2010. június 29., kedd

Szeretnék még többet tudni!

Egy felsőbb szponzorom, Nagy Gábor "tollából":

Egy garantáltan működő jövedelemforrás vállalkozóknak és vállalkozó szellemű embereknek!

Gondolkodott már rajta mennyit ér Ön a munkaerő piacon?
Szeretné Ön meghatározni a saját maga értékét, jövedelme nagyságát?
Szeretné Ön beosztani az idejét, nem mások jóindulatától , hatalmától függeni?

HA IGEN AKKOR EZ AZ OLDAL ÖNNEK SZÓL!
Ha passzívan várakozik, közömbös és csak a túlélésre játszik akkor ez nem az Önoldala, nem segíthetek!
De ha a lehetőséget keresi, ha tenni akar, változni és változtatni a jólétéért és egészségéért akkor jó helyen jár!
A TÉNYEK A SZÁMOK EREDMÉNYEK ÉS TAPASZTALATOK MINKET IGAZOLNAK!
A gazdagság nem szerencse hanem gondolkodás kérdése!
A siker titka : Jó helyen jó időben gyorsan cselekedni!
* Miért pont MLM?*
Sokakban felmerül a kérdés, hogy OK, nagyon jó ez a termék, de miért nem lehet ezt boltokban kapni, egyszerűen bemenni és megvenni, miért kell hozzá regisztrálni, vagy mi ez a szponzor dolog, miért kell valakihez csatlakozni, valakihez kötni a vásárlást?

Ahhoz, hogy ezt megértsük vizsgáljuk meg ezt a gyártó cég és a vásárló szempontjából is!
* Miért jó ez a cégnek?*
Általában szinte minden MLM-ben forgalmazott termék az átlagnál kiválóbb minőségű, tiszta, természetes. környezetkímélő és takarékos illetve hatékony, rengeteg kutatás előzi meg piacra dobásukat! Emiatt természetesen az áruk is inkább a prémium kategóriába tartozik és ha arra még rárakodna a sikeres forgalmazáshoz szükséges reklám, marketing költség, a drága bemutató termek , a felbérelt sztárok rezsije, az importőr, nagykereskedelmi, kiskereskedelmi árrés stb . , akkor olyan drága lenne, hogy az emberek nem tudnák megvenni bármennyire is érzik, hogy ez valami nagyon jó dolog!

Ezért találták ki a termék és a fogyasztó közötti út lerövidítésére és a felesleges költségrárakódások csökkentésére a hálózati értékesítést, a multi level marketing (MLM ) értékesítési formát.
* Mi is ennek a lényege? *
A cég nem bízza a véletlenre a vásárlást, nem rakja ki a viszonylag „drágább” prémium minőségű termékeit üzletek polcaira – tudva, hogy az emberek információ hiányában automatikusan az olcsó termékeket keresik – és nem nyit saját márkaboltokat, hogy ott drága rezsi mellett próbálja az embereket becsalogatni és vásárlásra rávenni! Ehelyett a cég előállítja a kiváló minőségű termékeket, kiépíti az infrastruktúrát a termékek fogyasztókhoz való eljuttatására és olyan embereket keres akik ezt a láncszemet alkotják, vagyis akik odavezetik az embereket a céghez és bemutatják nekik a lehetőséget, hogy hol vehetik meg azt a bizonyos terméket! Ezek az emberek nem házaló ügynökök akik árulják a termékeket, nincs raktárkészletük, hanem csak egy dolguk van fel hívni a figyelmet a cég termékeire valamilyen lehetőleg korrekt és sikeres formában! A többi pedig már a cég dolga vagyis ha már megvan a kapcsolat , beregisztrált a vevő akkor a cég számlázza ki a termékeket, a cég oldja meg a házhoz szállítást, ő vállalja a garanciát és ő tartja mindezt számon, értékelve és jegyezve, hogy az a bizonyos vevő kinek a segítségével talált a cégre és lett vásárló! A reklámokra és egyéb előbb felsorolt kiadásokra költhető pénzt pedig inkább szétosztja ezeknek a szorgalmas embereknek munkájuk arányában! S mivel ezek az emberek nem csak vevőket hoznak, hanem más olyan embereket is akik pénzt szeretnének keresni ilyen tevékenységgel, ezért a cég ezt azzal honorálja, hogy azok után is fizet jutalékot akik úgy nevezett mélységben vásárolnak, hisz végső soron ők is valamilyen szinten ,de a legfelső szponzornak köszönhetik, hogy megismerkedhettek a céggel, a termékkel és az üzleti lehetőséggel!

Tulajdonképpen az emberek szempontjából is hasonló a dolog.
* Mi az elönye az MLM –nek a fogyasztó szempontjából?
A fogyasztó szempontjából mindenképp előny, hogy így olcsóbban juthat a termékekhez – természetesen itt figyelembe kell venni az ár-érték arányt – és általában bővebb tájékoztatást útmutatást kap, mintha csak egy boltban levenné a polcról a megfelelőnek vélt terméket! Az igazi haszon azonban azoknál csapódik le akik megértik a rendszer lényegét, és elkezdenek maguk köré fogyasztókat, hasonló gondolkodású embereket gyűjteni, és az így felépülő fogyasztói hálózat után elkezdenek jutalékot gyűjteni és kapni. Ez a belefektetett munkától függően akár pár év alatt havi milliós nagyságra is nőhet , ahogy a gyakorlat igazolja, ez nem fikció!
Miért is gondoljuk úgy, hogy az MLM a legigazságosabb és legnagyszerűbb pénzkereseti lehetőség, passzív jövedelem forrás, amit bárki kortól, nemtől , végzettségtől függetlenül meg tud csinálni bárhol és körülményektől függetlenül!

1. Általában, hagyományos vállalkozásokhoz képest elhanyagolható összeggel el lehet kezdeni, nincs veszteni való, a befektetés rizikó faktora minimális!

2. Az MLM a legjobb másodállásként, munka mellett elkezdhető munkalehetőség! Nem kell abbahagyni a főállást, a jelenlegi pénzkereseti lehetőségünket!

3. Nincs ranglétra, főnök, kötelező munkarend, tempó és nincs fix fizetés! Bármikor megelőzheted jutalékod és üzleti szinted mértékében a felső vonalad, szponzoraidat és ennek ők még örülnek is! Egyetlen főnök van saját magad – talán ez a legnagyobb hátrány – mivel az emberek 80%-a a kisebb ellenállás irányában halad, vagyis nehezen lép ki a kényelmi zónájából!

4. Az MLM lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában pénzt keres, mivel a munkatársaid a világ bármely pontján, bármely időzónában lehetnek!

5. Az MLM sokkalta többet adhat az embernek mint a pénz! Értékes emberi kapcsolatokat, személyiség fejlődést, magas fokú üzleti és pénzügyi képzettséget...!

6. Egyedül az MLM adhatja meg, hogy akár 5 év után „nyugdíjba menj” és semmit se csinálj de mégis jön a pénz! Örökölhető passzív jövedelemforrást biztosít!

* Miért pont a DXN?*
Bár az ember úgy gondolná már nem lehet újat kitalálni, mégis nap mint nap jelenik meg valami új cég MLM formában. Ez nem is gond hisz ez is azt mutatja, hogy ez a legkorszerűbb értékesítési forma! DE ha szilárd alapokra akarunk építkezni akkor fontos , hogy milyen céget választunk!

1. A DXN 16 éve van a piacon és ezalatt az idő alatt folyamatosan növekedést mutatott, fent van a tőzsdén, így gazdasági mutatói ellenőrizhetőek! Malaysia és az ázsiai térség vezető MLM cége! Egy föld, egy piac elve szerint több, mint 40 országban van jelen és több, mint 100 országba van kiszállítás! Stabil anyagi háttere van, amit az MLM részen kívül komoly nagy építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatjuk, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!

2. A DXN marketing terve lassabb de stabil üzleti modell! Talán itt legkönnyebben elérhetőek a különböző üzleti szintek, nincsen nullázódás, szintvisszaesés, embervesztés! Mindenki a saját tempójában halad, nincsenek beépített kényszerek, határidők, kötelező vásárlás, hó végi stressz, eladatlan árukészletek a kamrában!

3. A DXN termékei egyedülállóak nem kívánnak meggyőzést! Sok cégnek ahhoz, hogy drága készítményeit el tudja adni, különleges marketinget kell folytatnia, melynek célja meggyőzni a vevő jelöltet arról, hogy ő beteg és feltétlenül fel kell vennie a kiadásai közé a cég csoda tablettáit, készítményeit! A DXN – nek nincs szüksége NASA tanúsítványra, Nobel díjasnak mondott mérőkészülékre, különleges elméletekre, hogy bebizonyítsa termékei fontosságát! A DXN kávéi nem új kiadást jelentenek a családnak, hanem a már meglévő kiadásainkat csoportosítjuk át a DXN-hez! Nem kell lyukat dumálni az emberekbe, hogy erre szükségük van, hisz a legtöbb ember kávézik és szereti a finomságokat!
A DXN népszerű és megfizethető termékeinek köszönhetően jelen van olyan piacokon is, ahol más MLM cégek nem is próbálkoznak a szegénységre hivatkozva pl.: Mongólia, Pakisztán, India!

4. A DXN már világszerte bizonyított, ezért több mint 5 millió regisztrált tagja van ,ami ennél is több fogyasztót takar! Az európai piacra viszont csak most jön be és az itt élő 760 millió emberből akiknek 80%-a kávézik, várhatóan szintén nagy igénye lesz erre a méltán népszerű termékre! A kérdés csak az, hogy kik fognak ennek a nagy európai hálózatnak a csúcsán lenni és a legtöbb hasznot belőle eltenni?

5. A DXN magyarországi vezetése, a világon egyedüli professzionális online webes támogatást ad üzletépítőinek, mellyel munkájukat jelentősen megkönnyíti, támogatja! A korszerű online eszközökkel az offline tevékenység jelentősen könnyebbé válik!
Ha működő dinamikusan fejlődő MLM hálózatot keresel , akkor köztünk a helyed!
Csatlakozz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése