2010. augusztus 4., szerda

Új piac nyitás Ukrajnában - Ingyenes előregisztráció

Magyarországon élsz, de vannak ukrán rokonaid, kapcsolataid? Ukrajnában élsz, de tudsz magyarul? Számodra itt a lehetőség részt venni, és egy nagy szeletet hasítani ebből az óriási piacból! Szerinted hányan szeretik a kávét Ukrajnában? Szerinted hány ember szenved ma is Csernobil katasztrófájától? Szerinted hány ukrán szeretne kitörni és anyagi függetlenséget teremteni családjának?

Ha úgy gondolod sokan, akkor találtál egy jó lehetőséget! 
Mit jelent, hogy ingyenes előregisztráció?
Ingyenes, mivel senkinek sem kell most fizetnie a regisztrációért, mivel még nincs ott a termék, nincs Service Center (a fogyasztói csoport regisztrált tagjait kiszolgáló központ), nincs kiszolgálás , hiszen most indultak az engedélyeztetések és az előkészületek a piac megnyitására. 2010. november 1-én kapcsol át élesbe a program és akkor megszűnnek az előregisztrációs toborzó weblapok, és beindulnak hivatalosan az ukrán weboldalak, webáruházak, amelyek a kint élő üzletépítők munkáját támogatják ahogy Magyarországon , illetve a többi már megnyílt piacon (cseh, magyar, lengyel, német, szerb, szlovák, osztrák...) működik. Az én magyar nyelű oldalam:http://onlineuzlet.dxn.hu/
Az ukrán előregisztrációhoz azonban látogasd meg az  onlinebusiness.dxnukraine.com . Ezen a  toborzó-honlapon keresztül ingyenesen tudnak csatlakozni az ukrán jelentkezők, akik a regisztráció után azonnal kapnak egy ingyenes honlapot, amivel ők is népszerűsíthetik a DXN üzletet és  a termékeket! A regisztrációk akkor lesznek érvényesek, ha november 1-ig, vagy azt követően egy rövid türelmi idő alatt be is fizetik majd a regisztráltak a pénzt! Természetesen, aki már az előregisztráció alatt is biztos akar lenni a dolgában, az befizetheti a regisztrációs díjat Magyarországon is, így ezzel teljes értékű taggá válik, de ez nem kötelező 2010. október 31-ig!
Miért DXN?
Mert ez egy nagyon jó lehetőség egy - akár kezdő - hálózatépítő számára is, hogy felépítsen egy automatikusan működő és épülő ONLINE hálózatot.
Akik az anyagi állapotuk javítására törekszenek, és egy stabil, passzív-jövedelem-termelő MLM vállalkozást akarnak, azoknak az egyik legjobb partner lehet Ukrajnában is. Az 5 kontinensen több, mint 36 országban, 5 millió (köztük 20.000 orvos ) regisztrált taggal rendelkező,  immár 17 éves DXN cég, mely az MLM cégek rangsorában a 40. helyen áll jelenleg a világban, de az Ázsiai régióban sok helyen a 2. helyért versenyez az Amway céggel!

Kiket keresek?
- Olyan érdeklődőket keresek, akik komoly üzleti vállalkozásként kezelik ezt a lehetőséget és mindent megtesznek a sikerük elérése érdekében. Olyan embereket keresek, akik szeretnének befektetni az egészségükbe, jövőjükbe.
- Tehát akiket keresünk olyan emberek, akik szeretik a kihívásokat, szeretnek nagyban gondolkodni, látják a lényeget és nem akadnak el a problémáknál s akik olyan rétegeket tudnak mozgósítani, akik sikerre vihetik ezt az üzletet Ukrajnában is !
Ukrajna nem egy gazdag ország, de Magyarország az? Mégis ha utána nézel, látni fogod, hogy a legnagyobb MLM cégek is mind Magyarországra teszik a központjukat, nem véletlenül! Ugyanez vonatkozik Ukrajnára is!
"Ahol nagy a szükség, ott nagy az elszántság" és ott bizony sokan ragadják meg a lehetőségeket! Míg a nyugati emberek anyagilag nem annyira motiváltak, hogy kilépjenek kényelmi zónájukból addig a Kelet-Európai emberek gyakran mindenre képesek és mindent el is érnek! A legtöbb MLM cég európai csúcsvezetőit Magyarország adta! És ezt hallani az ukránokról is! Tenni akaró és sikerre éhező emberek, akik ha belekezdenek valamibe, akkor azt végigcsinálják! Nem ilyen emberekről álmodtál mindig az MLM hálózatodban?
Gondolkozz, légy kreatív és gyors, hogy ez a 3 hónap Neked dolgozzon és alád kerüljön Ukrajna leendő gyémántjainak legnagyobb része!

Mit tehetsz, ha érdekel ez a lehetőség? 
Ha érdekel a dolog, akkor  regisztrálj be ingyenesen az ukrán nyelű előregisztrációs oldalamon! Utána (kb. 15 perc múlva) automatikusan megkapod a saját ingyenes weboldaladat és máris kezdheted a tanulást és a csapatod építését.

Ha további a részleteket szeretnél megtudni:
Ukrán nyelvű nyilvános webkonferenciák 1 óra időtartamban, minden szerdán (2010. augusztus 4-től) 19:00 órakor (ukrajnai idő szerint 20 órakor). A webkonferenciák az első időszakban magyar nyelven, ukrán tolmácsolással történnek.
Az augusztus 4-i webkonferenciát Kócsó László tartja.
A webkonferencia szoba címe:
Username: saját neved
Room Password: dxn

Minden pénteken 20 órakor , ukrán idő szerint 21:00 -kor webkonferenciát tartunk.
Link: http://www.hotconference.com/conference,97694352,private 
Jelszó: dxn

Találkozzunk a webkonferencián! 

Még néhány fontos információ:
A regisztráció egyszeri díja egész Európában egységes: 5000.-Ft ~ 18 Euró és ebből a szponzor NEM kap jutalékot. Ukrajnában is ennyi lesz a regisztrációs díj.
A DXN-tagságnak egyetlen feltétele van: évente 1 db bármilyen termék megvásárlása.
Ha valaki fogyasztói csapatot épít és szeretne jövedelmet - jutalékot kapni a csapata fogyasztása után, akkor havonta 100 pont értékben kell termékeket vásárolnia. Ez az egyetlen elvárás a DXN nagyon humánus bónuszrendszerében. Mivel minden termék ára és pontértéke más és más, ezért ez a 100 pont kb. 15.000-22.000.-Ft saját vásárlást jelent, ami kb. fele-harmada más MLM cégek elvárásának.
Nálunk minden nyilvános: letölthető a forgalmazói szabályzat, a marketing-terv, a pontos és legfrissebb árlista a magyar oldalamról.

További részletes tájékoztatásért és termékinformációkért iratkozz fel a hírlevelemre magyar nyelven: http://onlineuzlet.dxn.hu/ 

vagy ukrán nyelven: http://onlinebusiness.dxnukraine.com/

Nyilvános bemutató Munkácson, Ukrajnában!
Időpont: 2010. 08. 21. szombat 18:00 (ukrajnai idő szerint)
Helyszín: Munkács, Puskina u. 14.
Szervezők és előadók: Nagy László SSD +36 (30) 493 8624
                                 Specht József SSD +36 (30) 773 4892
Várunk minden érdeklődőt!
Ha a helyszínen regisztrálni szeretnél jegyezd fel a nevünket: Faragó István és Faragóné Keserű Judit és a kódunkat: 310007879

Ha eldöntötted, hogy részt veszel az előregisztrációban: akkor töltsd ki itt a jelentkezési lapot: 
http://onlinebusiness.dxnukraine.com/tagsagi_szerzodes
Utána kapsz egy ugyanilyen ukrán nyelvű honlapot (kb. 15 perc alatt automatikusan elkészül). Gondolkozz el, hogy mi legyen a neve. (tehát az onlinebusiness helyett Neked valami más lesz).

Utána a blogot, az én történetemet, és a kapcsolatot tudod alakítani. Érdemes pár szót írni az ingyenes előregisztrációról és a webkonferenciák időpontjáról.

Utána annyi dolgod van, hogy a weboldalad címét minél több embernek megmutatni, és természetesen minél több információt gyűjteni.

Az első Service Center (ahonnan a termékeket át lehet venni és ahonnan futárszolgálattal szétküldik az ország többi részére) Ungváron fog nyílni 2010. október 31-e után. Utána a többi városban is folyamatosan fog nyílni a csatlakozók mennyiségétől függően.
Addig is Magyarországról ötször mennek a vezetők személyesen előadást tartani, hogy mindenki jól informáltan tudjon dönteni a végső regisztrációról.


Bízva a további sikeres együttműködésben, sok sikert kívánok Neked hozzá! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése