjért. Start képzések, és különböző szintek képzésére még gyakrabban van lehetőség.

Rendben. Köszönjük. Jót választottunk. :-) Akkor most már minden rajtunk múlik!És rajtad! Gyere csatlakozz hozzánk, használd ki a lehetőséget, hogy jobbá tedd életed! :-)

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése