2010. augusztus 16., hétfő

Kell egy kis áramszünet....

"....Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek
És aztán megint mehet minden tovább..."























Már, több, mint 1 hete nem írtam. "Szabadságon voltam", legalább is, ami az online munkát illeti. Azért minden nap megnéztem az e-mailjeim, néztem az oldalak látogatottságát, és szerencsére a látogatókban így sem volt hiány. Köszönöm az érdeklődést! :-)

Szükségem volt egy kis nyugalomra, mert 
1. Igaz, hogy éjszaka 23-24-ig fenn tudok lenni, és reggel 6-7 között kelek, ez mind szép és jó, ha tudok egyhuzamban 5 órát aludni. De ha 1-2 óránként ébred a kisfiam, vagy ha a hajnali nagy mennydörgős vihar miatt egy órát virrasztunk, akkor borul minden.
2. kellett egy kis lelki megnyugvás.

"Egyedül érzed magad? Lehet, hogy csak úgy tűnik, mintha egyedül lennél?
A női vállalkozók ebben a tekintetben különböznek leginkább a férfi vállalkozóktól, ha tetszik, ha nem: a nőknek sokkal-sokkal több lelki támogatottságra van szükségük. És a nők be is vallják ezt."

Vidi Rita - Hősnők.hu

 Az önbizalmat nemcsak magunkban generáljuk, hanem kell a   megerősítés is.
Pl. ilyen kedves, "ösztönző" videókat kaptam több helyről is, számomra oly kedves emberektől:
Tárgy: csipkecsoda gyógytea vs. dxn

 
Tudom, hogy ez csak vicc, de köszönöm, már láttam eleget... :-) Bár azt hiszem egyre viccesebbnek találom, és megállapíthatom, hogy a DXN simán veri a csipkecsoda gyógyteát!!! :-)

Igenis meg kell küzdeni azért, hogy az emberekben más kép alakuljon ki az MLM-ről.

Ennél jobban én sem tudnám megfogalmazni, ezért ide másolom Kajárik Béla írását:

"Szerintem ez az a „régimódi MLM iskolában” oktatott szemléletmód, amelyik azt tanítja, hogy válogatás nélkül, csak merészen „ronts rá” minden utadba kerülő ismerősre és ismeretlenre, és – a véletlenben reménykedve – próbálkozz nála! Vagyis GERJESSZ IGÉNYT, hátha majd megveszi az illető tőled a termékeket.
Nos, véleményem szerint EZ az, ami a napjainkban EGYRE KEVÉSBÉ KEZD MÁR MŰKÖDNI…
Eszerint próbálják még ma is többen az MLM-ezők közül „vevőket ÜLDÖZŐ üzemmódban” élni az életüket. Vagyis a lakodalmaktól kezdve az érettségi találkozókon át a temetésekig, kivétel nélkül minden alkalmat igyekeznek megragadni arra, hogy másokra próbálják rátukmálni a „csodákra képes” MLM portékáikat.
Szerencsére, napjainkban az üldöző szemléletmódot fokozatosan kezdi felváltani, a korszerű internetes eszközök és módszerek alkalmazásán alapuló, „VONZÓ” szemléletmód. Ez az, amikor az erőfeszítéseinket arra összpontosítjuk, hogy igyekszünk minél könnyebben „felfedezhetővé” tenni magunkat mindazok számára, akik olyan megoldást keresnek a problémájukra, amit mi a termékeinkkel, és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásunkkal, képesek vagyunk részükre biztosítani.
Nincs semmi értelme egy a sziklamászásba fanatikusan szerelmes egyénnél megpróbálni mély tengeri búvárkodásra is alkalmas felszerelés eladására erőfeszítéseket tenni…
Képesnek kell lenni felismerni azt, hogy ki a mi reménybeli vásárlónk!
Ez jelenti ebben a szakmában a jövőt, és ebben az élvezetes vásárlási élményében csak azok lesznek képesek másokat is részesíteni, akik nyitottak az új ismeretek befogadására és hajlandók az új megoldásokat elsajátítani és a gyakorlatukban is eredménnyel alkalmazni.
Az értékesítés kezd átalakulni egyfajta felvilágosító, oktató és tájékoztató tevékenységgé. Ennek következtében az MLM is olyan személyek számára válik majd hamarosan reális jövedelemszerző alternatívává, akik ezt az „iparágat” eddig – korábbi többnyire negatív tapasztalataiknak köszönhetően – igyekeztek messze, nagy ívben elkerülni…
Erről a témáról részletesebben írok az alábbi cikkemben:
Értékesítés a XXI. században vagyis: “Vissza a jövőbe!”
http://kajarikbela.hu/ertekesites-a-xxi-szazadban-vagyis-vissza-a-jovobe
Kajárik Béla "

 Azért a múlt héten is történt sok érdekes dolog velem:
  1. 2010. augusztus 9. hétfő - Nyilvános DXN bemutató Kecskeméten
  2. 2010. augusztus 13. péntek - megérkezett Nógrádi Bence - Hétköznapi harcosok II. című könyve a Rhino klubtagságomért.
  3. 2010. augusztus 15. vasárnap - DXN családi nap - Lajosmizsén a Gerébi kúriában
Úgyhogy megújult erővel vágok bele az új blog bejegyzéseknek.


Welcome back again! Good luck!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése