2010. szeptember 20., hétfő

MLM, az üzleti magazin, nem csak hálózatépítőnek

Ma végre lehetőségem volt megvenni az új MLM üzleti magazint. Kb. 1 hete láttam a Facebook-on, és pár blogban, és elhatároztam, hogy én is meg fogom venni. Kíváncsiságból is, "szakmai ártalomból", és mert elég jó kritikákat kapott.

Emlékszem, hogy kb. 2 hónapja (az interjú maga, már lassan 1 éve készült) hallgattam azt az interjút, amit Nógrádi Bencével készített a Haszon Magazin. Ott Nógrádi Bence azt mondta, hogy csodálkozik rajta, hogy eddig még senkinek nem jutott eszébe üzletkötők, MLM-ezők részére készíteni egy magazint, mert elég nagy lenne az újság célpiaca. S lám valaki mégis megvalósította (Nógrádi Bencének ehhez nincs köze), és itt az első szám.

MLM, az üzleti magazin, nem csak hálózatépítőknek

Először elcsodálkoztam, hogy milyen kis vékony, de aztán jobban megnéztem és 66 oldal, nagyon sok értékes cikkel, és nincs teli tömve reklámokkal! Még nem értem a végére, de néhány figyelemre méltó cikket már gyorsan elolvastam.

Az MLM magazin küldetése
"Szükségét éreztük egy írott sajtónak, amelyben megjelenhet minden értékes gondolat, amely a szakmához kapcsolódik és mindezt méltó módon képviseli. Oktat, szórakoztat, prémium minőségű, ugyanakkor megfizethető. Az új generáció módszereihez igazodik, lendületes, divatos, olvasmányos, jó érzéssel tölt el és motivál. Itt az ideje, hogy kijelentsük, hogy a profi hálózatépítés egy elit sikerszakma és ehhez méltó megítélést érdemel. Bárkinek szeretnél ezzel kapcsolatban bizonyítani, csak add a kezébe az MLM magazint!"

Nos, csak annyit tudok hozzátenni, hogy én is így gondolom!
Igényes, jó cikkekkel, szórakoztató, meggyőző, tanulságos , és lehet belőle tanulni! 

Egy kis részlet a Sorsdöntő 2010 cikkből:
"Napjainkban ahhoz, hogy működőképes és eredményes MLM vállalkozást tudjunk létrehozni és a szakma elitjét tudjuk képviselni, nagyon fontos, -sőt, fontosabb, mint bármikor, - a profi üzleti magatartás és a minőségben való gondolkodás."
Maximálisan egyetértek. Amúgy nagyon jó a cikk, ide másolhatnám akár az egészet! :-)

Egyébként akit kicsit is érdekel az MLM, vagy csak szeretne még többet megtudni róla, annak őszintén ajánlom! 

Nálunk már a gyerekek is ezt olvassák! :-)

4 megjegyzés:

  1. Hálózat építés mindig egy komoly szakma volt és lesz is, tudomásul kéne venni hogy felnőtt egy új generáció akinek különösen mi formálhatjuk az MLM-be rejlő lehetőségekhez gondolkodásukat .Egyre többen jönnek és keresik ezt a gazdasági rendszer formációt ,mert passzív jövedelemre vágynak. Aki kitart a régi paradigma… m...ellett lelke rajta .Sajnos sokan nem vették észre hogy ez is egy szakma és meg kell tanulni először elméletben és jöhet a gyakorlat utána ,ellehet kezdeni tanítani a megélt tapasztalatok alapján . A cégek akadémiái minden segítséget meg adnak, érdekükben van , a cégnek is és az MLM vezetőknek úgy szintén .
    Bővebben

    VálaszTörlés
  2. Teljesen át alakulóban van a gazdaság a piaci viszonyok is megváltoznak vagy is folyamatban vannak .Világ trendek erő viszonyai újra rendeződnek már a passzív jövedelem a fontos a folyamatos fejlődéshez új tudásra van szükség a versenyhez . Ehhez viszont abszolút kiszámítható rendszerre van szükség , ezt az MLM-vállalkozáson keresztül mint lehetőség tudja meg valósítani.Segítséget az MLM akadémia tudja biztosítani az oktatási anyagai segítségével .
    2011. január 28. 2:11
    Bővebben

    VálaszTörlés
  3. Szerintem az online marketingé a jövő. Ahogy nem csak Én látom hanem akik ezt már pár éve használják az Empower Network -n keresztül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a "releváns" hozzászólásokat. Nem vitatom, hogy más rendszereknek, és képzéseknek is van létjogosultsága. Sőt, remélem, hogy egyre több minőségi hálózat, termék, szolgáltatás és képzés lesz, aminek segítségével egyre többen válhatunk sikeressé.
      Én megtaláltam egy tökéletesen jól működő rendszert, módszert és hálózatot: a DXN-t, amit online is nagyon jól tudok végezni, és nagyon sok ingyenes képzés és eszköz van a segítségemre. Illetve emellett több fizetős képzésen, valódi szakemberektől is tanultam már az online marketinget és a profi hálózatépítést.

      Törlés