2010. június 30., szerda

Kipróbáltuk a Lingzhi Coffee 3 in 1 kávét

Már lassan 1 hete, hogy isszuk, ezért itt az ideje, hogy beszámoljak róla.

A csomagoláson olvasható összetevők: nádcukor és növényi eredetű tejszín (ezek a tulajdonságok nagyon szimpatikusak!!!), instant kávé és Ganoderma kivonat.

Elkészítés: kb. 2 dl forró (max. 80 °C-os) vizet önts hozzá (én kb. 60-70 °C-osat szoktam, mert jól oldódik, de azért még is csak forrón az igazi, így nem is kell sokat várni, hogy elhűljön.)
Aki erősebben szereti a kávét, az kevesebb vizet is önthet hozzá.
2 dl vízzel egy kicsit cappuccino szerű kávét kaptunk, de nekünk ez a koncentráció a megfelelő.

Az 1. kóstolás: nagyon ízlett, nagyon lágy, kellemes ízű. Semmi keserű utóízt nem éreztünk utána, semmi egyéb rossz mellékhatást nem tapasztaltunk. Így tényleg igazán kellemes a kávézás!

Általában 1 csésze kávét megosztunk egymással, 2 főnek is elegendő.

Tapasztalatok: ami mindenkinek feltűnt, hogy emésztés-javító hatású! Nagyon energikus lettem a fogyasztás után, este pedig nagyon jól aludtunk!

Amit azóta tapasztaltam, és egész biztosan a kávé is segít ebben: fogytam 1 kg-ot, és sokkal hamarabb érzek telítettség érzést, amikor eszek.

A családdal is végigkóstoltattuk, és Mindenkinek elnyerte a tetszését! Már rendeltek is 1-1 dobozzal maguknak.

Ha te is szeretnéd megkóstolni kattints ide!

Már nagyon várom, hogy kipróbáljam a többi terméket is, mert a saját bőrömön szeretném tapasztalni, azok jótékony hatását.

2010. június 29., kedd

Szeretnék még többet tudni!

Egy felsőbb szponzorom, Nagy Gábor "tollából":

Egy garantáltan működő jövedelemforrás vállalkozóknak és vállalkozó szellemű embereknek!

Gondolkodott már rajta mennyit ér Ön a munkaerő piacon?
Szeretné Ön meghatározni a saját maga értékét, jövedelme nagyságát?
Szeretné Ön beosztani az idejét, nem mások jóindulatától , hatalmától függeni?

HA IGEN AKKOR EZ AZ OLDAL ÖNNEK SZÓL!
Ha passzívan várakozik, közömbös és csak a túlélésre játszik akkor ez nem az Önoldala, nem segíthetek!
De ha a lehetőséget keresi, ha tenni akar, változni és változtatni a jólétéért és egészségéért akkor jó helyen jár!
A TÉNYEK A SZÁMOK EREDMÉNYEK ÉS TAPASZTALATOK MINKET IGAZOLNAK!
A gazdagság nem szerencse hanem gondolkodás kérdése!
A siker titka : Jó helyen jó időben gyorsan cselekedni!
* Miért pont MLM?*
Sokakban felmerül a kérdés, hogy OK, nagyon jó ez a termék, de miért nem lehet ezt boltokban kapni, egyszerűen bemenni és megvenni, miért kell hozzá regisztrálni, vagy mi ez a szponzor dolog, miért kell valakihez csatlakozni, valakihez kötni a vásárlást?

Ahhoz, hogy ezt megértsük vizsgáljuk meg ezt a gyártó cég és a vásárló szempontjából is!
* Miért jó ez a cégnek?*
Általában szinte minden MLM-ben forgalmazott termék az átlagnál kiválóbb minőségű, tiszta, természetes. környezetkímélő és takarékos illetve hatékony, rengeteg kutatás előzi meg piacra dobásukat! Emiatt természetesen az áruk is inkább a prémium kategóriába tartozik és ha arra még rárakodna a sikeres forgalmazáshoz szükséges reklám, marketing költség, a drága bemutató termek , a felbérelt sztárok rezsije, az importőr, nagykereskedelmi, kiskereskedelmi árrés stb . , akkor olyan drága lenne, hogy az emberek nem tudnák megvenni bármennyire is érzik, hogy ez valami nagyon jó dolog!

Ezért találták ki a termék és a fogyasztó közötti út lerövidítésére és a felesleges költségrárakódások csökkentésére a hálózati értékesítést, a multi level marketing (MLM ) értékesítési formát.
* Mi is ennek a lényege? *
A cég nem bízza a véletlenre a vásárlást, nem rakja ki a viszonylag „drágább” prémium minőségű termékeit üzletek polcaira – tudva, hogy az emberek információ hiányában automatikusan az olcsó termékeket keresik – és nem nyit saját márkaboltokat, hogy ott drága rezsi mellett próbálja az embereket becsalogatni és vásárlásra rávenni! Ehelyett a cég előállítja a kiváló minőségű termékeket, kiépíti az infrastruktúrát a termékek fogyasztókhoz való eljuttatására és olyan embereket keres akik ezt a láncszemet alkotják, vagyis akik odavezetik az embereket a céghez és bemutatják nekik a lehetőséget, hogy hol vehetik meg azt a bizonyos terméket! Ezek az emberek nem házaló ügynökök akik árulják a termékeket, nincs raktárkészletük, hanem csak egy dolguk van fel hívni a figyelmet a cég termékeire valamilyen lehetőleg korrekt és sikeres formában! A többi pedig már a cég dolga vagyis ha már megvan a kapcsolat , beregisztrált a vevő akkor a cég számlázza ki a termékeket, a cég oldja meg a házhoz szállítást, ő vállalja a garanciát és ő tartja mindezt számon, értékelve és jegyezve, hogy az a bizonyos vevő kinek a segítségével talált a cégre és lett vásárló! A reklámokra és egyéb előbb felsorolt kiadásokra költhető pénzt pedig inkább szétosztja ezeknek a szorgalmas embereknek munkájuk arányában! S mivel ezek az emberek nem csak vevőket hoznak, hanem más olyan embereket is akik pénzt szeretnének keresni ilyen tevékenységgel, ezért a cég ezt azzal honorálja, hogy azok után is fizet jutalékot akik úgy nevezett mélységben vásárolnak, hisz végső soron ők is valamilyen szinten ,de a legfelső szponzornak köszönhetik, hogy megismerkedhettek a céggel, a termékkel és az üzleti lehetőséggel!

Tulajdonképpen az emberek szempontjából is hasonló a dolog.
* Mi az elönye az MLM –nek a fogyasztó szempontjából?
A fogyasztó szempontjából mindenképp előny, hogy így olcsóbban juthat a termékekhez – természetesen itt figyelembe kell venni az ár-érték arányt – és általában bővebb tájékoztatást útmutatást kap, mintha csak egy boltban levenné a polcról a megfelelőnek vélt terméket! Az igazi haszon azonban azoknál csapódik le akik megértik a rendszer lényegét, és elkezdenek maguk köré fogyasztókat, hasonló gondolkodású embereket gyűjteni, és az így felépülő fogyasztói hálózat után elkezdenek jutalékot gyűjteni és kapni. Ez a belefektetett munkától függően akár pár év alatt havi milliós nagyságra is nőhet , ahogy a gyakorlat igazolja, ez nem fikció!
Miért is gondoljuk úgy, hogy az MLM a legigazságosabb és legnagyszerűbb pénzkereseti lehetőség, passzív jövedelem forrás, amit bárki kortól, nemtől , végzettségtől függetlenül meg tud csinálni bárhol és körülményektől függetlenül!

1. Általában, hagyományos vállalkozásokhoz képest elhanyagolható összeggel el lehet kezdeni, nincs veszteni való, a befektetés rizikó faktora minimális!

2. Az MLM a legjobb másodállásként, munka mellett elkezdhető munkalehetőség! Nem kell abbahagyni a főállást, a jelenlegi pénzkereseti lehetőségünket!

3. Nincs ranglétra, főnök, kötelező munkarend, tempó és nincs fix fizetés! Bármikor megelőzheted jutalékod és üzleti szinted mértékében a felső vonalad, szponzoraidat és ennek ők még örülnek is! Egyetlen főnök van saját magad – talán ez a legnagyobb hátrány – mivel az emberek 80%-a a kisebb ellenállás irányában halad, vagyis nehezen lép ki a kényelmi zónájából!

4. Az MLM lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában pénzt keres, mivel a munkatársaid a világ bármely pontján, bármely időzónában lehetnek!

5. Az MLM sokkalta többet adhat az embernek mint a pénz! Értékes emberi kapcsolatokat, személyiség fejlődést, magas fokú üzleti és pénzügyi képzettséget...!

6. Egyedül az MLM adhatja meg, hogy akár 5 év után „nyugdíjba menj” és semmit se csinálj de mégis jön a pénz! Örökölhető passzív jövedelemforrást biztosít!

* Miért pont a DXN?*
Bár az ember úgy gondolná már nem lehet újat kitalálni, mégis nap mint nap jelenik meg valami új cég MLM formában. Ez nem is gond hisz ez is azt mutatja, hogy ez a legkorszerűbb értékesítési forma! DE ha szilárd alapokra akarunk építkezni akkor fontos , hogy milyen céget választunk!

1. A DXN 16 éve van a piacon és ezalatt az idő alatt folyamatosan növekedést mutatott, fent van a tőzsdén, így gazdasági mutatói ellenőrizhetőek! Malaysia és az ázsiai térség vezető MLM cége! Egy föld, egy piac elve szerint több, mint 40 országban van jelen és több, mint 100 országba van kiszállítás! Stabil anyagi háttere van, amit az MLM részen kívül komoly nagy építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatjuk, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!

2. A DXN marketing terve lassabb de stabil üzleti modell! Talán itt legkönnyebben elérhetőek a különböző üzleti szintek, nincsen nullázódás, szintvisszaesés, embervesztés! Mindenki a saját tempójában halad, nincsenek beépített kényszerek, határidők, kötelező vásárlás, hó végi stressz, eladatlan árukészletek a kamrában!

3. A DXN termékei egyedülállóak nem kívánnak meggyőzést! Sok cégnek ahhoz, hogy drága készítményeit el tudja adni, különleges marketinget kell folytatnia, melynek célja meggyőzni a vevő jelöltet arról, hogy ő beteg és feltétlenül fel kell vennie a kiadásai közé a cég csoda tablettáit, készítményeit! A DXN – nek nincs szüksége NASA tanúsítványra, Nobel díjasnak mondott mérőkészülékre, különleges elméletekre, hogy bebizonyítsa termékei fontosságát! A DXN kávéi nem új kiadást jelentenek a családnak, hanem a már meglévő kiadásainkat csoportosítjuk át a DXN-hez! Nem kell lyukat dumálni az emberekbe, hogy erre szükségük van, hisz a legtöbb ember kávézik és szereti a finomságokat!
A DXN népszerű és megfizethető termékeinek köszönhetően jelen van olyan piacokon is, ahol más MLM cégek nem is próbálkoznak a szegénységre hivatkozva pl.: Mongólia, Pakisztán, India!

4. A DXN már világszerte bizonyított, ezért több mint 5 millió regisztrált tagja van ,ami ennél is több fogyasztót takar! Az európai piacra viszont csak most jön be és az itt élő 760 millió emberből akiknek 80%-a kávézik, várhatóan szintén nagy igénye lesz erre a méltán népszerű termékre! A kérdés csak az, hogy kik fognak ennek a nagy európai hálózatnak a csúcsán lenni és a legtöbb hasznot belőle eltenni?

5. A DXN magyarországi vezetése, a világon egyedüli professzionális online webes támogatást ad üzletépítőinek, mellyel munkájukat jelentősen megkönnyíti, támogatja! A korszerű online eszközökkel az offline tevékenység jelentősen könnyebbé válik!
Ha működő dinamikusan fejlődő MLM hálózatot keresel , akkor köztünk a helyed!
Csatlakozz hozzánk!

2010. június 27., vasárnap

Ösztönző videók és idézetek Randy Gage-től

A legfontosabb és első FELADAT: találni célokat, olyan célokat, amikért érdemes azt a heti plusz 5-15 órát a saját üzletetekben dolgozni. Ezzel kapcsolatban itt egy kis videó, ami ezen kívül is tartalmaz nagyon hasznos gondolatokat:




Nagyon fontos gondolatok: kiket keress meg elsőként?




Randy Gage gondolatai a kis és nagy üzleti modellről:





A gyors siker titka - rajtad múlik!



Ösztönző Randy Gage idézetek:

MLM siker-képlet:
Mindannak amit az MLM vállalkozásodban teszel, a következőknek kell megfelelnie:
Csupán néhány egyszerű cselekedet elvégzése, amit elég sokan tudnak következetesen és hosszú távon utánad csinálni.

A világmindenség semmit sem adhat a markodba, amíg abban olyan dolgokat szorongatsz, amiktől meg kellene szabadulnod.

Az elméd egy eszköz, amivel vagy a gazdagságodat, vagy a szegénységedet hozod létre.

Hiszek abban, hogy ha megfelelő észjárással rendelkezel, akkor olyan lehetőségeket fedezel fel, amelyeket korábban észre sem vettél. Másként fogsz gondolkodni, és így olyan lehetőségeket fogsz magadnak teremteni, amilyenekre a korábbi észjárásoddal képtelen lettél volna. Azáltal, hogy ennek eredményeként ilyen személlyé váltál, az emberek olyan lehetőségeket fognak neked felkínálni, amelyekre korábban nem tartottak volna méltónak. Te megváltozol, és az egész világ meg fog változni körülötted.

Ha jómódban akarsz élni, először boldognak kell lenned. Ahhoz, hogy boldog lehess, előbb egy életcéllal kell rendelkezned, tudnod kell mi az, és annak megfelelően kell élned az életed - még abban az esetben is, ha az számodra kellemetlen, politikailag helytelen, vagy népszerűtlen; még akkor is, ha az érzelmeid más irányba vinnének.

A DXN ma a legjobb, legstabilabb lehetőség az MLM piacon!

MLM?! Hallottam már róla. Nem szerettem volna ezzel foglalkozni, mert:
  • Nem szeretem a nyomulós eladási technikákat!
  • Nem szeretnék rokonokat, ismerősöket termékbemutatókra hívni!
  • Nem szeretnék nagy belépési díjakat fizetni!
  • Már nagyon telített a piac - kit lehet még "beszervezni"?
  • Nem szeretnék rendszeresen időt és pénzt fordítani képzésekre.
Online MLM?! Ez valami más! Miért jobb az online MLM?
  • Nincs elutasítás, mert azok keresnek, akiket érdekel!
  • Lényegesen olcsóbb egy online üzlet működése!
  • Nem csak helyi szinten tudsz elérni potenciális ügyfeleket!
  • Egy jól kiépített rendszer már állandó felügyelet nélkül is működik!
  • Egy jó weboldal nagyon jó értékesítő!
  • A potenciális ügyfeleket nem kényszeríted azonnali döntéshelyzetbe, hanem van idejük információkat gyűjteni, és a döntésüket átgondolva, szabad akaratukból meghozni.
Jó, de miért pont a DXN?
  • A termékeket saját magam és családom is napi szinten fogyasztja, és csak jó tapasztalataink vannak, szívesen ajánljuk másoknak is.
  • A termék egy napi fogyasztási cikk, sokan kedvelik és nagyon egészséges, nincsenek mellékhatásai.
  • A DXN 2009. márciusa óta van jelen a magyar piacon, még sok a lefedetlen terület, de azért érdemes minél előbb lépni, mert gyorsan fejlődik.
  • Nincsen magas csatlakozási költség!
  • Az elért üzleti szintet nem lehet elveszíteni!
  • Nincsen hó végi nullázódás, a jutalékrendszer felhalmozódó!
  • Nincsen szükség folyamatos nyomásgyakorlásra az alsó vonal irányába, az ismételt forgalmakért!
  • Nem a hirtelen elérhető, valószínűtlenül magas jutalék a vonzerő!
  • Hosszú távon, folyamatosan növekvő, viszonylag hamar elérhető passzív jövedelmet termel!
  • Hatékony, valódi online támogatás (hasznos írott, hang- és videóanyagok)!
  • Professzionális képzés, támogató tudásbázis, online webkonferenciák

2010. június 26., szombat

Cél és motiváció

Megvan a kitűzött cél? Ez lebegjen szemed előtt, ez irányítsa gondolataid és cselekvéseid, és így hamarabb eléred, mint gondolnád!

Az én célom (általánosságban): életterületeim egyensúlyba kerülése: jusson elegendő időm, energiám és pénzem a családra (párom, gyerekek, szüleim...), saját magamra (egészség, sport, hobbik, tanulás: lelki-szellemi fejlődés), közös élményekre (kirándulások, programok), munkára (pénzkereset, házimunka).

Ezek mellett konkrétan leírtam, hogy miket szeretnék a megszerzett pénzzel elérni. Pontosan tudom, hogy milyen számomra egy ideális nap, tudom, hogy szeretnék élni, és mit szeretnék elérni. Javaslom, hogy Te is gondolkodj el ezen, és írd le céljaidat, rész céljaidat, hogyan szeretnél élni... Mire szeretnéd fordítani a megszerzett jövedelmed, az összegyűjtött pénzt...?

Hogyan tudom ezt elérni?
Csatlakozom a DXN-hez, élek az üzleti lehetőséggel, és ezt a lehetőséget megosztom másokkal is, hogy ők is sikeresek legyenek. A folyamatos fejlődéssel elérjük a Star Diamond szintet. Ez a blog címe is: Utunk a gyémántig! Amikor elérjük ezt a szintet, akkor az már termel annyi passzív jövedelmet, hogy fenti elképzeléseinket meg tudjuk valósítani.

"A céloknak a hálozatépítésben különösen fontos szerepük van: A kudarcok elviseléséhez a legfontosabb eszközünk a pontosan meghatározott, megvalósítható cél!"
Nógrádi Bence

Kitűzött célunk az alábbi:
Egy éven belül, 2011. június 26-ig (vagyis akár hamarabb is) elérjük a DXN rendszerben a gyémánt szintet.

Mindez számokban:
A gyémánt szint - vagyis a Star Diamond elérése havi 150-200 ezer Ft passzív jövedelmet jelent. A fejlődés nem áll meg, ezután (2-3 év) a (több) milliós havi jövedelem is reálisan elérhető.
"Mielőtt most bármibe is belefogsz, tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy eléggé akarod-e azt, amibe bele akarsz fogni? Akarod-e annyira, hogy hajlandó vagy akkor is belevágni, ha tenned kell érte?"
Briskó Csaba - Szemléletfejlesztés
Hajlandó vagy-e az elkövetkező hónapokban heti 5-15 órát online üzletedre fordítani, azért hogy néhány év múlva elérd az anyagi függetlenséget, hogy Te gazdálkodhass az időddel, hogy a passzív jövedelemmel SZABAD legyél, hogy arra fordítsd időd, és életed, ami igazán fontos Neked?
Minél világosabban látod magad előtt jövőre vonatkozó szándékaidat, azok annál jobban fogják befolyásolni azt, hogy mit teszel most. Világos hosszú távú elképzelésekkel könnyebb a jelenben aszerint értékelni egy tevékenységet, hogy az mennyiben vág egybe jövőre vonatkozó terveiddel.

Általában azok a sikeres emberek, akik hajlandóak lemondani rövid távú előnyökért és képesek akár áldozatot is hozni rövid távon annak érdekében, hogy hosszú távon nagyobb előnyökben legyen részük.
Brian Tracy - Személyes hatékonyság című könyvéből

2010. június 25., péntek

Akkor most minden ennyire szép és jó?!

A válasz: IGEN!!! (ha azt írom, amit szeretnék).

DE: az első, amivel találkozni fogsz a kétkedők.
- "Jaj, ez is csak egy olyan dolog..."
- "Azt hiszed ezzel viszed valamire?"
- "Felesleges idő és pénzpocsékolás!"
Melynek oka, hogy nem ismerik a rendszert, a termékeket, alulinformáltak.
Vajon ők mennyire motiváltak abban, hogy előre lépjenek, hogy küzdjenek a céljaikért, hogy előrébb jussanak az életbe?. Ők nem csak Benned nem hisznek, hanem saját magukban sem!
Aki irigy, negatív hozzáállású, állandóan csak a hibákat és a kifogásokat keresi, az nem sokra viszi az életben, örökké csak sóvárogni fog valami után és rossz szemmel nézni azokra, akik többet érnek el.
"Vannak néhányan az életedben, akik mérgező hatást gyakorolnak rád. Velük együtt időt eltölteni veszélyt jelent a reményeid, a törekvéseid és az álmaid megvalósítására nézve. Félelemmel, kétellyel és bizonytalansággal fertőzik meg az elmédet. Mikor éppen hogy megszabadultál a negatív programozásodtól és hiedelmeidtől, akkor még nagyon gyenge vagy és hajlamos a visszaesésre. Gyakran van ekkor szükséged egy bizonyos ideig fizikai és érzelmi távolságtartásra közted és a régi kapcsolataid között."
Randy Gage
- Hiszem, ha látom!
Na látod ezzel már én is egyetértek. Mert beszélhetsz Mindenkinek csuda jó dolgokról, óriási lehetőségekről, de a legfontosabb, hogy Te mire vagy képes ezzel. Ez nem a "bort iszik és vizet" prédikál esete. Neked kell példát mutatni! Lehet ezer szó, meggyőzés, de a legjobban saját példáddal és eredményeiddel tudod meggyőzni a kétkedőket.

2010. június 24., csütörtök

Minden eredmény kiindulópontja

Mi a célom?

Mi az, amit valóban akarok?

Gondolkozz el ezen!
(Én is ezt teszem. :-) )

Vannak, akik céltalanul sodródnak az életben elégedetlenül harcolva sok-sok dolog ellen - anélkül, hogy világos céljuk lenne.

Milyen előnyökkel jár a célok meghatározása? :
  1. Az első nagy előny, hogy a vonzás törvényével összhangban működésbe lép a tudatalattid. Minél többször (és részletesebben, kellő örömmel és érzéssel, mintha már elérted volna) elképzeled a célodat, tudatalattid munkához lát és a helyes útra terel célod elérésében.
  2. Mivel tudod mit akarsz, spontánul is arra fogsz törekedni, hogy a helyes vágányra kerülj, és helyes irányba indulj. Cselekedni kezdesz.
  3. A munka szórakozássá válik. Ösztönzést érzel a cselekvésre. Gazdálkodsz az időddel és a pénzeddel. Tanulsz, gondolkozol és tervezel. Minél többet gondolkozol a céljaidról, annál lelkesebb leszel. A lelkesedés eredményeként a vágyad égő vággyá változik.
  4. Éber és fogékony leszel azoknak a lehetőségeknek a felismerésére, amelyek hétköznapjaid során felkínálkoznak, hogy segítsenek célod elérésében.
A sikered, az egészséged, a boldogságod, a gazdagságod attól függ, hogyan használod gondolkodásmódod!

A bejegyzéshez felhasználtam: Napoleon Hill és Clement Stone: A siker titka: Pozitív Lelki Beállítottság című könyvét

2010. június 23., szerda

Gyűjtöm az információkat

Az első 2 hét a tanulásról szól. Inkább azt mondom, csak arról. És természetesen a termékek kipróbálásáról. Gyűjtöm az információkat, és ide mindent fel is rakok, hogy lépésről lépésre megismerjem az egész rendszert, hogy megértsem a szabályokat és a lehetőségeket.


Egyet már biztosan tudok, ez nem a lottónyeremény. Ezt nem elég csak megvenni, és várni, hátha sikerül. Itt tenni is kell érte! De a siker garantált!

Tegnap ugye regisztráltam, melynek díja: 5000 Ft (ezúttal jogosult vagyok a törzsvásárlói kedvezményre).

Illetve ma megrendeltem még 1 db terméket hozzá. (Ezt tegnap elfelejtettem, de csak így lesz érvényes a regisztráció).

Feliratkoztam a hírlevélre, amely alapján 2-3 naponta kapok egy üzleti és termékes témájú hírlevelet.

Most már nem csak gyűjtöm az információt, mert az áramlik rendesen...hanem fel is dolgozom (fejben, írásban...)

Folyamatosan tanulom a termékeket és a rendszer működését. Egyre jobban tetszik! Szóval lehet még fokozni! ;-)

2010. június 22., kedd

Kezdetek

2 hete találkoztam "Vele" először.

Hirtelen ott volt a lehetőség. Elolvastam, és azt éreztem: "Igen, én is ezt szeretném csinálni!
Ez tényleg mind igaz?
Írtam a Google keresőbe, és néztem még több oldalt, tájékozódtam, és minden alátámasztotta első megérzésemet.

E rejtélyes dolog pedig a
Ganoderma Kávé!


Felvettem a kapcsolatot e-mail-en egy régi kedves ismerőssel, akinek a honlapján először találkoztam ezzel. Az első e-mail váltást egy esti Skype beszélgetés, majd a minden hétfőn 20:00-kor megtartott webkonferencia követte.

Meggyőzött.

Így most megteszem az első lépést és megyek beregisztrálom magam.

Megtörtént. Egyszerűen, gyorsan, értelemszerűen.

A visszaigazolások gyorsan megjöttek e-mailben.

" A magot elültettük." Ez valami nagyon jónak a kezdete!