2010. június 25., péntek

Akkor most minden ennyire szép és jó?!

A válasz: IGEN!!! (ha azt írom, amit szeretnék).

DE: az első, amivel találkozni fogsz a kétkedők.
- "Jaj, ez is csak egy olyan dolog..."
- "Azt hiszed ezzel viszed valamire?"
- "Felesleges idő és pénzpocsékolás!"
Melynek oka, hogy nem ismerik a rendszert, a termékeket, alulinformáltak.
Vajon ők mennyire motiváltak abban, hogy előre lépjenek, hogy küzdjenek a céljaikért, hogy előrébb jussanak az életbe?. Ők nem csak Benned nem hisznek, hanem saját magukban sem!
Aki irigy, negatív hozzáállású, állandóan csak a hibákat és a kifogásokat keresi, az nem sokra viszi az életben, örökké csak sóvárogni fog valami után és rossz szemmel nézni azokra, akik többet érnek el.
"Vannak néhányan az életedben, akik mérgező hatást gyakorolnak rád. Velük együtt időt eltölteni veszélyt jelent a reményeid, a törekvéseid és az álmaid megvalósítására nézve. Félelemmel, kétellyel és bizonytalansággal fertőzik meg az elmédet. Mikor éppen hogy megszabadultál a negatív programozásodtól és hiedelmeidtől, akkor még nagyon gyenge vagy és hajlamos a visszaesésre. Gyakran van ekkor szükséged egy bizonyos ideig fizikai és érzelmi távolságtartásra közted és a régi kapcsolataid között."
Randy Gage
- Hiszem, ha látom!
Na látod ezzel már én is egyetértek. Mert beszélhetsz Mindenkinek csuda jó dolgokról, óriási lehetőségekről, de a legfontosabb, hogy Te mire vagy képes ezzel. Ez nem a "bort iszik és vizet" prédikál esete. Neked kell példát mutatni! Lehet ezer szó, meggyőzés, de a legjobban saját példáddal és eredményeiddel tudod meggyőzni a kétkedőket.

1 megjegyzés:

  1. "Aki irigy, negatív hozzáállású, állandóan csak a hibákat és a kifogásokat keresi, az nem sokra viszi az életben, örökké csak sóvárogni fog valami után és rossz szemmel nézni azokra, akik többet érnek el." Tudom,ez nagyon igaz, mégis szíven ütött most, mert sajnálom azt, aki így áll hozzá. Kaptam jónéhány irigységtől izzó, támadó "véleményt" az utóbbi időben, ilyenkor átérzem az egyik tényezőt, ami talán az egyik válasz lehet arra a kérdésre, hogy miért is félnek sokan a sikertől. A legtöbben észre sem veszik ezt a félelmet (ami talán sikerük fő akadálya), de ez valós. Ez is egy művészet (de úgy gondolom, megtanulható), hogy le tudjuk szerelni az ilyen embereket, amivel nekik is, magunknak is jót teszünk. A másik pedig a saját félelmeink feloldása. :) Köszi a jó cikket ismét. :)

    VálaszTörlés